• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ooo süper inşallah sağlıkla ilerler bu değerlerde kimyasal olacağını düşünmüyorum ben canım istersen 2 gün sonra gene kan ver 2 katı çıkarsa sağlıklı gebelik demektir hatta keseyi bile görebilirsiniz bence 1500 lerde kese görünüyor.

sanmam kimyasal olabilecegini degerin guzel ins iki kat saglikla artar tebrikler
Dediler ki belki kese olusur bebek oluşmaz bebek olusır kese oluşmaz yani bu değer var oldugunu gösterir ancak kesin olarak ultrasonda görünmeli.

Adet gününde yaptım testi hakkımızda hayırlısı tabiki diğer ihtimalleri bende biliyorum.
Pozitif olsaydı çıkardi. Sanirim kanda 10 idrarda da 15 gune dogru cıkıyor yanılmıyorsam..testlerde bozuk olabiliyor bazen bu ihtimal varsa aklinda tekrarla olmadı adetten sonraki hafta icinde

Niye moral bozmuşlar acaba?
Tek tahlilden hemen kimyasal olabilir demişler
Sağlıklı da olmayabilir
Zaten siz de her ihtimalin farkındasınızdır
Ama ilk hamilelik haberinde tüm kötü ihtimalleri duymak istemiyor insan hiç de

Hayırlı olsun hamileliğiniz
Yani ıltrasonda görmeden tam var demeyelim gibi oldular

Pozitif olsaydı çıkardi. Sanirim kanda 10 idrarda da 15 gune dogru cıkıyor yanılmıyorsam..testlerde bozuk olabiliyor bazen bu ihtimal varsa aklinda tekrarla olmadı adetten sonraki hafta icinde
Geç olmuş olma ihtimali de var o yüzden emin değilim zaten bekliycem her şekilde testte bozuk olabilir daha önce böyle olmamıştı yaptığım hiçbir test olmamışsa da olmamıştır ne yapayım benden kıymetli değil hiç bir şey

😱yine mi kan vericem? Öyle bişey denilmedi
Bak çok bildikleri ordan belli. Kimyasal demek yerine iki gün sonra yenileyin deseydi.. artışına bakılmasi lazım . Sonra kadın doğum doktoruna gidersin. Eşin artık bı kendine gelsi. Perşembe sabah kanı verin değeri alıp kadın doğum doktoruna gidin

Dediler ki belki kese olusur bebek oluşmaz bebek olusır kese oluşmaz yani bu değer var oldugunu gösterir ancak kesin olarak ultrasonda görünmeli.
Tabiki dediği ihtimaller her zaman var ama sağlık ocağına gücenmeyin bu konuda siz birkaç gün sonra kadın doğum doktoruna gidin.

Benim de adetim başlamayınca test yapmıştım adetin 4 gününde ama negatif çıkmıştı, biraz daha bekleyeyim dedim 1 hafta sonra testi yeniledim silik çizgi var ama çok silik. Sağlık ocağına 1 hafta önce yaptırdıpım testte değerim negatifti. 1 hafra sonraki testte 100 200 lü birşeydi var ama çok çok yeni dedi doktor.

Ne kadar sonra ultrasona gittiniz?

ya ben özele gittim
adam 2 hafta sonra falan gel dedi sanırım şimdi tam hatırlamıyorum
kimyasal mı değil mi ona bakacağız dedi ultrasondan.
ilk muayenede ultrasonda da gözükmemişti vajinal bakmıştık hatta
böyle 4 kere 5 kere kan vermeyi ben bir kk da gördüm

Ne misafiri ya ev temiz değil yorgunum ayrıca birgün kala mı söylenir dedim. Tabi benm surat düştü öyle

Bu kadar yani...bence kocan bahane arıyormuş yakında bosanmak istiyorum diyecek gibi geldi bana..bi bahaneyi bekliyormus..genelde narsistler boyledir ama sormak istiyorum hep boyle küsüyor muydu onceden de??

ya ben özele gittim
Ya ben de doğru bulmuyorum zaten hastalık kol geziyor. Eğer farklı bi sıkıntı olmazsa 10 gün bekleyip ultrasona gitmek mantıklı geliyor

ya ben özele gittim
Ben de çift çizgi çıkınca doktorum sağlık ocağında test ver demişti
Ordaki değere göre 6. Hafta civarı çağırmıştı kese daha net görünür diye
Sonuçta düzenli artmıyorsa da görmesi gerekecekti
Bi kereden fazka kan vermedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back