Merhaba canım, eşim çalışıyor ama aylardır bir lira katkısı yok. Sanırım iddia kurbanı tek faydası yok valla. Onun dışında ailesi torunlarına çok düşkün oldukları için ellerini üstümüzden çekmediler. Ailesi çok fedakar haklarını yiyemem bu süreçte çok destek oldular yanımda oldu tüm sülalesi. Kendisi takıntılı hatta bence hasta bi insan tedavi olması şart hep vesvese, saplantı ve kuşku..Eşinizle oturup konuşsanız hani sakince bak olmuyor sen de ben de yabancı olduk birbirimize böyle hayat geçmez anlaşmalı boşanalım deseniz boşanmaz mı? Neden sürekli onun ailesinden birileriyle iletişim halindesiniz ? Eşiniz çalışmıyormu? Şunun için sordum tüm yük benim ve ailesinin omuzlarında demişsiniz. Burası da çok saçma geldi.
Bir diğer konu kafama takıldı. Evde tartışmayalım hızursuzluk çıkmasın çocuk anlamasın diye aynı odada yatakta uyumak zorunda değilsiniz. Adam şunu düşünmüştür kaç ay ilgilenmedin yinede yanında yatabiliyorum. Kendinizi onun gözünden görmeye çalışın. Onunla çok net konuşacaktınız bence geldiğinde. Sadece oğlun için bu eve girebilirsin benden zerre beklentin olmasın diyecektiniz. Hatta onun gözü önünde devamlı biriyle mesajlaşacaktınız. Aynı onun yaptığını yapıcaktınız. İnstada heryerde foto koyucaktınız herkese açık profil yapıcaktınız kısacık giyinip çıkıcaktınız sokağa. Sürekli telde konuşcaktınız. Tatile gidin oğlunuz ve çevrenizden yakın bi dostunuzla. Hani ona onun dilinden cevap verin böyle sessiz sessiz kalmak sizi yüceltmiyor
Canıma tak etti valla dün annem de gördü bitiiğinde kimse beni yargılayamayacak. Ondan adam olmaz bizi kaybedince tamamen ortada kalıp ailesine dert olacak yazık..Alın karşınıza direkt konuşun.Olmuyorsa olmuyordur.Boşuna ayak sürümenin kimseye faydası yok.Sizinle normal bir aile hayatı sürdürmeye niyeti yoksa,sevmiyor,bağlılık hissetmiyorsa ayrılmanın gerekli olduğunu söyleyin.Ne o öyle eve canı istedikçe gelip,sizin sunduğunuz imkan ve ortamdan konuk oyuncu gibi faydalanıp duracak.Kendinizi daha fazla tükettirmeyin.
Canım çok haklısın ben zaten bir şey demiyorum o konuda haklı. Tamam kıskançlık yapıp aile büyüğüne söylemiş olabilirim ama sonrasında da düzeltmeye calıştım işte. Bence psikolojik sorunları var. Suçlamak için söylemiyorum gerçekten öyle tedavilik.Kusura bakma ama en başta sen suçlusun
Samimi konuşmalar diyorsun büyütmüş olamaz mısın?adam seni aldattı mı ? Öyle birşey yok ki
Alıp başını gitmişsin yalvarmasını beklemişsin
Blöf yapmışsın adam oralı olmayınca da bu sefer kovalayan taraf sen olmuşsun
İş arkadaşlarıyla samimi olmamasını isteyebilirsin tamam ama bunun için evi terk etmek ne ya?madem cesaretin yok boşanmaya o zaman niye gidiyorsun?
Koskoca çocuklu kadınlarsınız biraz olgun olun lütfen
Biraz sakin olgun olsaydın böyle olmayacaktı
Şimdi adamın keyfini bekle
Herkesin kendine göre sıkıntısı olabilir.Anneniz hem kendi eşi ve eviyle ilgilenip,hem de çocuğu getirip,götürmeyle uğraşıyor.Evinde bakılmasını istiyorsa,o zaman çocuğa bakıcı tutsun.Hiçbir sorumluluk almayıp,bir de hariçten gazel okumayacak.Aklına çok takılıyorsa böyle yapsın.Az önce aradı, bu hafta bakma sırası annemde anneanne babaanne dönüşümlü bakıyor. Nerdeler dedi annem sabah 8 de bize geliyor kendi evine götürüyor 3,4 km vardır aramız babamla ilgileniyor kahvatısını falan veriyor 4,5 gibi tekrar bize geliyor. Aramış diyor ki aklıma takıldı o çocuk niye evinde bakılmıyor :):):) Allahımmmm nasıl bir sınavın içindeyim
Aynen işte hiç vermeden hep almak istiyor. Her zaman zorlukları olan biriydi ama 7 aydır tanıyamıyorum çok dengezi şuursuz tavırları ve fikirleri var.Herkesin kendine göre sıkıntısı olabilir.Anneniz hem kendi eşi ve eviyle ilgilenip,hem de çocuğu getirip,götürmeyle uğraşıyor.Evinde bakılmasını istiyorsa,o zaman çocuğa bakıcı tutsun.Hiçbir sorumluluk almayıp,bir de hariçten gazel okumayacak.Aklına çok takılıyorsa böyle yapsın.
Bence seninde varCanım çok haklısın ben zaten bir şey demiyorum o konuda haklı. Tamam kıskançlık yapıp aile büyüğüne söylemiş olabilirim ama sonrasında da düzeltmeye calıştım işte. Bence psikolojik sorunları var. Suçlamak için söylemiyorum gerçekten öyle tedavilik.
Tamam evet fevri davrandım öleyim mi dedim artık eşime de :) Evlilikte o kadar yorduk ki birbirimizi kabak bu konuyla benim başıma patladıBence seninde var
Ortada aldatma yok biriey yok
Al çocuğu git
Olmaz
Aynısını o sana yapsaydı
Sanki adamı aldatırken yakaladın
Trip at yüz verme ama evi terk etmek ne?
Çocuk oyuncağı mı bu ?
Tamam şimdi yapıcağın şeyTamam evet fevri davrandım öleyim mi dedim artık eşime de :) Evlilikte o kadar yorduk ki birbirimizi kabak bu konuyla benim başıma patladı