Geçip giden gençliğim

Anneanne belki de sadece ihmal edilen babasiz olan cocugun birde annenin gezmesinden planlarindan firsat Kalinca anneyi gormesinden rahatsizdir ne dersiniz?
Cocuk babadan uzak, anne keyfi gelince yaninda ne guzel bir dunya yahu, 1 numarada cocuk olmali bu denklem sasmamali
Ya yorumunuzu okurken aklımdan geçen replik

tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama

Alın benden de o kadar. Konu sahibi kaç yaşında acaba?

Ben sabah 38'dim su an 70'i geçmiş hissediyorum.

Öyle deme kadın , biz gençliğimizin kıymetini bilmeyen aveller olarak işsiz güçsüz halimizle babamızın evine çöküp, üstüne çoluğu çocuğu anamızın başına atıp , engelli sabinin nafakasiyla liseli genç kız hayatı yasayamayacak kadar huzursuz ve şanssız olduğumuz için konu sahibini kiskaniyormuşuz . Ben de yeni aydinlandim 🥴

Boyumuzda devrilsin madem, bu ne hasetlik bizdeki. Gidem de surda bi kosede utancimdan yerin dibine girem.

Siz çocuğunuza bakarken nasıl ki yoruluyorsunuz annenizde yoruluyor olabilir mi? Haftanın belli günleri babasında kalıyor, annanede kalıyor. İnsanlar ev vermiş, para veriyor siz spordur kahvedir gezip duruyosunuz. Şikayet etmeye hakkınız yok. Durumu çok abartmayın.

İsterseniz kiraya çıkın, annenize çocuk bırakmayın, görüşmeyin bakalım nasıl olacak!

3 senedir çocukları birine bırakıp kocamla bir kahve içmeye bile gidemeyen ben ❤️‍🩹
Tam ben yazacaktım. 7 yıldır eşimle başbaşa aktivite yapamayan hatta bireysel olarak kendi adıma hiç birsey yapamayan halime oturup ağlayasım geldi. Ev tasigimda 8 aylık oğlumu iki gün anneme bıraktım diye bana dünyayı dar eden ve ağlayarak bebeğimi kucağıma alıp evinden çıkmama sebep olan annem gözümün önüne gelince konu sahibinin annesi melek geldi gözüme.

X