Doğru ne desin.Ne desin annem ruh hastası böylece kabul et mi desin...bir şekilde umrunda değilmiş gibi yapyr adam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin Annesine karşı ne yapmalıyım
- Konu Sahibi Mlk8822
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.724
- 798
3 yıllık evliyim emin ol bende muhatap olup cevap vermedim çoğu şeyine. Ama artık sıkıldım. Düşün evimize avize aldık geldi haaa basitmişler dedi. Kendimize göre düğün takılarımı bozdurdum üstünü babam tamamladı araba aldık dandik eski araba dedi, evime birşey alsam hep küçümsedi ki küçümsemeye hakkı yok. Airfrey aldım kulp buldu bende gına geldi yazım
Ver o zaman ağızlarinın payını durma. Siz para verdiniz de biz mi Ferrari almadık de, gayet şık bu avize siz köyluler gibi dallı güllü şeyler ben kullanmyrm dedurma bombala konuş gitsin
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.724
- 798
Doğru ne desin.
Hatırladım galiba ex konularinı senin eşin salakça sankim, ailesi 5 para etmez ama hala kendini kullandırıyor ... dövüş kvyle guzelce kovala evinden de rahat et
- 20 Ekim 2018
- 2.325
- 3.697
- 133
Canım yogun bakimda neden o kadar uzun kaldı benim babamda çoğu kez anjiyo oldu sabah gitti 1 saat sonra olurdu 1 gece kalırdı sizinki neden öyle oldu ameliyat falann olmadi değilmi...sen canını onlar için niye sıkıyorsunki aman boşver yapinca yarandinmi hayır bak anası hiçbirsey yapmamis ondan kıymetlisi yok sende hamile hamile peşinde dolanmissin aman ne halleri varsa görsünler diyip yat dinlen madalya takmamislar bak kendini ve bebeğini düşünEşim kalp damarlarında enfeksiyon teşhisiyle 10 gündür hastahanedeydi. Bayramın 2.günü sabahı eşim ekmek almaya gidiyorum diye evden çıktı ve hastahaneye gitmiş. Ben hamileyim diye tedirgin olmamam için aramalarıma cevap vermedi. Geleyim dedim kabul etmedi. Neyse oldu ve ben geliyorum istersen kız istersen kov ama geleceğim dedim. Eşimde Annesine durumunu söylemiş kalp krizinden şüphelenmişler ve anjioya almak istemişler. Eşimde karım hamile bebi evde bekliyor gideyim yarın geleyim demiş ma koymamışlar. Eşimde Annesine söylemiş durumu ben bilmiyordum durumu eşimde tamam hazırlan anneme dedim gelip alacak seni dedi. Neyse eşimi kapattım kaynanamı aradım yemek yiyorum gelirim birazdan dedi bende ben hazırım aşağıya iniyorum gel çabuk dedim kadının umrumda değildi. Neyse hastaheneye gittik eşimi yoğun bakıma almışlar deli oldum annesinin umrunda değil. Ertesi gün anjio olacak eşim kapısında hamile halimle bekliyoruz benim ailem. Kendi annesi ben etleri dağıtmaya gideyim dedi. Bende şaşırdım sen bilirsin git dedim. Sonra 4 gün yoğun bakımda yattı eşim bir kere bile gelmedi. Sonra da servise çıkardılar yanında ben kalmak istedim. Annesi yine umrunda olmadı günlerce gelmedi. Benim annem her gün çorba getirdi. Beni aradı yatılı maiaifirm vardı sonra onu uzun yola felan götürdüm dedi. Bende öfkelendim tepki gösterdim o gün misafiri gitmişte öyle geldi oğlunun yanına. Sonra eve çıktım gelmiş eve ben kalayım yardım ederim dedi bende biz duş alıp uyuruz yardıma ihtiyacım yok dedim. Şimdi ise eşim birşry yokmuş gibi Annesiyle kız kardeşiyle konuşuyor ve bende rahatsız oluyorum. Eşime yaptığı öerhqmetsğzliği kabul etmiyorum ama annesi sonuçta siz olsanız ne yapardınız?
- 16 Eylül 2023
- 719
- 1.801
- 33
aaa çok doğru, benim kaynım aynı gün çıktı hastaneden,kayinpederim kalp ameliyatın dan 5 gün sonra eve geldiCanım yogun bakimda neden o kadar uzun kaldı benim babamda çoğu kez anjiyo oldu sabah gitti 1 saat sonra olurdu 1 gece kalırdı sizinki neden öyle oldu ameliyat falann olmadi değilmi...sen canını onlar için niye sıkıyorsunki aman boşver yapinca yarandinmi hayır bak anası hiçbirsey yapmamis ondan kıymetlisi yok sende hamile hamile peşinde dolanmissin aman ne halleri varsa görsünler diyip yat dinlen madalya takmamislar bak kendini ve bebeğini düşün
- 1 Mayıs 2023
- 877
- 1.235
- 33
- 35
Sizi cok iyi anliyorum bu konuda. Ben olsam bende cok kızardım. Benzer seyi ben yaşamistım. Esim oglumla birlikte oldugu icin daha cok telaslandim. İnsan haber alamayinca aklına bin türlü senaryo geliyor. Sizin birde koktuğunuz başınıza gelmişHıı hıı aynen öyle oldu. Haber alamadığım bana cevap vermeyen adamı merak ettiğimden azarladım. Çünkü ne gitmeme izin vermedi ne de bilgi vermedi. Evde habersiz kaldığım için delirdim. Ayrıca çocuğumun babası umrumda olamamıştı değil. Aksine merak edip haber alamadığım için yanına gitmem izin vermediği için kendi kendimi yedim. Şimdi sizde bunları göz önüne alarak empati yapın. Zannetmiyorum bu durumda hiçbir kadın sakinliğini korusun
...
Belki misafirleri keyfi ağırlamıyor etler de bozulmasın diye gitmiştir diye düşündümSiz olayı yanlış anladınız... Hastalıkta sağlıkta evet dediğim için her hastalandığında ben eşimin yanındayım... Ama o da annesi misafirlerini ya da gezmesini ya da oğlu anjio olurken onun et derdine düşmesi normal mi sizce? Ben zaten kabul etmedim eşimin yanında durmasını ama o da bir anne oğluna gelmesi çok mu zor? Ayrıca diğer oğluna böyle değil ayrımcılık yapması normal mi sizce? Yani konu eşimin yanında olmam değil bu benim görevim zaten konu annesi eşimi yok sayması misafirini etini gezmesini önde tutması
Belki misafirleri keyfi ağırlamıyor etler de bozulmasın diye gitmiştir diye düşündümAnnelerinde el atması gereken durumlar olur ama misal biz ailecek domuz gribi olduk kv kişisi gelmedi ama annem hastalık kapma pahasına kalktı geldi çünkü bebeğim var bakamıyodum yataktan kalkamıyodum. Anneler ilgili olmalı bende bi anneyim allah korusun bu kaynana oğlu kalpten yoğun bakıma alınmış misafir ağırlıyo olcak işmi
- 20 Şubat 2017
- 1.653
- 6.579
- 158
Yani bu kadın bir günde böyle olmadı. Kocanız zaten annesinin ne kadar ilgisiz olduğunu biliyor, bunu görerek, sindirerek bu yaşa gelmiş. O yüzden o alışmış.Yemin ederim bana da b.k yemek düştü. Eşimin asla umrunda değil aksine yine gülüp söylüyor. Tepki gösteren ben oldum
Sallayın gitsin, kendi sınırlarınızı kendinize göre belirlersiniz.
- 27 Haziran 2024
- 84
- 80
- 3
Gerçekten canınızın sıkılmasında haklısınız fakat siz eşi olarak yanındaymışsınız şükürler olsun ki. İnanın en önemlisi de bu, siz eşinizle birbirinizin yanında olun da gerisi hal olur bir şekilde. Mutlaka eşinizde üzülmüştür ama hem size yansıtıp sizi daha fazla üzmek istememiştir hemde bizim erkeklerimiz içlerinde yaşamaya daha meyilliler böyle şeyleri. Belki de çocukluğu hep böyle geçtiyse artık normali bile bu olmuş olabilir… Siz bu konuyu eşinize dillendirip ne kendi canınızı ne de onun canını sıkmayın. İnanın eşiniz değersizleştirilmedi çünkü siz zaten ona çok değer veriyorsunuz canınızın böyle çok sıkılmasından belli. Ne mutlu eşinize ki böyle kendisini çok düşünen, seven bir karısı var. Siz mutlu olun, bebişiniz iyi olsun yeter. Canınızı sıkmamaya çalışın.
Yine üslubuyla cevap veriyorum. YVer o zaman ağızlarinın payını durma. Siz para verdiniz de biz mi Ferrari almadık de, gayet şık bu avize siz köyluler gibi dallı güllü şeyler ben kullanmyrm dedurma bombala konuş gitsin
Enfeksiyon riski vardı o yüzden yoğun bakımda uzun kaldı canım. Aynen öyle onlar daha kıymetli bundan sonra kendine laf ettirmem eşimde kendisi bilir. O da biliyor qkw bana çaktırmak istemiyorum aslındaCanım yogun bakimda neden o kadar uzun kaldı benim babamda çoğu kez anjiyo oldu sabah gitti 1 saat sonra olurdu 1 gece kalırdı sizinki neden öyle oldu ameliyat falann olmadi değilmi...sen canını onlar için niye sıkıyorsunki aman boşver yapinca yarandinmi hayır bak anası hiçbirsey yapmamis ondan kıymetlisi yok sende hamile hamile peşinde dolanmissin aman ne halleri varsa görsünler diyip yat dinlen madalya takmamislar bak kendini ve bebeğini düşün
Aynen öyle eşim alışmış. Zaten kadın sırf el iyisi diye kocası boşadı başka kadınla evlendi. Eşimde alışmışYani bu kadın bir günde böyle olmadı. Kocanız zaten annesinin ne kadar ilgisiz olduğunu biliyor, bunu görerek, sindirerek bu yaşa gelmiş. O yüzden o alışmış.
Sallayın gitsin, kendi sınırlarınızı kendinize göre belirlersiniz.
Bir anne için bunlar bir mazeret değildi. Benimde annemib bir sürü işi vardı ama o hem beni hem eşimin yanındaydı. Lazım değil ette başka şeyde sizin yardıma ihtiyacınız var dediBelki misafirleri keyfi ağırlamıyor etler de bozulmasın diye gitmiştir diye düşündüm
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Evet önemli olan bizim iyi olmamız ama işte annesinin kenarda olup ortada bulunması çıldırttı beni. Gerçi izin vermedim buna. Kibarca evimden kovaladım.Gerçekten canınızın sıkılmasında haklısınız fakat siz eşi olarak yanındaymışsınız şükürler olsun ki. İnanın en önemlisi de bu, siz eşinizle birbirinizin yanında olun da gerisi hal olur bir şekilde. Mutlaka eşinizde üzülmüştür ama hem size yansıtıp sizi daha fazla üzmek istememiştir hemde bizim erkeklerimiz içlerinde yaşamaya daha meyilliler böyle şeyleri. Belki de çocukluğu hep böyle geçtiyse artık normali bile bu olmuş olabilir… Siz bu konuyu eşinize dillendirip ne kendi canınızı ne de onun canını sıkmayın. İnanın eşiniz değersizleştirilmedi çünkü siz zaten ona çok değer veriyorsunuz canınızın böyle çok sıkılmasından belli. Ne mutlu eşinize ki böyle kendisini çok düşünen, seven bir karısı var. Siz mutlu olun, bebişiniz iyi olsun yeter. Canınızı sıkmamaya çalışın.
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548