- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Değer artışı düzensiz ve stabilse üst üste verilmesi (günaşırı) öneriliyor.ya ben özele gittim
adam 2 hafta sonra falan gel dedi sanırım şimdi tam hatırlamıyorum
kimyasal mı değil mi ona bakacağız dedi ultrasondan.
ilk muayenede ultrasonda da gözükmemişti vajinal bakmıştık hatta
böyle 4 kere 5 kere kan vermeyi ben bir kk da gördüm
sonuca ulaşmayan bir gebelik yaşadım ve dünya kadar kan testi verdim 10 günde falan kendinizi kan vermeye alıştırınBizim bi sorunumuz yoktu yalnız hatta bebek planlıyorduk işte.
Aminn teşekkür ederimKonu sahibiciğimmm değerin çok güzel, düşük falan değil. Moralini bozma boşver. Kalas kalastır yapacak birşey yok. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Çok korkuyorumsonuca ulaşmayan bir gebelik yaşadım ve dünya kadar kan testi verdim 10 günde falan kendinizi kan vermeye alıştırın
Ama düzenliyse de düzensizse de doktor görmesi gerekecek sonuçtaDeğer artışı düzensiz ve stabilse üst üste verilmesi (günaşırı) öneriliyor.
Hayırlı olsun. Sağlık ocaginda kalp atışı duyulmadan ya da kese görülmeden hamile sayilmiyorsunuz genelde. Onu kafaya takmayin. Tekrar test vermeniz de gerekmiyor. Beta hcg 3000lerde olunca karından ultrasonla kese görünür. Cuma günü için randevu alip gidebilirsiniz yani kadın doğuma.Sonucu aldım. Beta 781 çıkmış ancak 10 gün sonra kadın doğuma gitmem gerektiğini o zaman ultrasonda görüneceğini söylediler kimyasal da olabilir dediler.
Sağlık ocaklarinda hep öyle yapıyorlar. Kese ya da kalp atışı şart onlar için.Niye moral bozmuşlar acaba?
Tek tahlilden hemen kimyasal olabilir demişler
Sağlıklı da olmayabilir
Zaten siz de her ihtimalin farkındasınızdır
Ama ilk hamilelik haberinde tüm kötü ihtimalleri duymak istemiyor insan hiç de
Hayırlı olsun hamileliğiniz
Yaa ben hiç bilmiyorum ne için veriliyor 9 ayda bir sürü kanAma düzenliyse de düzensizse de doktor görmesi gerekecek sonuçta
Sürekli kan vermektense bence de ultrasonda bakınca görsün işte
Zaten hamileyse gerçekten bi sürü kan verecek 9 ayda
Cumaya 3000 lere ulaşır mı kiHayırlı olsun. Sağlık ocaginda kalp atışı duyulmadan ya da kese görülmeden hamile sayilmiyorsunuz genelde. Onu kafaya takmayin. Tekrar test vermeniz de gerekmiyor. Beta hcg 3000lerde olunca karından ultrasonla kese görünür. Cuma günü için randevu alip gidebilirsiniz yani kadın doğuma.
Sağlık ocaklarinda hep öyle yapıyorlar. Kese ya da kalp atışı şart onlar için.
Valla benimkilere kalp atışı olunca haber vermiştiöSağlık ocaklarinda hep öyle yapıyorlar. Kese ya da kalp atışı şart onlar için.
Benin doktorum aylık değerlerimi istiyor her kontrolden önceYaa ben hiç bilmiyorum ne için veriliyor 9 ayda bir sürü kan
Çok sevindim canım, değerin gayet güzel. Sen boşver eşini. Gel biz kutlayalım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Çok korkuyorum
Aminn teşekkür ederimmÇok sevindim canım, değerin gayet güzel. Sen boşver eşini. Gel biz kutlayalım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Evet genelde iki günde iki kat artış olur. Bu kan örneğini pazartesi vermiştiniz. Çarşamba 1500lerde olacak değer, vajinal ultrasonla kese görünebilir. Cuma 3000lerde olacak, karından ultrasonla görünür. Hadi diyelim iki kat artmadı vajinal ultrasonla görünür yine cuma günü.Cumaya 3000 lere ulaşır mı ki
Tabi öyle, ben hemşireyim haliyle çoğu aktif arkadaşım sağlık sektörümden. Arkadaşlarımızla gebeliklerini değerlerini kontrol ediyoruz ilk dönemlerde. Her güne bir test, ekrana kilitlenmemiz oleeey yükselmiş sevinçleri ve kapanışAma düzenliyse de düzensizse de doktor görmesi gerekecek sonuçta
Sürekli kan vermektense bence de ultrasonda bakınca görsün işte
Zaten hamileyse gerçekten bi sürü kan verecek 9 ayda
Öyle ya henüz kimseye söylemeyi düşünmüyorum ay doktor folik asit de kullan demedi kadın doğuma gidin ona göre diyor ama ben yarın alıcam10-15 gün sonra doktora gidin, ultrasonda keseyi görürse sorun yok görmezse tekrar test isteyecek. Folik asit kullanmaya başlayın mutlaka kullanmıyorsanız. Tebrik ederim, kocaniza boşverin bebişin keyfini çıkarın. Ultrasonda netlesince tüm ailenizi arayıp kutlayın bağıra bağıra. Yapacak bir şey yok
Kadın dogumcu direkt veriyor. Aslında gebelikten önce başlamak lazım ama olsun, geç olsun da güç olmasın demişlerÖyle ya henüz kimseye söylemeyi düşünmüyorum ay doktor folik asit de kullan demedi kadın doğuma gidin ona göre diyor ama ben yarın alıcam
Bence bir kadın doğuma gidin. Tahlillerinizi yaptir ona göre ilaç başlarlar ,folik, demir vb gibi .Öyle ya henüz kimseye söylemeyi düşünmüyorum ay doktor folik asit de kullan demedi kadın doğuma gidin ona göre diyor ama ben yarın alıcam
Bacım eşin yetmiyor gibi sağlık ocağı da gıcık çıktıÖyle ya henüz kimseye söylemeyi düşünmüyorum ay doktor folik asit de kullan demedi kadın doğuma gidin ona göre diyor ama ben yarın alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?