• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyelimki benim var olan bir öfkem var ki olsaydı bu ancak o masum bebe adına olurdu sizden empati filan talep etmedim niye bukadar taktınız benim yazıma, benim yerime konu sahibine taksaydınızda sorununu çözseydinizya sakiiiin sakiiiin
Yazık değil mi kadına, kocası komodine boşanma protokolü bırakıyor kadını muhatap dahi almadan kadın imzayı ve tekmeyi basacağına kendinden boşanmak isteyen adamdan çocuk yapıyor, adam aynı noktada, ama kadıncağız hamileeee onu pışpışlayın benim dedikodumu yapmak ne katacak size
Ben size tek bir cevap verdim sizse diğer kişiye yazdıklarıma hırs yapıp tek tek cevaplamışsınız.
Dedikodu arkadan yapılır ben dümdüz mesajınızı alıntıladım ve yazdım.
Siz her şeyi yazmakta özgürseniz bende fikrimi beyan etmekte özgürüm sanırım :)

Konuya daha önce yorum yapmıştım sakin sakin umarım faydalı olabilirim kırıcı olmaktan iyidir zannımca..

Böyle küçük hesaplar yapıp kendince oyunlar oynaması gıcığıma gitti. İsfahan hesabıyla zaten konuları var, bunda da bir tane açtı. Kimi neyi kandırıyor ya? Bize ne onun hayatından? Ben buraya yorumumu yazıyorum, sonra kapatıp işime dönüyorum. Bir daha düşünmüyorum. Çoğumuz öyleyiz, emin olun. Bu platformun da bazı kuralları var, 442153. üyeliği alıp milletin aklıyla oyun oynayamazsınız. Benim kızdığım bu.
Yoksa hamileymiş, yok efendim kocası sorunluymuş, bana ne yav? Kardeşim mi, arkadaşım mı bu şahıs? Boşanacakmış da boşanmayacakmış da, yine bana ne? Ki ben boşan falan da yazmadım. Çünkü bana ne?
Eski konuları yüzünden yüz sayfa açıklama yapmak istemediği için muhtemelen bu üyelikle konu açtı. Bunu yapmak zaten yasak ve yönetime bildirilmesi normal. Ama ohh oh canıma da değsin tavrınız komik geldi. Bana ne ben ekranı kapatıp geçerim diyorsunuz da kadına kaç sayfa yorum yapılmış yarısından fazlası kendi fikrini dikte etmeye çalışıyor. Çocuğu aldır tarzında konuşan bile var böyle bir şey söylemek kimin ne haddine ya saygısızlık artık bu kadarı da.

Evet malesef bazı kadınlar ne zorluklar ile hamile kalabiliyor, sağlıkla doğurmak için çok sıkıntı çekebiliyorlar. Kızkardeşim de onlardan biri, yeni tüp bebek tedavisi oldu daha. Şimdi evlerinden 6 saat uzakta kocası ile bekliyorlar, yeterince dinlenmeden yola çıkmamalı çünkü. Düşündüm de damat konu sahibinin kocası gibi olsun, kardeşim de böyle adama ısrar kıyamet bebek vermeye kalksın. Aman ya Rabbim. Benim laf esirgeyen bir yapım yok, '' Bula bula bunu buldun baba edecek, erkek köküne kıran girdiydi çünkü. '' derim. İki kişi de geçinemiyorsa insan gibi ayrılır, sevebilecekleri birini bulurlar, onlardan çocuk sahibi olurlar. Birbirleri ile uğraşıyorlar hırs ve inat uğruna diye, olan günahsız sabiye oluyor, beni de delirten o.
Baktığımız pencere aynı katip
Bak ben de anneyim, iki kez hamile oldum, hiçkimse en başta ben bana gökten zembille inmiş her an solacak çiçek muamelesi yapmadı yapmamalı da, hamilelerin yanlışını söylemeyin onlar dokunulmaz diye birşey mi var ya deli olacam, adam zaten boşanmak istiyor, kendisini sevmeyen boşanma protokolünü önüne koyan adamdan hamile kalıp nasıl madur olabilir bir kadın ya, biri bana bunu anlatsın. Çocuk doğunca da vah neler çekmiş gariban kadın hayırsız kocadan tek başına çocuk büyütüyor olacak. Ama kin dolu öfkeli olan ben….

Eski konuları yüzünden yüz sayfa açıklama yapmak istemediği için muhtemelen bu üyelikle konu açtı. Bunu yapmak zaten yasak ve yönetime bildirilmesi normal. Ama ohh oh canıma da değsin tavrınız komik geldi. Bana ne ben ekranı kapatıp geçerim diyorsunuz da kadına kaç sayfa yorum yapılmış yarısından fazlası kendi fikrini dikte etmeye çalışıyor. Çocuğu aldır tarzında konuşan bile var böyle bir şey söylemek kimin ne haddine ya saygısızlık artık bu kadarı da.
Eski konularım yüzünden açıklama yapmak istemiyorum diye ikinci üyelik açmak normal mi olmalı yani? Oldu o zaman, hepimiz yaparız bunu. Benim uyuz olduğum buydu. Oh oh canıma değsin değildi o, şarkı var oh oh suyundan da koy diye. Şarkının oh canıma değsin gibi bir teması/ ana duygusu yok zaten, bilenler vardır mutlaka. Ona atıf yaptım. Valla daha fazla açıklama yapmayacağım. Çünkü fazla sıkıcı olmaya başladı. Ayrıca niye ben size açıklama yapıyorum, o kısmı da anlamadım. Ya da siz niye böyle bir görev edindiniz, onu da çözemedim. Gözünüzü seveyim, polemikle falan uğraşamayacağım, buna ayıracak enerjim yok, isteğim hele hiç yok.
Ek olarak sanal ortamdayız, böyle bir hamile kadının olup olmadığı da meçhul, müthiş bir trolle de karşı karşıya olabiliriz, ki çift üyelik açan birinden bunu da ummak yersiz olmaz. Lüzumsuz savaşlara girmenin alemi yok bu nedenle. İyi forumlar, akşamlar. :KK25:

Ben bu adamı baba yapmak için hamile değilim. Benim de bebeğim bu ve kimse buna karışamaz. Bu seçeneği söylemeniz çok garip
Yalnız o "benim bebeğim" dediğiniz çocuk eşinizin de bebeği. Kız olursa fallik dönemde ilk bu adama aşık olacak, hayatı boyunca büyük ihtimalle böyle bir erkek arayacak. Sonra sizin hareketlerinizi örnek alıp onu etkilemeye çalışacak.

Erkek olursa ilk rol modeli bu adam olacak. Ona benzemek isteyecek.

Ben size tek bir cevap verdim sizse diğer kişiye yazdıklarıma hırs yapıp tek tek cevaplamışsınız.
Dedikodu arkadan yapılır ben dümdüz mesajınızı alıntıladım ve yazdım.
Siz her şeyi yazmakta özgürseniz bende fikrimi beyan etmekte özgürüm sanırım :)

Konuya daha önce yorum yapmıştım sakin sakin umarım faydalı olabilirim kırıcı olmaktan iyidir zannımca..
Hanım kocasına kırılsın bana değil, ben dümdüz gerçekleri yazdım, bu mu kırıcı
Beni alıntılayıp cevap verdiniz yetmedi size başka bir arkadaşa beni konuştunuz cevap verdim diye hırslı ben oldum öyle mi? Size fikir beyan edemezsiniz diyen mi oldu? Sorduğum hiçbirşeye cevabınız yok ben öfkeli kin dolu hırslıyım vallahi komiksiniz billahi komiksiniz
Tek birşeye cevap verin yollarımıza gidelim, kendisini sevmeyen insan yerine koymayan boşanma protokülünü önüne koyan aynı sofrayı bile paylaşmayan kendine bir yudum su vermeyen sofrayı yatağı odayı hayatı ayıran tek derdi boşanmak olan bir adamdan hamile kalmak nasıl bir aklın nasıl bir onurun dışa vurumu?kadın kendi kendini kırıyor yetmiyor masum bir canın kırgın büyümesine sebep oluyor bunu görmekten aciz misiniz gerçekten? Bir kadın bir erkekle neden evlenir, neden sevişir, neden çocuk yapar sizce? Kendi nefsini kendi egosunu kendi hırsını evladının önünde tutan hiçbir kadın benim lafımdan kırılır mı kırılmaz mı umrumda bile değil. Hiçbir yetişkin masum bir bebekten önemli değil benim için
Ben kırdımsa siz pışpışlayın buyrun meydan sizin

Konu sahibi bile üyelik iptali yaptı şimdide kürtaj bilicileri türedi ömründe hiç evlat hasreti cekmeyenler yorum yapmasın mümkünse bir cana kıymak ne kolay oysa ki ona sahip olmak için yıllarca didinen göz yaşı döken insanlar dolu iken burda bunu yazmak harbiden buranın tadı kaçtı her konuda herkesin bir fikri var maşallah keşke azcik had bilsek çok yazık.

mune ben mavera diye etmediydim yalnız.🙈
theknack diye ettim ama ederken nicki aklıma gelmemişti örnekleyerek ettiydim😅
Kimden basettiğini anlayıp not düşmüştüm zaten de sen niye kendini açık ediyorsun cengaver😬
Hem fark etmez ki sonuçta rapor ettiğinizde prosedür ne ise onu yapıyoruz, şayet şüphe ettiğiniz kişilerden biriyse zaten ortaya çıkıyor.
Benim söylediğim şey falanca kişi X üye veya Y üye diye bir şüpheniz olduğunda rapor etmeniz daha sağlıklı, topiğe yazılıp şüphe oluşturulduğunda aynı kişi diye ortaya atılan üyeler farklı kişilere aitse o itham üzerlerine yapışıp kalıyor, bunu defalarca yaşadık yeri geldi itham edilen üyeler isyan etti mesaj atıp siz açıklama yapın diyenler oldu.
mavera110'dan devam edelim bir topikte mavera110 ve sitede aktif bir üye aynı kişi diye iddia edildi, topikte konu içeriği bırakıldı maveranın 2. üyeliği X sohbeti dönmeye başladı, şimdi de aynısı oluyor.

Hanım kocasına kırılsın bana değil, ben dümdüz gerçekleri yazdım, bu mu kırıcı
Beni alıntılayıp cevap verdiniz yetmedi size başka bir arkadaşa beni konuştunuz cevap verdim diye hırslı ben oldum öyle mi? Size fikir beyan edemezsiniz diyen mi oldu? Sorduğum hiçbirşeye cevabınız yok ben öfkeli kin dolu hırslıyım vallahi komiksiniz billahi komiksiniz
Tek birşeye cevap verin yollarımıza gidelim, kendisini sevmeyen insan yerine koymayan boşanma protokülünü önüne koyan aynı sofrayı bile paylaşmayan kendine bir yudum su vermeyen sofrayı yatağı odayı hayatı ayıran tek derdi boşanmak olan bir adamdan hamile kalmak nasıl bir aklın nasıl bir onurun dışa vurumu?kadın kendi kendini kırıyor yetmiyor masum bir canın kırgın büyümesine sebep oluyor bunu görmekten aciz misiniz gerçekten? Bir kadın bir erkekle neden evlenir, neden sevişir, neden çocuk yapar sizce? Kendi nefsini kendi egosunu kendi hırsını evladının önünde tutan hiçbir kadın benim lafımdan kırılır mı kırılmaz mı umrumda bile değil. Hiçbir yetişkin masum bir bebekten önemli değil benim için
Ben kırdımsa siz pışpışlayın buyrun meydan sizin
Size ne ?
O çocuk siz misiniz?
Geleceğini nerden biliyorsunuzda burdan ahkam kesiyorsunuz.
Sizin tek yaptığınız ego tatmini bebek falan umurunuzda değil eğer umurunuzda olsa adam akıllı yol göstermeye çabalardınız milletin onuruna varana kadar hakaret etmezdiniz.

Siz masum bir bebeğin canını önemseseniz hamile bir kadını ne yaşadığını tam olarak bilmeden, olayın içine girmeden bu şekilde yargılama hakkını kendinizde bulamazdınız. Bir bebek umurunuzda ise eğer yardım etme yolu bu değil haberiniz olsun belli ki siz aşağıladıkça bayan kendine gelecek ve bebeğine iyi bir hayat sunacak falan sanıyorsunuz ama yok öyle bi şey. Burası sizlerin insanlara saçma sapan yargı dağıtacağınız bir yer değil! Beğenmiyorsanız okumazsınız biter kimsenin onuruna hayatına laf etmek gibi bir hakkınız ve haddiniz yok. Bi kendinize gelin ya..

Böyle küçük hesaplar yapıp kendince oyunlar oynaması gıcığıma gitti. İsfahan hesabıyla zaten konuları var, bunda da bir tane açtı. Kimi neyi kandırıyor ya? Bize ne onun hayatından? Ben buraya yorumumu yazıyorum, sonra kapatıp işime dönüyorum. Bir daha düşünmüyorum. Çoğumuz öyleyiz, emin olun. Bu platformun da bazı kuralları var, 442153. üyeliği alıp milletin aklıyla oyun oynayamazsınız. Benim kızdığım bu.
Yoksa hamileymiş, yok efendim kocası sorunluymuş, bana ne yav? Kardeşim mi, arkadaşım mı bu şahıs? Boşanacakmış da boşanmayacakmış da, yine bana ne? Ki ben boşan falan da yazmadım. Çünkü bana ne?
Valla kadın hamile bık bık bık edilmesinden de bana gına geldi.
Daha Agustos ayında kendisine boşanalım diye komodin üstüne bıraktıgı protokol gerçegi var.
Bu adamı ısrarla baba yapmak isteyip kendi düşünmemişse bana ne ki ?
Bana mı doguruyor ?
Hayır kendisi bile dert etmiyor bunu.

Size ne ?
O çocuk siz misiniz?
Sizin tek yaptığınız ego tatmini bebek falan umurunuzda değil eğer umurunuzda olsa adam akıllı yol göstermeye çabalardınız milletin onuruna varana kadar hakaret etmezdiniz.

Siz masum bir bebeğin canını önemseseniz hamile bir kadını ne yaşadığını tam olarak bilmeden, olayın içine girmeden bu şekilde yargılama hakkını kendinizde bulamazdınız. Bir bebek umurunuzda ise eğer yardım etme yolu bu değil haberiniz olsun belli ki siz aşağıladıkça bayan kendine gelecek ve bebeğine iyi bir hayat sunacak falan sanıyorsunuz ama yok öyle bi şey. Burası sizlerin insanlara saçma sapan yargı dağıtacağınız bir yer değil! Beğenmiyorsanız okumazsınız biter kimsenin onuruna hayatına laf etmek gibi bir hakkınız ve haddiniz yok. Bi kendinize gelin ya..
Bana size ne diyorsanız ben de size size ne diyorum
Kadın gelip buraya konu açmışsa ben de buraya üyeysem size ne diye birşey yok
Kalan 36890531 üyeye de ne o zaman, günlük mü yazıyor kadın burada?
Bir bebeği düşünmek için o mu olmak gerekiyor? Aklınız başınızda mı sizin ya
Geleceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok herşey ayan beyan ortada yeterli akla sahip olan herkes görebilir,
Size ne ?
O çocuk siz misiniz?

Size ne ?
O çocuk siz misiniz?

Geleceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok herşey ayan beyan ortada yeterli akla sahip olan herkes görebilir, istenmeyen sevilmeyen insan yerine bile konmayan tenezzül edip yüzüne bile bakılmayan karnındaki ortak bebe bile umursanmayan bir kadın baş ucunda imzalı boşanma protokolü varken sevişip hamile kalacak o bebe doğacak anne-baba karı-koca mutluluk huzur güven merhamet sevgi saygı içinde o bebeği büyütecek öyle mi?
Ben herkesi yargılarım herkeste beni yargılayabilir, mevzu masum bir cansa herkes yargılanır
Ben kimseye hakaret etmedim, bu benim değil aciz insanların tarzı. Böyle bir ilişkiye böyle bir sözde evliliğe inatla devam etmek kendini ayaklar altına almak çocuk doğurmak onurlu bir davranış değil bana göre.konu sahibini aşağılayan ben değilim bizzat kendisi ve eşi.bilmem kaç yaşındaki insanları kendine getirme gibi bir derdim yok,bunca rezilliğe rağmen kocasını savunan bir kadının aklının başına geleceğine de inanmıyorum zaten
Kadın yaşadığını anlatıp duruyor nesini bilmiyorum ya
Ben saçma tek laf etmedim, paşa gönlüm neyi okumak isterse okurum ne yazmak istersede yazarım, size soracağımı mı sandınız
Size tek bir soru sordum hala cevaplandıramadınız, sebep?
Tüh ya had bildirme çabalarınız yine boşa gitti

Geleceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok herşey ayan beyan ortada yeterli akla sahip olan herkes görebilir,

Geleceğini bilmek için müneccim olmaya gerek yok herşey ayan beyan ortada yeterli akla sahip olan herkes görebilir, istenmeyen sevilmeyen insan yerine bile konmayan tenezzül edip yüzüne bile bakılmayan karnındaki ortak bebe bile umursanmayan bir kadın baş ucunda imzalı boşanma protokolü varken sevişip hamile kalacak o bebe doğacak anne-baba karı-koca mutluluk huzur güven merhamet sevgi saygı içinde o bebeği büyütecek öyle mi?
Ben herkesi yargılarım herkeste beni yargılayabilir, mevzu masum bir cansa herkes yargılanır
Ben kimseye hakaret etmedim, bu benim değil aciz insanların tarzı. Böyle bir ilişkiye böyle bir sözde evliliğe inatla devam etmek kendini ayaklar altına almak çocuk doğurmak onurlu bir davranış değil bana göre.konu sahibini aşağılayan ben değilim bizzat kendisi ve eşi.bilmem kaç yaşındaki insanları kendine getirme gibi bir derdim yok,bunca rezilliğe rağmen kocasını savunan bir kadının aklının başına geleceğine de inanmıyorum zaten
Kadın yaşadığını anlatıp duruyor nesini bilmiyorum ya
Ben saçma tek laf etmedim, paşa gönlüm neyi okumak isterse okurum ne yazmak istersede yazarım, size soracağımı mı sandınız
Size tek bir soru sordum hala cevaplandıramadınız, sebep?
Tüh ya had bildirme çabalarınız yine boşa gitti
Konu sahibesi eski konusunda eşyalarını bile toplamıştı gitmek için.
Konu içinde eşinin çok kindar oldugunu söylemişti.
Bile isteye baba yapıp tıynetini bildiği adamdan geri adım atmasını beklemek bana fazlaca gereksiz geliyor.
Adamın mayası bu.
Evlenince düzelmemiş, çocuk yapınca da düzelmemiş.

Konu sahibesi eski konusunda eşyalarını bile toplamıştı gitmek için.
Konu içinde eşinin çok kindar oldugunu söylemişti.
Bile isteye baba yapıp tıynetini bildiği adamdan geri adım atmasını beklemek bana fazlaca gereksiz geliyor.
Adamın mayası bu.
Evlenince düzelmemiş, çocuk yapınca da düzelmemiş.
O çocuğa ne faydaları olacak?
Çocuk dillenince adam diyecekki git anana söyle misafir çağırdım sofrayı donatsın kadın diyecekki git babana söyle zıkkım yesinler…..Allah akıl fikir versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back