Artık asla kavga da etmem ayrılık konuşması da yapmam. Bana gelip çocuğunu sevip hadi ben gidiyorum annemde kalıcam derse bana açıklama yapma zaten kalma da. Birkaç ay içinde boşaltıcam burayı dicem o kadar. Bilmiyorum oğlum babasını çok sordu onun gazına geldim yoksa kova burcuyum asla işim olmaz :):)Bence evet , cunku zaten aranız bozuk ve sogukmus. Tam belkı acaba derken sızın gıtmenız hıc hos olmamaıs.
Bu aksam gelecek belkı ayrılık olmayacak ama sız ıkı olayı baglayıp kuruyorsunuz halıyle.
2 yasındakı cocuk ıcın cokta bısey fark etmezdı, bence ama olan olmus.
O herhangı bır konusma yapmadan, sızde ayrılık konusması yapmayın
Yani çocuk var haklısınız ama adam sadece annenize sessiz kalmış. Bence burada kendinizi siz dusunmeliydiniz. Yani anlarsınız eşinizin tavirlarini. Adam haklı demiyorum kesinlikle. Ama yaptıkları ortada.Çocuğum 2 yaşında her yerde babasını sorunca duygularıma teslim oldum. Bu arada belirtitğim gibi ev tutma aşamasında ses çıkarmadı ki biz de düzelir diye düşündük. İçinde başka planları olduğunu nerden bilebilirdik. Para pul umrumda değil ben elimden geleni yaptım. Ordan ayrılırım başka ev tutarım. Her şey oğlum için..
Yaptıklarının dışında babalık depresyonuna girdi çıkış yolu bulamadı bence. Neyse o kadarını kendi düşünsün :)Yani çocuk var haklısınız ama adam sadece annenize sessiz kalmış. Bence burada kendinizi siz dusunmeliydiniz. Yani anlarsınız eşinizin tavirlarini. Adam haklı demiyorum kesinlikle. Ama yaptıkları ortada.
Yani artık kendi seçimi.Yaptıklarının dışında babalık depresyonuna girdi çıkış yolu bulamadı bence. Neyse o kadarını kendi düşünsün :)
Canım arkadaşım bu dünyada o kadar kötü şey şeyler yaşayan insanlar var ki onların hikayelerini dinledikçe kendi dertlerine üzülmeye utanıyor insan. Biz şükretcez elimizdekiler için. Pırıl pırıl bir çocuğun var. Arkanda duran dağ gibi bir annen var. İşin de var anladığım kadarıyla biraz borcun var ama inan o herkeste var.Dün akşam daha güzel geçti mesela, pilatese de başladım konumda bahsettiğim gibi bütün kötü enerji gitti :) İnşallah daha güzel olacak bir şeyler geliştireceğim.
Ya sen çok tatlısın :):) Yok ama daha önceki yazdıkların aklımdaCanım arkadaşım bu dünyada o kadar kötü şey şeyler yaşayan insanlar var ki onların hikayelerini dinledikçe kendi dertlerine üzülmeye utanıyor insan. Biz şükretcez elimizdekiler için. Pırıl pırıl bir çocuğun var. Arkanda duran dağ gibi bir annen var. İşin de var anladığım kadarıyla biraz borcun var ama inan o herkeste var.
Güçlü ol ve asla kendini bir erkeğe ezdirme! Mutlu değil misin? Ben seninle mutlu değilim canım bu kısa ömrümde de seni çekecek değilim hadi güle güle de geç. Gerçekten ömrümüz çok kısa. Küçükken büyüyemiyoruz gibi geliyorduben 30 yaşıma nasıl geldim hala ona inanamıyorum.
Geldi mi eşin? Neler oldu gerçekten çok merak ediyorum. Mutlu gibi davrandın ve şok etkisi yarattın mı eşinde.Umarım onu umursadığını belirticek herhangi bir tartışma konusu açmamışsındır
O senin tatlılığınYa sen çok tatlısın :):) Yok ama daha önceki yazdıkların aklımdaDaha ilk kez bu akşam karşılaşacağız hiç umursamıcam merak etme kalmıcam dediğinde zaten kalmaman gerekiyor dicem:)
Şöyle ki hani ayrılık kararı alınınca aileler araya girer ya annem konuştuğunda tamam dedi yani normale dönüyoruz sandık. Evlilik tak diye bitti olmuyor ki. Olmuyormuş yani ben de evli olmadan bilmiyordum. Dedim ya ordan da başka yere taşınırım sorun yok yeter ki önümü göreyim şu süreç bitsin artıkAdam sizi istemediği halde ailesinin yakınında ev tutmuşsunuz.Ki adam o eve de uğramıyor.Neden yaptınız ki bunu
Kesinlikle çok haklisinyaşamak için erkek şart değil ki ya.
şöyle şart adam olanla yaşadığın zaman kadınlığını hissedersin ya o zaman şart.
Geldi ama evde iki yabancı gibiyiz. Detayları birazdan yazıcam :)Geldi mi eşiniz mrkettim
Ben de merak ediyorum. Baristiginizi düşünüyorum.sadece tahmin tabiGeldi ama evde iki yabancı gibiyiz. Detayları birazdan yazıcam :)
Geldi geldi ama bedeni geldi ruhu değilGeldimi eşin ne oldu?
Sizde durum nedir :One güzel kendinize yepyeni bir hayat kuruyorsunuz, pilatese vs. başlamakla da çok iyi yapmışsınız
oğlunuzla çok çok mutlu olun, tabiki herşeyin üstesinden gelebilirsiniz, zaten eşiniz olacak kişi varken de herşeyi siz yapıyormuşsunuz şimdi daha iyi onun yükü kalkmış omuzlarınızdan
darısı başıma :)