- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 29
- Konu Sahibi mindfulness05
Bende emin olamadım işte ilk başta yaptığımda test bozuk bozuk kırmızı kırmızı durdu sonra böyle oldu bakalım haftasonuna kadar bekleyeceğim.Bunda 2. Çizgi yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende emin olamadım işte ilk başta yaptığımda test bozuk bozuk kırmızı kırmızı durdu sonra böyle oldu bakalım haftasonuna kadar bekleyeceğim.Bunda 2. Çizgi yok canım
Çok silik de olsa 2. Çizgi görünmeli. Hakkında hayırlısı olsunBende emin olamadım işte ilk başta yaptığımda test bozuk bozuk kırmızı kırmızı durdu sonra böyle oldu bakalım haftasonuna kadar bekleyeceğim.
Bu fazla idrar damlatilmis test sonucuTest böyle bir hal almış amin inşallah
Amin inşallahÇok silik de olsa 2. Çizgi görünmeli. Hakkında hayırlısı olsun
Belki de heyecandan öyle yaptım farkında değilim bide çok su içmiştim yarın yaparım olmazsamBu fazla idrar damlatilmis test sonucu
Yarin ilk idrarinizla yapin fazla damlatmayin, banada boyle oldu defalarca ordan biliyorumBelki de heyecandan öyle yaptım farkında değilim bide çok su içmiştim yarın yaparım olmazsam
Doğrudur belki hassas teslerden yapsam daha net olur sonuç ama çok pahalılar almak istemedim.Yarin ilk idrarinizla yapin fazla damlatmayin, banada boyle oldu defalarca ordan biliyorum
Hassas teste gerek yok, regliniz geciktiyse normal kaset testler verir zaten ama bazen gec verebiliyorlar.Doğrudur belki hassas teslerden yapsam daha net olur sonuç ama çok pahalılar almak istemedim.
o zaman hala umudum var diyeyim hiç olacak gibi değilim göğüslerim çok ağrıyor belim kasıklarım ara ara ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun olmazsa da akışına bırakacağım ne yapayım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onu hassas testle öğrenmiştim kaset hiç yapmamıştım. Geç döllenmede olmuş olabilir yumurtlama düzenim değişmiş olabilir.Hassas teste gerek yok, regliniz geciktiyse normal kaset testler verir zaten ama bazen gec verebiliyorlar.
Ben asilamaliydim, kanda gebeligim tasdiklenmisti ama bu evde yapilan gebelik testlerinde 12 13 gun sonra pozitifi ancak gorebildim.
Eger adetin gectikten sonra yaptiysan bu testi kesin negatif.. adetten once testte yanlisliklar olabilir ama adet gecikmesinden sonra yapilan testler genelde kesin sonuç verir.. Bir de testte onemli olan ilk 5 10 dakasi.. yani ilk 5 10 dakka neyse o.. 1 2 saat yada gün sonra cift gosterse bile dogruluk payi yoktur.. adet gecikmesi de herseyden olabilir( yeme içme, stres, hava degisimi, kimi ilaçlar)o zaman hala umudum var diyeyim hiç olacak gibi değilim göğüslerim çok ağrıyor belim kasıklarım ara ara ağrıyor hakkımızda hayırlısı olsun olmazsa da akışına bırakacağım ne yapayım. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onu hassas testle öğrenmiştim kaset hiç yapmamıştım. Geç döllenmede olmuş olabilir yumurtlama düzenim değişmiş olabilir.
ooo süper inşallah sağlıkla ilerler bu değerlerde kimyasal olacağını düşünmüyorum ben canım istersen 2 gün sonra gene kan ver 2 katı çıkarsa sağlıklı gebelik demektir hatta keseyi bile görebilirsiniz bence 1500 lerde kese görünüyor.Sonucu aldım. Beta 781 çıkmış ancak 10 gün sonra kadın doğuma gitmem gerektiğini o zaman ultrasonda görüneceğini söylediler kimyasal da olabilir dediler.
sanmam kimyasal olabilecegini degerin guzel ins iki kat saglikla artar tebriklerSonucu aldım. Beta 781 çıkmış ancak 10 gün sonra kadın doğuma gitmem gerektiğini o zaman ultrasonda görüneceğini söylediler kimyasal da olabilir dediler.
Adet gününde yaptım testi hakkımızda hayırlısı tabiki diğer ihtimalleri bende biliyorum.Eger adetin gectikten sonra yaptiysan bu testi kesin negatif.. adetten once testte yanlisliklar olabilir ama adet gecikmesinden sonra yapilan testler genelde kesin sonuç verir.. Bir de testte onemli olan ilk 5 10 dakasi.. yani ilk 5 10 dakka neyse o.. 1 2 saat yada gün sonra cift gosterse bile dogruluk payi yoktur.. adet gecikmesi de herseyden olabilir( yeme içme, stres, hava degisimi, kimi ilaçlar)
İkinci değeri görmeden bunu diyemezler. Yani kimyasal demesi için artışin dengesiz olması lazım. Sen iki gün sonra acilde yenile canım 1500 civarı olursa şüpheye düşme. Ortada ikinci değer Yok kimyasal çok biliyorlar. Benimde oğluma 4 aylıkken mamasını az koy suyunu çok diyende yine aile hekimliği personeli. Hayırlı olsun sonucu eşine mesaj olarak gönder. Daha inanmazsa onu boşver kendi kendine mutluluğunu yaşa.Sonucu aldım. Beta 781 çıkmış ancak 10 gün sonra kadın doğuma gitmem gerektiğini o zaman ultrasonda görüneceğini söylediler kimyasal da olabilir dediler.
Hayırlı olsun canım. çok sevindim. iki günde bir test yaptır. Değerin 1200 üzerine çıkınca kese görünür. 8. haftada da kalp atışını duyarsın. SAT tarihine göre bebiş kaç haftalık.Sonucu aldım. Beta 781 çıkmış ancak 10 gün sonra kadın doğuma gitmem gerektiğini o zaman ultrasonda görüneceğini söylediler kimyasal da olabilir dediler.
yine mi kan vericem? Öyle bişey denilmediİkinci değeri görmeden bunu diyemezler. Yani kimyasal demesi için artışin dengesiz olması lazım. Sen iki gün sonra acilde yenile canım 1500 civarı olursa şüpheye düşme. Ortada ikinci değer Yok kimyasal çok biliyorlar. Benimde oğluma 4 aylıkken mamasını az koy suyunu çok diyende yine aile hekimliği personeli. Hayırlı olsun sonucu eşine mesaj olarak gönder. Daha inanmazsa onu boşver kendi kendine mutluluğunu yaşa.
Yarın tam 30 gün oluyo son adet tarihimden itibarenHayırlı olsun canım. çok sevindim. iki günde bir test yaptır. Değerin 1200 üzerine çıkınca kese görünür. 8. haftada da kalp atışını duyarsın. SAT tarihine göre bebiş kaç haftalık.
yine mi kan vericem? Öyle bişey denilmedi