Size ne ?
O çocuk siz misiniz?
Geleceğini nerden biliyorsunuzda burdan ahkam kesiyorsunuz.
Sizin tek yaptığınız ego tatmini bebek falan umurunuzda değil eğer umurunuzda olsa adam akıllı yol göstermeye çabalardınız milletin onuruna varana kadar hakaret etmezdiniz.
Siz masum bir bebeğin canını önemseseniz hamile bir kadını ne yaşadığını tam olarak bilmeden, olayın içine girmeden bu şekilde yargılama hakkını kendinizde bulamazdınız. Bir bebek umurunuzda ise eğer yardım etme yolu bu değil haberiniz olsun belli ki siz aşağıladıkça bayan kendine gelecek ve bebeğine iyi bir hayat sunacak falan sanıyorsunuz ama yok öyle bi şey. Burası sizlerin insanlara saçma sapan yargı dağıtacağınız bir yer değil! Beğenmiyorsanız okumazsınız biter kimsenin onuruna hayatına laf etmek gibi bir hakkınız ve haddiniz yok. Bi kendinize gelin ya..
Bana size ne diyorsanız ben de size size ne diyorum
Kadın gelip buraya konu açmışsa ben de buraya üyeysem size ne diye birşey yok
Kalan 36890531 üyeye de ne o zaman, günlük mü yazıyor kadın burada?
Bir bebeği düşünmek için o mu olmak gerekiyor? Aklınız başınızda mı sizin ya
Geleceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok herşey ayan beyan ortada yeterli akla sahip olan herkes görebilir,
Size ne ?
O çocuk siz misiniz?
Sizin tek yaptığınız ego tatmini bebek falan umurunuzda değil eğer umurunuzda olsa adam akıllı yol göstermeye çabalardınız milletin onuruna varana kadar hakaret etmezdiniz.
Siz masum bir bebeğin canını önemseseniz hamile bir kadını ne yaşadığını tam olarak bilmeden, olayın içine girmeden bu şekilde yargılama hakkını kendinizde bulamazdınız. Bir bebek umurunuzda ise eğer yardım etme yolu bu değil haberiniz olsun belli ki siz aşağıladıkça bayan kendine gelecek ve bebeğine iyi bir hayat sunacak falan sanıyorsunuz ama yok öyle bi şey. Burası sizlerin insanlara saçma sapan yargı dağıtacağınız bir yer değil! Beğenmiyorsanız okumazsınız biter kimsenin onuruna hayatına laf etmek gibi bir hakkınız ve haddiniz yok. Bi kendinize gelin ya..
Size ne ?
O çocuk siz misiniz?
Bana size ne diyorsanız ben de size size ne diyorum
Kadın gelip buraya konu açmışsa ben de buraya üyeysem size ne diye birşey yok
Kalan 36890531 üyeye de ne o zaman, günlük mü yazıyor kadın burada?
Bir bebeği düşünmek için o mu olmak gerekiyor? Aklınız başınızda mı sizin ya
Geleceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok herşey ayan beyan ortada yeterli akla sahip olan herkes görebilir, istenmeyen sevilmeyen insan yerine bile konmayan tenezzül edip yüzüne bile bakılmayan karnındaki ortak bebe bile umursanmayan bir kadın baş ucunda imzalı boşanma protokolü varken sevişip hamile kalacak o bebe doğacak anne-baba karı-koca mutluluk huzur güven merhamet sevgi saygı içinde o bebeği büyütecek öyle mi?
Ben herkesi yargılarım herkeste beni yargılayabilir, mevzu masum bir cansa herkes yargılanır
Ben kimseye hakaret etmedim, bu benim değil aciz insanların tarzı. Böyle bir ilişkiye böyle bir sözde evliliğe inatla devam etmek kendini ayaklar altına almak çocuk doğurmak onurlu bir davranış değil bana göre.konu sahibini aşağılayan ben değilim bizzat kendisi ve eşi.bilmem kaç yaşındaki insanları kendine getirme gibi bir derdim yok,bunca rezilliğe rağmen kocasını savunan bir kadının aklının başına geleceğine de inanmıyorum zaten
Kadın yaşadığını anlatıp duruyor nesini bilmiyorum ya
Ben saçma tek laf etmedim, paşa gönlüm neyi okumak isterse okurum ne yazmak istersede yazarım, size soracağımı mı sandınız
Size tek bir soru sordum hala cevaplandıramadınız, sebep?
Tüh ya had bildirme çabalarınız yine boşa gitti