adam daha 7 aylık evlilikte karnı burnunda karısını aldatmış, hangi normalde sevgi dolu bu adam, yapmayın yahuSindirmek değil abi nasıl unutulur.hamileyim çocuğum var .ve gerçekten normalde sevgi dolu tertemiz bir adam .bana karşı o kadar iyi davranır ki.hem onu sevdiğimden hemde bir şans daha vermek istediğim için bu sürede takip edip elim dolu çıkmak istiyorum mahkemeye tekrarlanırsa
adam daha 7 aylık evlilikte karnı burnunda karısını aldatmış, hangi normalde sevgi dolu bu adam, yapmayın yahudenemek için siz bir iki adama mesaj atın bakalım ne olacak?
Babası yok.kayinvalidemi annem gibi severim oda beni öyle.Eşimin tüm ailesi öyle bana evlatları gibi davranırlar.esim babasizliktan biraz başına buyruk büyümüş. Aldatma dışında söylediklerinizin hiçbiri kendisinde yoktu şimdiye dek.Çaresiz değilim çeker giderim dünyanın sonu değil.Sadece şu an bunu yapmak bana çok acı verecek.Ve hamileyken stres yapmamam gerektiğini bildiğim için de biraz iyi düşünmek iyiye yormak istiyorum.devamında ne gelir bakıp göreceğimEşinin aile hakkında bilgi vermemişsin? Nasıl bir ailesi var? Babası nasıl? Yani bu herif durduk yere böyle olmaz. Bunun bir temeli olmalı. Bence bir tiyatro içinde imissin ama anlamamışsın. Memur birinin çaresizliği oynaması bana garip geliyor. Tölere edilmeyecek şeyler belli : Şiddet,aldatma,kumar, alkoliklik... Bunun için beklemek anca kendine zulüm.
Asla , bebeğimden utanırım nasıl öyle bişey yapabilirim.Ve evet sevgi dolu merhametli bir insan ne kadar kulağa absürt geliyor anlayabiliyorum ama hep sevgi doluyduadam daha 7 aylık evlilikte karnı burnunda karısını aldatmış, hangi normalde sevgi dolu bu adam, yapmayın yahudenemek için siz bir iki adama mesaj atın bakalım ne olacak?
Asla , bebeğimden utanırım nasıl öyle bişey yapabilirim.Ve evet sevgi dolu merhametli bir insan ne kadar kulağa absürt geliyor anlayabiliyorum ama hep sevgi doluydu
Merhaba ,doktorumuzla düzenli olarak görüşüp onay aldıktan sonra devam ettik. çocuğu düşünür bana şimdiden üstüme titrer bebek var diye ,kendi babasız büyümüş onun iyi baba olacağından eminim hep bir kırıklığı var babasından ötürü çünkü. Sanalda aldattı diye belirtmemin nedeni ise en önemlisi neden bunu yaptı böyle durumlar çok mu yaşanıyor nasıl tepki vermeliyim yaşayan birileri var mı diye öğrenmek istemem.ve son tespitiniz doğru sanırım evet içim içimi yiyor ve bunun kötü bir rüya olduğunu yarın hiç hatırlamamayı istiyorum.ama olmuyor .bardak ne kırıldı dağıldı ama çatladı derler ya o hesap . istemeden belki savunuyor görünüyorum eşimi sizin ifadenizle kocişimi seviyorumBir de bu sevgi dolu erkek hamile karısının üstünden inmemiş her gün seks yapmış.
Hamile karıma aman bişi olur aman çocuğuma bir şey olur dememiş.
Hayattaki en önemli şeyi pipisi herifin. Diğer her şey ondan sonra geliyor.
Ama sorsan tertemiz sevgi dolu.
Konu sahibi şartlı ama, açtığı başlık bile ‘sanal da aldattı’ diye, reel değil merak etme sorun değil denilmesini bekliyor.
Hem içi içini yiyor hem kocişini savunuyor.
Merhaba ,doktorumuzla düzenli olarak görüşüp onay aldıktan sonra devam ettik. çocuğu düşünür bana şimdiden üstüme titrer bebek var diye ,kendi babasız büyümüş onun iyi baba olacağından eminim hep bir kırıklığı var babasından ötürü çünkü. Sanalda aldattı diye belirtmemin nedeni ise en önemlisi neden bunu yaptı böyle durumlar çok mu yaşanıyor nasıl tepki vermeliyim yaşayan birileri var mı diye öğrenmek istemem.ve son tespitiniz doğru sanırım evet içim içimi yiyor ve bunun kötü bir rüya olduğunu yarın hiç hatırlamamayı istiyorum.ama olmuyor .bardak ne kırıldı dağıldı ama çatladı derler ya o hesap . istemeden belki savunuyor görünüyorum eşimi sizin ifadenizle kocişimi seviyorum
Sevgi dolu dediğiniz şey de şu ; sevişme öncesi ve sevişme sırasında erkeğin yaranmak için yaptığı şeyler.
Bu sevgi değil herkes sevişirken iyi davranır zaten
Hayır duygularıma her zaman yanıt alabilirim benim sevdiğim şeylere dikkat eder örneğin hurmayı çürükken çok severim eve hep çürük hurma alır ben severim diye.Ev işlerimde yardım eder sabah kahvaltı hazırlama biraz daha uyu iş yerinde yaparım der .ve beni yüz ifademden ses tonumdan iyimiyim kötü müyüm bilir .Aileme saygı duyar onların ihtiyaçlarını gözetir.planlarına beni dahil eder bana sormadan planlama yapmaz .benimle insanlar içinde övgü dolu konuşur.öpmenin sevgi olmadığını bilecek yaştayım çok şükür ki.Sevgi dolu dediğiniz şey de şu ; sevişme öncesi ve sevişme sırasında erkeğin yaranmak için yaptığı şeyler.
Bu sevgi değil herkes sevişirken iyi davranır zaten.
Tamam . inşallah yanılırızYine aldatacak buraya yazıyorum. Bunu da ekran alıp saklayın.
Sevgi dolu tertemiz bir adam tam olarak bu konunun neresinde ben göremedim deSindirmek değil abi nasıl unutulur.hamileyim çocuğum var .ve gerçekten normalde sevgi dolu tertemiz bir adam .bana karşı o kadar iyi davranır ki.hem onu sevdiğimden hemde bir şans daha vermek istediğim için bu sürede takip edip elim dolu çıkmak istiyorum mahkemeye tekrarlanırsa
Kendinizi toplayıp ayrılın. Ne kadar erken o kadra iyiArkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.
Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.
Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .
Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.
Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .
neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Sevgi dolu tertemiz bir adam tam olarak bu konunun neresinde ben göremedim de
Demek kocamı anlatsam ki olmuş 18 sene ortalık karışacak bide üstüne üstlük aldatmıyor acaba sevmiyor mu ya bi şüpheye düştüm şimdiGüccük hurma alıyormuş, iş yerinde kahvaltı yapıyormuş
Normal olması gereken şeylerden müthiş birşey gibi bahsetmen...Hayır duygularıma her zaman yanıt alabilirim benim sevdiğim şeylere dikkat eder örneğin hurmayı çürükken çok severim eve hep çürük hurma alır ben severim diye.Ev işlerimde yardım eder sabah kahvaltı hazırlama biraz daha uyu iş yerinde yaparım der .ve beni yüz ifademden ses tonumdan iyimiyim kötü müyüm bilir .Aileme saygı duyar onların ihtiyaçlarını gözetir.planlarına beni dahil eder bana sormadan planlama yapmaz .benimle insanlar içinde övgü dolu konuşur.öpmenin sevgi olmadığını bilecek yaştayım çok şükür ki.
Hamile esine kalk kari, bana kahvalti hazirla diyecek hali yok, evde yese bile ekmegin uzerine recel surup yiyemiyor mu?Yahu Bunlar normal insan davranisi degil mi? Babam 65 yasinda kendine cerez alirken anneme de mutlaka kaju alir seviyor diyeGüccük hurma alıyormuş, iş yerinde kahvaltı yapıyormuş