- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
Merhaba canım, eşim çalışıyor ama aylardır bir lira katkısı yok. Sanırım iddia kurbanı tek faydası yok valla. Onun dışında ailesi torunlarına çok düşkün oldukları için ellerini üstümüzden çekmediler. Ailesi çok fedakar haklarını yiyemem bu süreçte çok destek oldular yanımda oldu tüm sülalesi. Kendisi takıntılı hatta bence hasta bi insan tedavi olması şart hep vesvese, saplantı ve kuşku..Eşinizle oturup konuşsanız hani sakince bak olmuyor sen de ben de yabancı olduk birbirimize böyle hayat geçmez anlaşmalı boşanalım deseniz boşanmaz mı? Neden sürekli onun ailesinden birileriyle iletişim halindesiniz ? Eşiniz çalışmıyormu? Şunun için sordum tüm yük benim ve ailesinin omuzlarında demişsiniz. Burası da çok saçma geldi.
Bir diğer konu kafama takıldı. Evde tartışmayalım hızursuzluk çıkmasın çocuk anlamasın diye aynı odada yatakta uyumak zorunda değilsiniz. Adam şunu düşünmüştür kaç ay ilgilenmedin yinede yanında yatabiliyorum. Kendinizi onun gözünden görmeye çalışın. Onunla çok net konuşacaktınız bence geldiğinde. Sadece oğlun için bu eve girebilirsin benden zerre beklentin olmasın diyecektiniz. Hatta onun gözü önünde devamlı biriyle mesajlaşacaktınız. Aynı onun yaptığını yapıcaktınız. İnstada heryerde foto koyucaktınız herkese açık profil yapıcaktınız kısacık giyinip çıkıcaktınız sokağa. Sürekli telde konuşcaktınız. Tatile gidin oğlunuz ve çevrenizden yakın bi dostunuzla. Hani ona onun dilinden cevap verin böyle sessiz sessiz kalmak sizi yüceltmiyor