- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
- Konu Sahibi mindfulness05
-
korkmayın inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz güzel sağlıklı bir bebişiniz olur. eşinizde artık bu sonuçtan sonra da tavrını değiştirmezse ni süre rapor falan alıp ailenizin yanına gidin en azından o gerginlikten uzaklaşırsınızÇok korkuyorum
Evet haklısınız. İğneden de çok korkuyorummEvli değilim, hiç çocuğum olmadı bu nedenle bu hususta empati kuramayacagim.
Ancak siz şu an ilgi bekliyorsunuz ya eşinizden. (ki bu doğal lütfen yanlış anlamayın) o bunun farkında.
Hamile olmanız vs değil. Bu durumda onun desteğine ihtiyacınız olduğunu biliyor ve istediği kadar uzatıyor. Kötü bir düşünce biliyorum ama maalesef küslükten keyif alan insanlar aslında küs kalmaktan değil. Mahrum bırakmaktan keyif alır.
Sizin ona uzun mesajlar vs atmanız da sadece bu keyfi percinlemistir. Keyif alın hamileliğinizden. O size gelecektir.
Sanırım iğneden korkuyorsunuz bu arada :) kan vermekten ya da. Bu sürede birazcık alismaniz gerecek :) sağlıkla alın kucağınıza :)
Hayirlisi olsun insallah guzel sonuc alirsinizo zaman hala umudum var diyeyim hiç olacak gibi değilim göğüslerim çok ağrıyor belim kasıklarım ara ara ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun olmazsa da akışına bırakacağım ne yapayım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onu hassas testle öğrenmiştim kaset hiç yapmamıştım. Geç döllenmede olmuş olabilir yumurtlama düzenim değişmiş olabilir.
En fazla 4 gün sonra keseyi görürsünüz 10 gün beklemeye gerek yokyine mi kan vericem? Öyle bişey denilmedi
Amin olmasa da herşey rabbimin takdiri tevekkülümüz onaHayirlisi olsun insallah guzel sonuc alirsiniz
Çok korkuyorum
Ama düzenliyse de düzensizse de doktor görmesi gerekecek sonuçta
Sürekli kan vermektense bence de ultrasonda bakınca görsün işte
Zaten hamileyse gerçekten bi sürü kan verecek 9 ayda
Ben kan alınırken bayılan bir insandım. İnsan çocuğu söz konusu olunca umru olmuyor o korku emin ol. Kendini germe şimdidenEvet haklısınız. İğneden de çok korkuyorumm
Ben hiç kan vermeden direkt kadın doğuma gitmiştim nasıl bir özgüvenseya ben özele gittim
adam 2 hafta sonra falan gel dedi sanırım şimdi tam hatırlamıyorum
kimyasal mı değil mi ona bakacağız dedi ultrasondan.
ilk muayenede ultrasonda da gözükmemişti vajinal bakmıştık hatta
böyle 4 kere 5 kere kan vermeyi ben bir kk da gördüm
Bana da hiç düzenli kan takibi isteyen doktor denk gelmedi. Biri boş gebelik 3 gebelik geçirdim.Ama düzenliyse de düzensizse de doktor görmesi gerekecek sonuçta
Sürekli kan vermektense bence de ultrasonda bakınca görsün işte
Zaten hamileyse gerçekten bi sürü kan verecek 9 ayda
Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
Sakinliğini koru bence. Sen tepki verdikçe onun totosu kalkıyor belli. Hiç umursama. Zor biliyorum, hele böyle bir durumda. Ama şimdi bunu yapmazsa sonra çok çektirir sana.Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
Bende takipteyim konunu benimkide yeni 1 hafta küstü. Hiç umursamadım görmemezlikten geldim hiç konuşmadım kendi geldi konuştu. Üzme kendini çik gez dolaş canım ne yapmak istiyorsa onu yap hiç olmadı parka git otur çocukları izle onlar mutluluk veriyo insanaEvet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
Şu durumuma ek hastayım işte gece gördü sürekli öksürdüm inledim ya insan merak etmez miBende takipteyim konunu benimkide yeni 1 hafta küstü. Hiç umursamadım görmemezlikten geldim hiç konuşmadım kendi geldi konuştu. Üzme kendini çik gez dolaş canım ne yapmak istiyorsa onu yap hiç olmadı parka git otur çocukları izle onlar mutluluk veriyo insana
Ailem burda değil yoksa aklıma geldihiçbir şey yapma bence
ders vermek için ekstra bir şey de yapma
asla konuşmazdım ben olsam
açıkçası daha da umursamazsa işten geldiğinde beni bulamazdı anneme falan giderdim o gece de orada kalırdım.
Ailem burda değil yoksa aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?