• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
korkmayın inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz güzel sağlıklı bir bebişiniz olur. eşinizde artık bu sonuçtan sonra da tavrını değiştirmezse ni süre rapor falan alıp ailenizin yanına gidin en azından o gerginlikten uzaklaşırsınız

Evli değilim, hiç çocuğum olmadı bu nedenle bu hususta empati kuramayacagim.
Ancak siz şu an ilgi bekliyorsunuz ya eşinizden. (ki bu doğal lütfen yanlış anlamayın) o bunun farkında.
Hamile olmanız vs değil. Bu durumda onun desteğine ihtiyacınız olduğunu biliyor ve istediği kadar uzatıyor. Kötü bir düşünce biliyorum ama maalesef küslükten keyif alan insanlar aslında küs kalmaktan değil. Mahrum bırakmaktan keyif alır.
Sizin ona uzun mesajlar vs atmanız da sadece bu keyfi percinlemistir. Keyif alın hamileliğinizden. O size gelecektir.
Sanırım iğneden korkuyorsunuz bu arada :) kan vermekten ya da. Bu sürede birazcık alismaniz gerecek :) sağlıkla alın kucağınıza :)
Evet haklısınız. İğneden de çok korkuyorumm😔

Benim sağlık ocağı da evdeki test pozitifse vardır deyip direkt gebelik takibi başlatmıştı hayırlı olsun deyip.
Hatta yine kan vermem gerekiyor mu değere bakmak için dedim hayır dedi. Haftaya da doktora gitmiştim 5 haftalikti keseyi de görmüştük. 7+larda da gittiğimde kalp atışını duydum.

Sağlık ocakları da fark edebiliyor demek ki
Hayırlı olsun bebişiniz güzel heyecanlar.
İnşallah eşinizle de aranız düzelir en kısa zamanda
Hala soğuk mu davranıyor :(

o zaman hala umudum var diyeyim hiç olacak gibi değilim göğüslerim çok ağrıyor belim kasıklarım ara ara ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun olmazsa da akışına bırakacağım ne yapayım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onu hassas testle öğrenmiştim kaset hiç yapmamıştım. Geç döllenmede olmuş olabilir yumurtlama düzenim değişmiş olabilir.
Hayirlisi olsun insallah guzel sonuc alirsiniz ❤️

kendimi yerinize koydum. eşim benimle 2 hafta küsseydi. hatta o ara ben adım atıp konuşmaya çalışsaydım ve ona rağmen devam etseydi bu odunluğa söylemezdim. karnım büyüdüğünde görürdü ya da doğuma gittiğimde. neden söylemedin derse de zahmet edip konuşmadın ben de söylemedim derdim :D bilemedim 2 hafta küs kalmak çok enteresan geliyor bana. her ilişkinin dinamiği elbet farklıdır ama eşim benimle 2 hafta küsse evliliğimi sorgulardım. sürpriz falan da yapmayın bence. içimde kalmasın derseniz dümdüz söyleyin tabi ama bence o bile fazla eşinize.

he kan vermeye alıştır kendini
o her ay oluyor neredeyse
bende de kan daha doğrusu damar korkusu vardı
ilk hamilelik kanını yatarak verdim, 15 dakika uzandım falan :D
en son sağlık ocağı kan tekrarında tiroide bakmayınca işten izin alıp gidip özele beş dk da kan verip gelmiştim, artık korku falan kalmıyor yani bi 10 kereden sonra :D

ya ben özele gittim
adam 2 hafta sonra falan gel dedi sanırım şimdi tam hatırlamıyorum
kimyasal mı değil mi ona bakacağız dedi ultrasondan.
ilk muayenede ultrasonda da gözükmemişti vajinal bakmıştık hatta
böyle 4 kere 5 kere kan vermeyi ben bir kk da gördüm
Ben hiç kan vermeden direkt kadın doğuma gitmiştim nasıl bir özgüvense :D doktor da direkt ultrasona almıştı beta bakmadan. Çıkmadı tabi. Ağlatmıştı beni. Bu sata göre keseyi görmeliydik, dış gebelik olabilir diye. Geç döllenmeymiş meğer. Şimdiki aklım olsa önce artışa bakardım diyorum.

Ama düzenliyse de düzensizse de doktor görmesi gerekecek sonuçta
Sürekli kan vermektense bence de ultrasonda bakınca görsün işte
Zaten hamileyse gerçekten bi sürü kan verecek 9 ayda 😬
Bana da hiç düzenli kan takibi isteyen doktor denk gelmedi. Biri boş gebelik 3 gebelik geçirdim.

Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.

Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.

hiçbir şey yapma bence
ders vermek için ekstra bir şey de yapma
asla konuşmazdım ben olsam
açıkçası daha da umursamazsa işten geldiğinde beni bulamazdı anneme falan giderdim o gece de orada kalırdım.

Sakinliğini koru bence. Sen tepki verdikçe onun totosu kalkıyor belli. Hiç umursama. Zor biliyorum, hele böyle bir durumda. Ama şimdi bunu yapmazsa sonra çok çektirir sana. 😕 keseyi gördükten sonra ailene ver bence müjdeyi. Hayırlı olsuna eşini arasınlar. Bakalım ne yapacak camış.

Bende takipteyim konunu benimkide yeni 1 hafta küstü. Hiç umursamadım görmemezlikten geldim hiç konuşmadım kendi geldi konuştu. Üzme kendini çik gez dolaş canım ne yapmak istiyorsa onu yap hiç olmadı parka git otur çocukları izle onlar mutluluk veriyo insana

Bende takipteyim konunu benimkide yeni 1 hafta küstü. Hiç umursamadım görmemezlikten geldim hiç konuşmadım kendi geldi konuştu. Üzme kendini çik gez dolaş canım ne yapmak istiyorsa onu yap hiç olmadı parka git otur çocukları izle onlar mutluluk veriyo insana
Şu durumuma ek hastayım işte gece gördü sürekli öksürdüm inledim ya insan merak etmez mi

hiçbir şey yapma bence
ders vermek için ekstra bir şey de yapma
asla konuşmazdım ben olsam
açıkçası daha da umursamazsa işten geldiğinde beni bulamazdı anneme falan giderdim o gece de orada kalırdım.
Ailem burda değil yoksa aklıma geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back