- 15 Aralık 2011
- 417
- 17
-
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #1.621
bebişim hoşgeldiinnbiz toparlıyoruz şimdilik iyi sayılırız biraz soğukluklar var tabi ama zamanla geçer onlarda
okudum şekerim akkuşunlaymışsın dün gece
Kuşum bak anlatıyım. Ben ablamla birlikte kalıyorum aslında. Ablam nişanlı, ama nişanlısı okul nedeniyle İzmir'de. Yani ablam yalnız kalıyo. 7 Temmuz'da düğünleri var, yani enişteciğim Temmuz itibariyle eve gelicek. Ben de bir arkadaşımla beraber eve çıkıcam. Ablamda kalmama rağmen haftanın nerdeyse beş günü sevgilimdeyim. O yüzden beraber yaşıyoruz denebilir. Sıkılma konusuna gelince, ben kendi adıma kesinlikle böyle bir şey yaşamıyorum. Sevgilim de aynı şekilde. Tabii bunun kişilerle de alakası var. Dediğin gibi de olabilir. Ama o zaman anlarsın ki o adamla evlilik falan olmaz. Birkaç ay sevgilisiyle yaşadı diye sıkılan adam evlenip yıllarca aynı kişiyle nasıl yaşıycak? Evlilik öncesi prova gibi bir şey oluyo bence birlikte kalmak. Çünkü bu zaman zarfında o insanın hayatını analiz etme şansın oluyo. Böylece evlendiğin zaman neyle karşılaşacağını önceden kestirebiliyosun. Tabii ki evliliğin getirdiği çok farklı sorumluluklar olucak, ama bu süreç insanı o sorumluluklara hazırlıyo diye düşünüyorum ben. Ha o özlem duyma konusu kişiden kişiye değişir. Bazısı bu tarz şeyleri evliliğine saklamak ister, bazısı da "sevgili" "eş" ayrımı yapmaksızın sevdiği kişiyle istediğini yaşar. Bu tamamen tercih meselesi.
ayy ne güzell çok imrendim şimdi çok hoşuma gider böyle sevgililerin birlikte yaşamasıııHoşbulduk kurabiyem. Evet sevgiliciğimdeyim hala, işten gelmesini bekliyorum.Siz de bir an önce düzelin de burda aşk dolu mesajlarını okuyalım ya.
Yüzünü bir daha ne zaman göreceğimi bile bilmiyorum,ne acı.
canım bunun bı tazmınat davası ısı var .onun ıcın yargıtaydan evraklarını alıp donecek(miş)
dıyorum kı ; "bı evrak ıcın senın ne ısın var taa ankara'da "dıyorum bu sefer de bu dıyor kı ;
"ben avukatım alabılır dıye yetkı vermedım ,neden şahsıma aıt evrakları avukata yetkı vereyım
avukata o yetkıyı verdıgım de adam belkı de kotu nıyetlı kendı uzerıne gecırıp parayı alıp kaybolmayacagını
nereden bılebılırım ,rısk almak ıstemıyorum ,o yuzden kımseye yetkı veremem "dıyor .
off bılmıyorum sankı bır gun ıcın de yargıtay ısı mı hal olurmus .pesıne adam takasım var yaa
ama o da bırsuru paraadam tutcaksın yol parasını karsılayacaksın ajanlık ıcın ekstra para vereceksın .
off bayag pahalıya patlar bu ıs beımkafayı mı yıyorum ne
buguşum üzülme sen Allh bi anda öyle bir kapı açarki şaşar kalırsınız sadece sabret iste ve güven gerisi gelecektir hiç üzülmeUzaktayız biz kurabişim.
En son bir ay önce görüşebildik.
Ben de iki haftaya memleketime dönüyorum.
Şu sıralar ikimizde de para yok.
O zaten evinde KPSS çalışıyor,yani işi yok şu an.
Ve yazın polislik,subaylık falan olma durumları var.
Eğer olursa eğitimlerden sonra göreve başlar,neresi olur hiç bilmiyorum.
Resmen bir bilinmezliğin içindeyiz.
Canım çok acıyor.:2:
mervoş ben 23 yaşındayım senayıptır sorması kaç yaşındasınız kızlar
canım benım ben zaten meryeye kısıtlama getırmıyorum valla .canım ıstedıgı zaman ıstedıgım kadar yıyorum .
ac kalıp da bıde meyveyı kısıtlayamam vallaben ınanmıyorum meyvenın bır porsıyon bır adet olayına
meyve bu yaa kılo yapacagını sanmıyorum ,ben cogu zaman hatta yemeklerden once meyve yemeye calısırım kı
ıstahım kapansın da yemek yıyemıyım dıye .
canım bugun kahvaltıda tam tahıllı gevrekle sut hazırladım bır kase onu yedım .
oglen de tonbalıklı mısırlı salata yaptım kendıme
sen ne yaptın bugun .
ayrı yerlerde olmanın dezavantajları kadar avantajlarıda çok özlem aşkı daha canlı tutar ona kavuşma hayaliyle bide bu açıdan bak şeker
Ayy sasha vallahi alemsin ya.Ne adamı ne ajanı Allah aşkına? Sevgiline güven biraz ya, böyle olmaz ki. Çocuk bu mesajını okusa neler düşünür yazık. Valla sevgilim bana bu tarz bir şey söylese ben hemen inanırım. Hiç kurcalamam. Sen neden böyle kuşku duyuyosun? Daha önce güvenini sarsıcak bir şey mi yaptı?:44:
İnşallah canım benim,bu süreçler çok yıpratıyor insanı.