- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi mindfulness05
-
ooo süper inşallah sağlıkla ilerler bu değerlerde kimyasal olacağını düşünmüyorum ben canım istersen 2 gün sonra gene kan ver 2 katı çıkarsa sağlıklı gebelik demektir hatta keseyi bile görebilirsiniz bence 1500 lerde kese görünüyor.
Dediler ki belki kese olusur bebek oluşmaz bebek olusır kese oluşmaz yani bu değer var oldugunu gösterir ancak kesin olarak ultrasonda görünmeli.sanmam kimyasal olabilecegini degerin guzel ins iki kat saglikla artar tebrikler
Pozitif olsaydı çıkardi. Sanirim kanda 10 idrarda da 15 gune dogru cıkıyor yanılmıyorsam..testlerde bozuk olabiliyor bazen bu ihtimal varsa aklinda tekrarla olmadı adetten sonraki hafta icindeAdet gününde yaptım testi hakkımızda hayırlısı tabiki diğer ihtimalleri bende biliyorum.
mecbur vercen ayni yerde vermeye dikkat et degerin artisini nasil anlayabilirsinyine mi kan vericem? Öyle bişey denilmedi
Ne kadar sonra ultrasona gittiniz?ay yok yaa
ben bir kere verdim sonra gittim kese görmeye
zaten kese gözükmezse anlaşılıyor kimyasal mı değil mi
4 haftalık falan o zaman. 6. haftada kese görünüyor canım.Yarın tam 30 gün oluyo son adet tarihimden itibaren
Yani ıltrasonda görmeden tam var demeyelim gibi oldularNiye moral bozmuşlar acaba?
Tek tahlilden hemen kimyasal olabilir demişler
Sağlıklı da olmayabilir
Zaten siz de her ihtimalin farkındasınızdır
Ama ilk hamilelik haberinde tüm kötü ihtimalleri duymak istemiyor insan hiç de
Hayırlı olsun hamileliğiniz
İki hafta daha bekleyeceğim o zaman.4 haftalık falan o zaman. 6. haftada kese görünüyor canım.
Geç olmuş olma ihtimali de var o yüzden emin değilim zaten bekliycem her şekilde testte bozuk olabilir daha önce böyle olmamıştı yaptığım hiçbir test olmamışsa da olmamıştır ne yapayım benden kıymetli değil hiç bir şeyPozitif olsaydı çıkardi. Sanirim kanda 10 idrarda da 15 gune dogru cıkıyor yanılmıyorsam..testlerde bozuk olabiliyor bazen bu ihtimal varsa aklinda tekrarla olmadı adetten sonraki hafta icinde
Bak çok bildikleri ordan belli. Kimyasal demek yerine iki gün sonra yenileyin deseydi.. artışına bakılmasi lazım . Sonra kadın doğum doktoruna gidersin. Eşin artık bı kendine gelsi. Perşembe sabah kanı verin değeri alıp kadın doğum doktoruna gidinyine mi kan vericem? Öyle bişey denilmedi
Tabiki dediği ihtimaller her zaman var ama sağlık ocağına gücenmeyin bu konuda siz birkaç gün sonra kadın doğum doktoruna gidin.Dediler ki belki kese olusur bebek oluşmaz bebek olusır kese oluşmaz yani bu değer var oldugunu gösterir ancak kesin olarak ultrasonda görünmeli.
Onu siz de biliyorsunuz zatenYani ıltrasonda görmeden tam var demeyelim gibi oldular
Ne kadar sonra ultrasona gittiniz?
Ne misafiri ya ev temiz değil yorgunum ayrıca birgün kala mı söylenir dedim. Tabi benm surat düştü öyleMisafirgelcek dediğinde ne demiştiniz tam olarak ona?
Ne misafiri ya ev temiz değil yorgunum ayrıca birgün kala mı söylenir dedim. Tabi benm surat düştü öyle
Ya ben de doğru bulmuyorum zaten hastalık kol geziyor. Eğer farklı bi sıkıntı olmazsa 10 gün bekleyip ultrasona gitmek mantıklı geliyorya ben özele gittim
adam 2 hafta sonra falan gel dedi sanırım şimdi tam hatırlamıyorum
kimyasal mı değil mi ona bakacağız dedi ultrasondan.
ilk muayenede ultrasonda da gözükmemişti vajinal bakmıştık hatta
böyle 4 kere 5 kere kan vermeyi ben bir kk da gördüm
Bizim bi sorunumuz yoktu yalnız hatta bebek planlıyorduk işte.Bu kadar yani...bence kocan bahane arıyormuş yakında bosanmak istiyorum diyecek gibi geldi bana..bi bahaneyi bekliyormus
Ben de çift çizgi çıkınca doktorum sağlık ocağında test ver demiştiya ben özele gittim
adam 2 hafta sonra falan gel dedi sanırım şimdi tam hatırlamıyorum
kimyasal mı değil mi ona bakacağız dedi ultrasondan.
ilk muayenede ultrasonda da gözükmemişti vajinal bakmıştık hatta
böyle 4 kere 5 kere kan vermeyi ben bir kk da gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?