• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakinliğini koru bence. Sen tepki verdikçe onun totosu kalkıyor belli. Hiç umursama. Zor biliyorum, hele böyle bir durumda. Ama şimdi bunu yapmazsa sonra çok çektirir sana. 😕 keseyi gördükten sonra ailene ver bence müjdeyi. Hayırlı olsuna eşini arasınlar. Bakalım ne yapacak camış.

aa mantıklı bak bu

Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
Onun eve geleceği saatlerde sende dışarda ol nerdesin diye arayıp sorar belki sinemaya gidebilirsin 2 saat ortadan kaybol nasıl bi duyguymuş görsün..oda olmadı annenin yanına git bi sure kal kafa dinle ya devam ya tamam dersiniz belki daha hayırlı olur sizin için.. Ne adamlar var arkadaş baba olacaksın diyo kadin adam put gibi tepkisiz hayret valla

Onun eve geleceği saatlerde sende dışarda ol nerdesin diye arayıp sorar belki sinemaya gidebilirsin 2 saat ortadan kaybol nasıl bi duyguymuş görsün..oda olmadı annenin yanına git bi sure kal kafa dinle ya devam ya tamam dersiniz belki daha hayırlı olur sizin için.. Ne adamlar var arkadaş baba olacaksın diyo kadin adam put gibi tepkisiz hayret valla

terbiyesiz yaa
çok canımı sıktı konu aslında

Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
Yerinde olsam evin içinde yokmuş gibi davranırım. Yani ne yapsan boş sanırım. Durduk yere kendi huzurunu bozup daha çok strese girme . İzin alma şansın varsa izin ya da rapor al ,ya ailenin yanına git ya da evde kafa dinle

Yerinde olsam evin içinde yokmuş gibi davranırım. Yani ne yapsan boş sanırım. Durduk yere kendi huzurunu bozup daha çok strese girme . İzin alma şansın varsa izin ya da rapor al ,ya ailenin yanına git ya da evde kafa dinle
Yokmuş gibi davranıyorum. Kendime göre yemek yapıyorum. İlgilenmiyorum ama şu durumumda bunu yapmasına sinir oluyorum. Ne yapsam çözemiyorum da. Hiç tarzım deil ama bugün dayanamayıp durum yaptm dünyadaki en güçlü insanlar kendi basının çaresine bakmayı öğrenmiş kadınlardır gibisinden bi söz varya onu. Gördü de . Ne yapıcam şaştm

Tebrik ederim hayırlı olsun. Aile hekimine rahatsız olduğunuzdan bahsetmediniz mı belki hafif ilaç vs verirlerdi. Gerçi şu durumda içmek ne kadar doğru bilemiyorum. Fazla bitki çayı tüketmeyin ama. Sıcak suya limon sıkıp içmek iyi gelebilir.

Yokmuş gibi davranıyorum. Kendime göre yemek yapıyorum. İlgilenmiyorum ama şu durumumda bunu yapmasına sinir oluyorum. Ne yapsam çözemiyorum da. Hiç tarzım deil ama bugün dayanamayıp durum yaptm dünyadaki en güçlü insanlar kendi basının çaresine bakmayı öğrenmiş kadınlardır gibisinden bi söz varya onu. Gördü de . Ne yapıcam şaştm

allah sabır versin şu kadar kadın sinir oldu kocana taş olsa çatlar bu neydi ya.
ailene haber ver istersen hamileleği onlar bi arasın eşini bakalım onlara ne diyecek?

Durumu sadece eşine açık yaparak sonucu durum yap canım. Belki işe yarar. Çok üzüldüm ya.

allah sabır versin şu kadar kadın sinir oldu kocana taş olsa çatlar bu neydi ya.
ailene haber ver istersen hamileleği onlar bi arasın eşini bakalım onlara ne diyecek?
Aileyi karıstırmak istemiyorum. Kalp atısı duymadan kimse bilsin de istemiyorum

Screenshot_2019-05-27-12-44-02.png

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Gebeliğinden emin olun hayaliniz de ki sürprizi Hazırlayın 🥰🥰🥰

O an da zaten bütün herseyi unutup anın tanidi çıkarması beklenir bence öyle de olur 🤩🤩🤩

Hayirlisi olsun inşallah ❣

Hoşuma gitmiş kaydetmiştir durum yaptım deyince aklıma geldi. Kusmenin dişil bir şey olduğunu vurgulaması güzel bence

ya bu kadar naz niyazın belli bir cinsiyete yüklenmesini doğru bulmadığım gibi gerçekçi de bulmuyorum.
özellikle kk da açılmış 145874 tane eşim bana küstü konusundan sonra...

ya bu kadar naz niyazın belli bir cinsiyete yüklenmesini doğru bulmadığım gibi gerçekçi de bulmuyorum.
özellikle kk da açılmış 145874 tane eşim bana küstü konusundan sonra...
Yine de küsmek daha "kizsal" bir şey bence. Benim eşimin de küsme huyu vardır bu arada ya da "susma, kendini kapama" diyeyim. Ama bu kadar sürmez tabii

Esinize soylediniz mi merak ettim sohnetin hepsini okuyamadim.
Soylemediyseniz cok yanlis yapiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back