- 25 Nisan 2012
- 4.595
- 6
-
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #1.641
kızlar bizde aşkımla tatil planı yapıyoduk tartışmadan önce bizimkiler izin vermiyo malesef öyle tek başıma tatillere falan o sebeple diploma alma bahanesiyle yapmayı planlıyoduk okulun sitesine hergün bakıyorum 2011 mezunlarının diploma dağıtımı başlamış mı diye hala ses yok ufff
uvff sende aynı benim gibisin benim aklımada neler gelir nelercnm yaa bılmıyorum ıcıme bı kurt dustu .kafam da kurgulayıp da kurguluyorum .kurgulama da ustume yoktur
neler kurguluyorum ne seneryolar yazıyorum bı bılsen
kendı kurgularımın ıcın de boguluyorum resmen .
ne bılım yaa ılk defa bensız sehır dısına cıkacak yaa korkuyorum .
bı'de bunun benden oncekı sevgılısı yalavo'da yasıyordu .
bu kızla arkadasın yardımıyla facede tanısmıs.kızı gormek ıcın ıcın taa yalavo!ya gıtmıs
hem de ılk gorusme .o yuzden suphe duyuyorum canım .yoksa ankara da kız fılan gormeye mı gıdıyor dıye kuskulanıyorum .
sabah da fellık fellık kuafor arıyordu,neymıs efenım sacları uzamıs .uzasın ne olacak alt tarafı yargıtaya gıdecek
acelen ne .ankara donusu kestırırsın dedım .
hmm.ben evliyim.aslında temmuzda evlenicektik.ama apartopar oldu.hamileyim.siz bekarsınız ama evlilik bi dert bekarlık bi dert.
Valla ben de meyveden vazgeçemiyorum. Ama işin içine diyet girince en azından muz, şeftali gibi fazla şekerli meyveleri yememeye çalışıyorum. Daha çok erik, yeşil elma, çilek falan yiyorum. Aa bak söylediğin çok iyi oldu, ben de mısır gevreği alıyım diyorum. Midem kıyılınca bir kase yerim yağsız sütle. Senin bugünkü menün gayet güzelmiş. :) Ben de kahvaltıda küçük bir tost, bir tane de haşlanmış yumurta yedim. Ara öğünde de meyve yedim. Öğle yemeği olarak da çorba ve salata yiycem.
hmm.ben evliyim.aslında temmuzda evlenicektik.ama apartopar oldu.hamileyim.siz bekarsınız ama evlilik bi dert bekarlık bi dert.
Ayy sevgiliyle tatil çok güzel oluyo yaa.
Hadi yaaa.:2: Gönlünce olmadı mı her şey ?
yani alelacele evlendik.tam istediğim gibi olmadı düğün falan.mutluyum yinede sevdiğim insanla evliyim çünki.ama eşimin ailesiyle yaşıyoruz.:18:
cnm yaa bılmıyorum ıcıme bı kurt dustu .kafam da kurgulayıp da kurguluyorum .kurgulama da ustume yoktur
neler kurguluyorum ne seneryolar yazıyorum bı bılsen
kendı kurgularımın ıcın de boguluyorum resmen .
ne bılım yaa ılk defa bensız sehır dısına cıkacak yaa korkuyorum .
bı'de bunun benden oncekı sevgılısı yalavo'da yasıyordu .
bu kızla arkadasın yardımıyla facede tanısmıs.kızı gormek ıcın ıcın taa yalavo!ya gıtmıs
hem de ılk gorusme .o yuzden suphe duyuyorum canım .yoksa ankara da kız fılan gormeye mı gıdıyor dıye kuskulanıyorum .
sabah da fellık fellık kuafor arıyordu,neymıs efenım sacları uzamıs .uzasın ne olacak alt tarafı yargıtaya gıdecek
acelen ne .ankara donusu kestırırsın dedım .
uvff sende aynı benim gibisin benim aklımada neler gelir neler
olmazmı.eşimin ailesini çocukluğumdan tanıyorum.iyi insanlar.ama büyük kayınvalde de bizle.:26:
Hımmm.
Sorun falan yoktur inşallah evde.
evet mikum daha önce yaptık muhteşem olmuştu sadece 1 günlük oldu ama sanki 1 hafta gibi güzel geçti
Böyle yaparak kendini de ilişkini de yıpratırsın yavru kuşum. Biraz daha sakin olmaya çalış. Böyle şüphe duyarak nereye kadar? Kızı görmek için Yalova'ya gittiğini falan nerden öğrendin ya ajan kılıklı?Ben Ankara'ya gitme sebebinin bir kızı görmek falan olduğunu düşünmüyorum. Sevgilin işi bu boyuta getirene kadar sen çoktan yakalardın çünkü. Saç meselesine gelince, sonuçta resmi bir iş için gidiyo. Saçının sakalının düzgün olmasını istemesi çok normal. Ben markete giderken bile süsleniyorum.
işte bende senin gibiyim bebiş elimde olmadan kurgulayıp boş yere huzursuz oluyorum ama sevdiceğinin öyle bişi yapacağını asl adüşünmüyorum bennkurabıyem ne yapayım yaa cok kurguluyorum bu huyumu hıc sevmıyorum ama
Ayy yerim ben sizi.İnşallah bu yaz da birlikte tatil yapabilirsiniz kuşum.