Sancılı süreç.. Boşluk hissi..

Artık asla kavga da etmem ayrılık konuşması da yapmam. Bana gelip çocuğunu sevip hadi ben gidiyorum annemde kalıcam derse bana açıklama yapma zaten kalma da. Birkaç ay içinde boşaltıcam burayı dicem o kadar. Bilmiyorum oğlum babasını çok sordu onun gazına geldim yoksa kova burcuyum asla işim olmaz :):)

Yani çocuk var haklısınız ama adam sadece annenize sessiz kalmış. Bence burada kendinizi siz dusunmeliydiniz. Yani anlarsınız eşinizin tavirlarini. Adam haklı demiyorum kesinlikle. Ama yaptıkları ortada.

Yani çocuk var haklısınız ama adam sadece annenize sessiz kalmış. Bence burada kendinizi siz dusunmeliydiniz. Yani anlarsınız eşinizin tavirlarini. Adam haklı demiyorum kesinlikle. Ama yaptıkları ortada.
Yaptıklarının dışında babalık depresyonuna girdi çıkış yolu bulamadı bence. Neyse o kadarını kendi düşünsün :)

Dün akşam daha güzel geçti mesela, pilatese de başladım konumda bahsettiğim gibi bütün kötü enerji gitti :) İnşallah daha güzel olacak bir şeyler geliştireceğim.
Canım arkadaşım bu dünyada o kadar kötü şey şeyler yaşayan insanlar var ki onların hikayelerini dinledikçe kendi dertlerine üzülmeye utanıyor insan. Biz şükretcez elimizdekiler için. Pırıl pırıl bir çocuğun var. Arkanda duran dağ gibi bir annen var. İşin de var anladığım kadarıyla biraz borcun var ama inan o herkeste var.

Güçlü ol ve asla kendini bir erkeğe ezdirme! Mutlu değil misin? Ben seninle mutlu değilim canım bu kısa ömrümde de seni çekecek değilim hadi güle güle de geç. Gerçekten ömrümüz çok kısa. Küçükken büyüyemiyoruz gibi geliyordu ben 30 yaşıma nasıl geldim hala ona inanamıyorum.

Geldi mi eşin? Neler oldu gerçekten çok merak ediyorum. Mutlu gibi davrandın ve şok etkisi yarattın mı eşinde. Umarım onu umursadığını belirticek herhangi bir tartışma konusu açmamışsındır

Ya sen çok tatlısın :):) Yok ama daha önceki yazdıkların aklımda Daha ilk kez bu akşam karşılaşacağız hiç umursamıcam merak etme kalmıcam dediğinde zaten kalmaman gerekiyor dicem:)

Ya sen çok tatlısın :):) Yok ama daha önceki yazdıkların aklımda Daha ilk kez bu akşam karşılaşacağız hiç umursamıcam merak etme kalmıcam dediğinde zaten kalmaman gerekiyor dicem:)
O senin tatlılığın

Sana güveniyorum canım. Varlığı ve yokluğu birmiş gibi, sanki evdeymiş de bakkala gidip gelmiş gibi Yarın buraya yazmayı unutma neler olduğunu Bol şanslar :)

Adam sizi istemediği halde ailesinin yakınında ev tutmuşsunuz.Ki adam o eve de uğramıyor.Neden yaptınız ki bunu

Adam sizi istemediği halde ailesinin yakınında ev tutmuşsunuz.Ki adam o eve de uğramıyor.Neden yaptınız ki bunu
Şöyle ki hani ayrılık kararı alınınca aileler araya girer ya annem konuştuğunda tamam dedi yani normale dönüyoruz sandık. Evlilik tak diye bitti olmuyor ki. Olmuyormuş yani ben de evli olmadan bilmiyordum. Dedim ya ordan da başka yere taşınırım sorun yok yeter ki önümü göreyim şu süreç bitsin artık

yaşamak için erkek şart değil ki ya.
şöyle şart adam olanla yaşadığın zaman kadınlığını hissedersin ya o zaman şart.

ne güzel kendinize yepyeni bir hayat kuruyorsunuz, pilatese vs. başlamakla da çok iyi yapmışsınız
oğlunuzla çok çok mutlu olun, tabiki herşeyin üstesinden gelebilirsiniz, zaten eşiniz olacak kişi varken de herşeyi siz yapıyormuşsunuz şimdi daha iyi onun yükü kalkmış omuzlarınızdan
darısı başıma :)

Kızlar merak eden birkaç arkadaşım oldu, size son durumu açıklamayı borç bilirim :) Vallahi gerçek arkadaşların çocuğundan daha içtensiniz ne yalan söylim :) Geçen gün bahsetiiğim gibi yoga ve pilatese başladım. Dün yoga vardı 9 a doğru çıktım aslında bu şekilde çocuğumla akşam geçirmek için geç kalıyorum ama kendi ruh sağlığım, takıntı yapmamam ve sakin bağırmayan bir anne olmam için zorundayım bi süre negatif enerjimi atmam lazım. Neyse uzatmim derste telefonum uçak modundaydı çıktığımda 8 buçuk gibi aramış olduğunu gördüm tabii ki tamamen zorunluluktan meraktan arayacak değil. Gittiğim kurs babaannenin hemen karşısında çıkıp oğlumun yanına gittim. Aradım kendisini efendim aramışsın dedim, nerdesin dedi oğlumu aldım eve geçiyorum dedim. Tamam geliyorum dedi. Tamam dedim evimiz bir sokak ilerde caddede biz çocuğumla yavaş yavaş ilerlemeye başladık. Bu da güya gelecek hala bekliyorum neyse sokağın başında gördüm el kol yaptım bizi gördü sandım meğer görmemiş bize doğru yavaş yavaş yürüyor telefon elinde çat çat yazışıyor. Hatta bi ara sokak ortasında durdu yazışıyor o an anladım gözünün bizi görmediğini :):):) Sonra geldi apartmanın önünde buzzz gibi baktık birbirimize ama düşman gibi değil tamamen yabancı gibi. Yukarı çıktık camları açtık ben hiç onu umursamadım oğlumla ilgilendim ama bi yandan nasıl huzursuzum resmen evde yabancı var gibi hiçççç o kadar nazımın geçtiği adam değilmiş gibi, bi sürü şey paylaşmamış gibi, hastalıklarımızda birbirimize bakmamışız gibi hatta yanında giyinmedim bile.. İkimiz de 2 yaşındaki bebeğimizle oynadık zaten özlemişler birbirlerini oynadılar güldüler. Tahmin ettiğim gibi 10 buçuk gibi çok sıcak ben biraz çıkıcam dedi ben de çık çık dedim :) Hazılamıştım kendimi hatta ben kalmaz diye düşündüm çok tuhaf oldu bu durum :S Artık naptıysa 40 dak bu arada oturduğumuz yer aktif bir yer o yüzden dışarı çıkmasında sorun yok ama ben telefonla konuştuğundan şüphe ediyorum. Elinde belge var mı dersen yok ama hislerim ve daha önceki iş arkadaşıyla samimi konuşmaları falan. Kadın hisseder ne olursa olsun bunu bilir bunu söylerim.. Bir güç tarafından içinize doğuyor çok ilginç. Gitti 11 gibi geldi, geldiğinde babasıyla karşılıklı çay içiyorduk o kapıyı açınca korktuk Beklemiyordum hiç :) Velhasıl durum böyle babası gitti biz yine çocukla ilgilendik ayrı ayrı sıfır göz teması ama kavga da yok. Çay içtik birkaç bardak balkonda havadan sudan konuştuk o salona geçti ben hala gider diye bekledim gitmedi. Ben de odada kıyafet seçimi yaptım falan ayrı takıldık. Ben uyudum tam dalmaya yakında o da yattı yanıma ama aramızdan tren geçer sırf mecburiyetten yapıyor bunları el alem neder diye. Üzerinde baskı hissediyor ya da düzelmeye calışıyor bilemem ama ben tartışma olmasın diye ilk gün diye detay konuşmadım. Biraz zaman geçsin en azından normal konuşacak pozisyona gelelim oğlum çok özlemiş babam yedirsin babam içirsin diyor kahkahalar atıyor. Birkaç hafta içinde konuşucam zaten ya o ya ben patlarız yakında. Çocuğun yanında olmasın da amacım o. Bugün günlerden pilatesssss :) Bu arada Şimdi'nin Gücü diye bir kitaba başladım çok iyi tavsiye ederim..

Sizde durum nedir :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…