Öncelikle Rabbim ve çocuğunuza huzur mutluluk versin. Belki de biraz is temponuzu dusurmek iyi gelebilir. Hizli kosan cabuk yorulur derler ya, Allah korusun tukenmislik sendromuna dusmeyin birde.
Belki de fark etmeden hayatınızdaki zorluklardan kaçıyorsunuz sürekli kendinizi meşgul ederek. Ama bence sakin kalmanız hem kendi açınızdan, hem de çocuğunuz açısından size çok daha güzel geri dönüşler getirecektir. Cünkü çocuğunuz için haliyle özel gereksinimi olmayan bir çocuğa sahip olan anneye göre daha fazla enerjiyi ihtiyacınız var mental olarak. Gec olsun guc olmasin belki daha iyi olabilir sizin icin bu anlamda.
Benzer bir anneye sahibim. O yüzden de annenizin aslında (bu söz çok böyle pelesenk gibi oldu, herkese o etiketi yapıştırıyor gibi oluyoruz ama inanın hani şöyle bir söz var: Körle yatan şaşı kalkar diye Dolayısıyla narsist insanlarla büyümüş bir insan başka narsist bir insanlarla yakın ilişkide olan insanları belki 2-3 dakika dinini dinlediginde anlıyor onlarında narsist bir insanın psikolojik şiddetine maruz kaldığıni). Yani ben annenizin narsist oldugunu düşünüyorum. Dolayısıyla annenizin baskıcı olması belki de aslında genelde tipik nartist özelligi olan elinin altında bir kurbanının olmasını istemesi. O yüzden de çocuğunuz babasında olduğunda dahi sizin kendi yanında olmasını istiyor.
Arkadaşlarınızla buluştuğunuz zaman da tabii haliyle daha bağımsız oluyorsunuz annenizden ve bu da yine anneniz için bir tehlike demek. Çünkü ondan uzaklaşmış oluyorsunuz. Genelde de hep eleştirirler dediğim gibi sizi bu yüzden çok iyi aanlıyorum. Kisisel algilamamaya calisin. Izinde vermeyin buna mumkun mertebe.
Allah'tan cocuğunuz konusunda size destekçiymiş anneniz. Tabii ki kötülüğünüzü istemez anneniz sonucta ama çok zor anneler vede malesef narsist yada narsist benzeri ozellikleri tasiyan anneler tam %100 de anne olamıyorlar.
Hayatınızda munkunse biraz sakinlik getirmek sizin için daha iyi olabilir. Evinizde çocuğunuzla birlikte sakin sakin zaman geçirmenizi de çok iyi gelebilir. Çünkü anladığım kadarıyla çok fazla yoğun bir hayatımız var. Ondan sonra önünüzü daha net göreceksinizdir diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun, çok güzel, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum