- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
Ne zorlıcam arkadaşım boşver kimse için değmez :) konuştuğu biri varsa rahat etsin diye gece git çöpleri at dedim daha napimAdam da istemiyor zorlama bence canm daha çok mutsuz olucaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zorlıcam arkadaşım boşver kimse için değmez :) konuştuğu biri varsa rahat etsin diye gece git çöpleri at dedim daha napimAdam da istemiyor zorlama bence canm daha çok mutsuz olucaksın
hangi birini anlatayım kuzum bendeki konular uzun, 2.evliliğim ve benimde 21 aylık bir çocuğum varSizde durum nedir :O
Barışma olması için küs olmamız lazım küs bile değiliz sıfır hisBen de merak ediyorum. Baristiginizi düşünüyorum.sadece tahmin tabi
aynen kadınlar kesinlikle hissediyorlarKızlar merak eden birkaç arkadaşım oldu, size son durumu açıklamayı borç bilirim :) Vallahi gerçek arkadaşların çocuğundan daha içtensiniz ne yalan söylim :) Geçen gün bahsetiiğim gibi yoga ve pilatese başladım. Dün yoga vardı 9 a doğru çıktım aslında bu şekilde çocuğumla akşam geçirmek için geç kalıyorum ama kendi ruh sağlığım, takıntı yapmamam ve sakin bağırmayan bir anne olmam için zorundayım bi süre negatif enerjimi atmam lazım. Neyse uzatmim derste telefonum uçak modundaydı çıktığımda 8 buçuk gibi aramış olduğunu gördüm tabii ki tamamen zorunluluktan meraktan arayacak değil. Gittiğim kurs babaannenin hemen karşısında çıkıp oğlumun yanına gittim. Aradım kendisini efendim aramışsın dedim, nerdesin dedi oğlumu aldım eve geçiyorum dedim. Tamam geliyorum dedi. Tamam dedim evimiz bir sokak ilerde caddede biz çocuğumla yavaş yavaş ilerlemeye başladık. Bu da güya gelecek hala bekliyorum neyse sokağın başında gördüm el kol yaptım bizi gördü sandım meğer görmemiş bize doğru yavaş yavaş yürüyor telefon elinde çat çat yazışıyor. Hatta bi ara sokak ortasında durdu yazışıyor o an anladım gözünün bizi görmediğini :):):) Sonra geldi apartmanın önünde buzzz gibi baktık birbirimize ama düşman gibi değil tamamen yabancı gibi. Yukarı çıktık camları açtık ben hiç onu umursamadım oğlumla ilgilendim ama bi yandan nasıl huzursuzum resmen evde yabancı var gibi hiçççç o kadar nazımın geçtiği adam değilmiş gibi, bi sürü şey paylaşmamış gibi, hastalıklarımızda birbirimize bakmamışız gibi hatta yanında giyinmedim bile.. İkimiz de 2 yaşındaki bebeğimizle oynadık zaten özlemişler birbirlerini oynadılar güldüler. Tahmin ettiğim gibi 10 buçuk gibi çok sıcak ben biraz çıkıcam dedi ben de çık çık dedim :) Hazılamıştım kendimi hatta ben kalmaz diye düşündüm çok tuhaf oldu bu durum :S Artık naptıysa 40 dak bu arada oturduğumuz yer aktif bir yer o yüzden dışarı çıkmasında sorun yok ama ben telefonla konuştuğundan şüphe ediyorum. Elinde belge var mı dersen yok ama hislerim ve daha önceki iş arkadaşıyla samimi konuşmaları falan. Kadın hisseder ne olursa olsun bunu bilir bunu söylerim.. Bir güç tarafından içinize doğuyor çok ilginç. Gitti 11 gibi geldi, geldiğinde babasıyla karşılıklı çay içiyorduk o kapıyı açınca korktuk Beklemiyordum hiç :) Velhasıl durum böyle babası gitti biz yine çocukla ilgilendik ayrı ayrı sıfır göz teması ama kavga da yok. Çay içtik birkaç bardak balkonda havadan sudan konuştuk o salona geçti ben hala gider diye bekledim gitmedi. Ben de odada kıyafet seçimi yaptım falan ayrı takıldık. Ben uyudum tam dalmaya yakında o da yattı yanıma ama aramızdan tren geçer sırf mecburiyetten yapıyor bunları el alem neder diye. Üzerinde baskı hissediyor ya da düzelmeye calışıyor bilemem ama ben tartışma olmasın diye ilk gün diye detay konuşmadım. Biraz zaman geçsin en azından normal konuşacak pozisyona gelelim oğlum çok özlemiş babam yedirsin babam içirsin diyor kahkahalar atıyor. Birkaç hafta içinde konuşucam zaten ya o ya ben patlarız yakında. Çocuğun yanında olmasın da amacım o. Bugün günlerden pilatesssss :) Bu arada Şimdi'nin Gücü diye bir kitaba başladım çok iyi tavsiye ederim..
İnanılmaz haklısın aynı şeyi ben de geçen düşündüm. Derdim ya da derdimiz erkeklere yaranmak değil o anlamda demiyorum ama çilekeş insan sevmiyorlar bakımlı güçlü gezen tozan güzel giyinen özgüvenli seviyorlar. Sedece çocuğa mükemmel bakman erkek için yeterli değil.. Çocuktan önce peşimden ayrılmazdıBilmiyorum nedense senin kendine yaptığın bu değişimler yani sadece, anne olarak değilde kendi hayatınında olduğunun bilincine varman ve birşeyler yapıyor olman sizin ilişkinizi toparlayarak gibi geliyor bana. Şunu farkettim ki erkekler fedakar kadın yerine bencil kadını seviyor.
Harikasın!!! Dumur olmuştur kesin Böyle devam et canım. Üzüntü, sinir, stres yok Öpüyorum seni çok.Kızlar merak eden birkaç arkadaşım oldu, size son durumu açıklamayı borç bilirim :) Vallahi gerçek arkadaşların çocuğundan daha içtensiniz ne yalan söylim :) Geçen gün bahsetiiğim gibi yoga ve pilatese başladım. Dün yoga vardı 9 a doğru çıktım aslında bu şekilde çocuğumla akşam geçirmek için geç kalıyorum ama kendi ruh sağlığım, takıntı yapmamam ve sakin bağırmayan bir anne olmam için zorundayım bi süre negatif enerjimi atmam lazım. Neyse uzatmim derste telefonum uçak modundaydı çıktığımda 8 buçuk gibi aramış olduğunu gördüm tabii ki tamamen zorunluluktan meraktan arayacak değil. Gittiğim kurs babaannenin hemen karşısında çıkıp oğlumun yanına gittim. Aradım kendisini efendim aramışsın dedim, nerdesin dedi oğlumu aldım eve geçiyorum dedim. Tamam geliyorum dedi. Tamam dedim evimiz bir sokak ilerde caddede biz çocuğumla yavaş yavaş ilerlemeye başladık. Bu da güya gelecek hala bekliyorum neyse sokağın başında gördüm el kol yaptım bizi gördü sandım meğer görmemiş bize doğru yavaş yavaş yürüyor telefon elinde çat çat yazışıyor. Hatta bi ara sokak ortasında durdu yazışıyor o an anladım gözünün bizi görmediğini :):):) Sonra geldi apartmanın önünde buzzz gibi baktık birbirimize ama düşman gibi değil tamamen yabancı gibi. Yukarı çıktık camları açtık ben hiç onu umursamadım oğlumla ilgilendim ama bi yandan nasıl huzursuzum resmen evde yabancı var gibi hiçççç o kadar nazımın geçtiği adam değilmiş gibi, bi sürü şey paylaşmamış gibi, hastalıklarımızda birbirimize bakmamışız gibi hatta yanında giyinmedim bile.. İkimiz de 2 yaşındaki bebeğimizle oynadık zaten özlemişler birbirlerini oynadılar güldüler. Tahmin ettiğim gibi 10 buçuk gibi çok sıcak ben biraz çıkıcam dedi ben de çık çık dedim :) Hazılamıştım kendimi hatta ben kalmaz diye düşündüm çok tuhaf oldu bu durum :S Artık naptıysa 40 dak bu arada oturduğumuz yer aktif bir yer o yüzden dışarı çıkmasında sorun yok ama ben telefonla konuştuğundan şüphe ediyorum. Elinde belge var mı dersen yok ama hislerim ve daha önceki iş arkadaşıyla samimi konuşmaları falan. Kadın hisseder ne olursa olsun bunu bilir bunu söylerim.. Bir güç tarafından içinize doğuyor çok ilginç. Gitti 11 gibi geldi, geldiğinde babasıyla karşılıklı çay içiyorduk o kapıyı açınca korktuk Beklemiyordum hiç :) Velhasıl durum böyle babası gitti biz yine çocukla ilgilendik ayrı ayrı sıfır göz teması ama kavga da yok. Çay içtik birkaç bardak balkonda havadan sudan konuştuk o salona geçti ben hala gider diye bekledim gitmedi. Ben de odada kıyafet seçimi yaptım falan ayrı takıldık. Ben uyudum tam dalmaya yakında o da yattı yanıma ama aramızdan tren geçer sırf mecburiyetten yapıyor bunları el alem neder diye. Üzerinde baskı hissediyor ya da düzelmeye calışıyor bilemem ama ben tartışma olmasın diye ilk gün diye detay konuşmadım. Biraz zaman geçsin en azından normal konuşacak pozisyona gelelim oğlum çok özlemiş babam yedirsin babam içirsin diyor kahkahalar atıyor. Birkaç hafta içinde konuşucam zaten ya o ya ben patlarız yakında. Çocuğun yanında olmasın da amacım o. Bugün günlerden pilatesssss :) Bu arada Şimdi'nin Gücü diye bir kitaba başladım çok iyi tavsiye ederim..
Canım çok da dumur olmadı o da bana karşı dolu değil aklı fikri başkasında onun. Gözlerinde çok net yabancı var.Harikasın!!! Dumur olmuştur kesin Böyle devam et canım. Üzüntü, sinir, stres yok Öpüyorum seni çok.
Yani neden gitmedi? Ben sinir oldum açıkçası. KalmayacağıM bu evde diyen kendisi değil miydi? Şimdi yangına korukle gidiyor olmak istemem ama ne hakla yanına yatıyor mesela? Siz konusmadiginiz için bi anormallik yok gibi mi davranıyor?Kızlar merak eden birkaç arkadaşım oldu, size son durumu açıklamayı borç bilirim :) Vallahi gerçek arkadaşların çocuğundan daha içtensiniz ne yalan söylim :) Geçen gün bahsetiiğim gibi yoga ve pilatese başladım. Dün yoga vardı 9 a doğru çıktım aslında bu şekilde çocuğumla akşam geçirmek için geç kalıyorum ama kendi ruh sağlığım, takıntı yapmamam ve sakin bağırmayan bir anne olmam için zorundayım bi süre negatif enerjimi atmam lazım. Neyse uzatmim derste telefonum uçak modundaydı çıktığımda 8 buçuk gibi aramış olduğunu gördüm tabii ki tamamen zorunluluktan meraktan arayacak değil. Gittiğim kurs babaannenin hemen karşısında çıkıp oğlumun yanına gittim. Aradım kendisini efendim aramışsın dedim, nerdesin dedi oğlumu aldım eve geçiyorum dedim. Tamam geliyorum dedi. Tamam dedim evimiz bir sokak ilerde caddede biz çocuğumla yavaş yavaş ilerlemeye başladık. Bu da güya gelecek hala bekliyorum neyse sokağın başında gördüm el kol yaptım bizi gördü sandım meğer görmemiş bize doğru yavaş yavaş yürüyor telefon elinde çat çat yazışıyor. Hatta bi ara sokak ortasında durdu yazışıyor o an anladım gözünün bizi görmediğini :):):) Sonra geldi apartmanın önünde buzzz gibi baktık birbirimize ama düşman gibi değil tamamen yabancı gibi. Yukarı çıktık camları açtık ben hiç onu umursamadım oğlumla ilgilendim ama bi yandan nasıl huzursuzum resmen evde yabancı var gibi hiçççç o kadar nazımın geçtiği adam değilmiş gibi, bi sürü şey paylaşmamış gibi, hastalıklarımızda birbirimize bakmamışız gibi hatta yanında giyinmedim bile.. İkimiz de 2 yaşındaki bebeğimizle oynadık zaten özlemişler birbirlerini oynadılar güldüler. Tahmin ettiğim gibi 10 buçuk gibi çok sıcak ben biraz çıkıcam dedi ben de çık çık dedim :) Hazılamıştım kendimi hatta ben kalmaz diye düşündüm çok tuhaf oldu bu durum :S Artık naptıysa 40 dak bu arada oturduğumuz yer aktif bir yer o yüzden dışarı çıkmasında sorun yok ama ben telefonla konuştuğundan şüphe ediyorum. Elinde belge var mı dersen yok ama hislerim ve daha önceki iş arkadaşıyla samimi konuşmaları falan. Kadın hisseder ne olursa olsun bunu bilir bunu söylerim.. Bir güç tarafından içinize doğuyor çok ilginç. Gitti 11 gibi geldi, geldiğinde babasıyla karşılıklı çay içiyorduk o kapıyı açınca korktuk Beklemiyordum hiç :) Velhasıl durum böyle babası gitti biz yine çocukla ilgilendik ayrı ayrı sıfır göz teması ama kavga da yok. Çay içtik birkaç bardak balkonda havadan sudan konuştuk o salona geçti ben hala gider diye bekledim gitmedi. Ben de odada kıyafet seçimi yaptım falan ayrı takıldık. Ben uyudum tam dalmaya yakında o da yattı yanıma ama aramızdan tren geçer sırf mecburiyetten yapıyor bunları el alem neder diye. Üzerinde baskı hissediyor ya da düzelmeye calışıyor bilemem ama ben tartışma olmasın diye ilk gün diye detay konuşmadım. Biraz zaman geçsin en azından normal konuşacak pozisyona gelelim oğlum çok özlemiş babam yedirsin babam içirsin diyor kahkahalar atıyor. Birkaç hafta içinde konuşucam zaten ya o ya ben patlarız yakında. Çocuğun yanında olmasın da amacım o. Bugün günlerden pilatesssss :) Bu arada Şimdi'nin Gücü diye bir kitaba başladım çok iyi tavsiye ederim..
O kadar gergin gunler hatta aylar geçirdik ki benim bir süre halim kalmadı tartışmaya aynı konuları konuşmaya ki dediğim gibi o da zorunluluktan yattı dokunmadık bile birbirimize. Yoldan geldi birden negatif tek cümle söylesem olay çıkacak ikimiz de yay gibiyiz oğlumu düşünmek zorundayım babasını özlemişti huzurlu ortamda uyumuştu. Yanı nasıl desem içinde yaşayınca bakış açısı değişiyor insanın.. valla bence de gitmesi gereken kendisi. Hiç oralı değil..Yani neden gitmedi? Ben sinir oldum açıkçası. KalmayacağıM bu evde diyen kendisi değil miydi? Şimdi yangına korukle gidiyor olmak istemem ama ne hakla yanına yatıyor mesela? Siz konusmadiginiz için bi anormallik yok gibi mi davranıyor?
Acikcasi ben sizin tavriniza da gerçekten çok şaşırdım. Adam size istemiyor. Gelip yanınıza yatıyor ve ses cikarmiyorsunuz. Aman agzimizin tadi kaçmasın ali Rıza Bey tadında.
Dırdır yapmayıp kıyametleri koparmadığın için şaşırmadı mı yani? Canım sen boşanma davası açmış mıydın? Veya böyle bir dava yok mu ortada?Canım çok da dumur olmadı o da bana karşı dolu değil aklı fikri başkasında onun. Gözlerinde çok net yabancı var.
Dırdır yapmak istemiyorum ki zaten asla tartışmayacağız şeklinde sözleştik çünkü evliliğimizde tartışma kavga kotasını çoktan doldurduk. Çocuk için tuttuğumuz evde ben yaşıyorum o kalmayacak sanıyordum ama o da kalıyor kalıyor dediğim bir dışarda bir içerde çünkü evimiz çok merkezi yerde bol arkadaşı var. Benim de şu an işime geliyor sukunet ortamı iyice oluşsun arkadaşça protokol hazırlamak niyetim olmazsa çekişmeli olacak konu böyle :)Dırdır yapmayıp kıyametleri koparmadığın için şaşırmadı mı yani? Canım sen boşanma davası açmış mıydın? Veya böyle bir dava yok mu ortada?
süper bu fikir hiç aklıma gelmemişti :)Pis adam Canım bence de aynı yatakta yatmamalısın. Tartışma çıkar falan diye ses çıkarmıyorsan en azından sen yastığını pikeni al salona geç. Tv falan izleyerek uyuycam dersin sorarsa
Bu kadar derdin içinde güzellim mi tek sorun ??Kızlar tekrar yeni konu açmak istemedim. Buradan güncelleme yapayım dedim. Şu an hala durum stabil birlikte kalıyoruz ama sadece 7 aydır çocuğumuzla ilgilenmediği için onunla oynuyoruz. Sonra o dışarı çıkıyor. Yatmaya yakın geliyor. Ne olur acımasız yorumlar yazmayın. Ben de hata yapmış olabilirim. Evet belki korkağım ama ne olur anlayışlı yorum yapın. Az önce bana yine o kızın adını söyledi yanlışlıkla telde. Sonra kıvırdı bilmem ne falan dedi. Dedim benim zaten seninle işim yok ne yaparsan yap. Hala diyor ki sen yanlış yaptın gidip beni şikayet etmeyecektin. Ben seni aldatmadım kimseyle konuşamayacak mıyım? Falan filan. Bu arada tek kuruş faydası yok. Her yük benim ve onun ailesinin üzerinde. Bu taşınma sürecinde çok masrafa girdim. Napim kızlar? Nolur fikir verin.. Adam belli ki aklı fikri başka yerde ya da aile olmak istemiyor zorla duruyor ki ben durma diyorum kalma diyorum ama herhalde vicdan yapıyor. Direkt dava mı açayım kimseye haber vermeden? Yoksa o söylediğim aile büyüğünü de çağırıp anlaşmalı o da otursun boşanmayı mı konuşalım? Oğlumun kahkahası içindi her şey ama dayanamıyorum artık. Ve yemin ederim kendim diye söylemiyorum eşimden ve konuştuğunu düşündüğüm kişiden kat kat güzelim. Demek ki güzel olmak da boş. İyi kalpli olmak da boş. Bir de babam hasta, abim sorunlu offffffffff kendimi geri plana atmaktan yoruldum tükendim. Adam resmen benim gibi birini parmağında oynatıyor.
Güzelliğim değil, yani şunu demek istiyorum hani normalde deriz ya ayyy kadın da bakımsızlaştı bilmem ne bunlar hep bahane yani onu demek isitoyurm karşı taraf kötü niyetliyse kalbini bozduysa her şey bahane..Bu kadar derdin içinde güzellim mi tek sorun ??
Bence siz bosanmayacaksiniz. Burada boşuna konu aciyorsunuz.