- 14 Ağustos 2024
- 1.157
- 2.107
Hem ayranım dökülmesin,hem yogurdum eksimesin misali sanal baslamıs.Onda da zaten dk 1 yakalanmıs.Herşey güzel cinsel hayatımız iyi neden böyle diyorsunuz ya hani,herşey yolunda giderken bunu yapan sahsiyet degilken ne yapmaz?amacım olsa yani cinsellikten bahsediyor reelde kadınlarla buluşurum diyo
Siİn istediğiniz destek, bir daha yapmaz merak etme, ama seni seviyor, ama çocuğun var, evliliğini kurtar, hemen boşanmayı düşünme , çocuğun babasız büyümesin idi. Ama gerçekler sizin istediğiniz gibi değil işte, siz başınıza gelmesini hiç beklemezken( bence şüphe uyandıracak şeyler vardı ama siz görmezden geldiniz) başınıza geldi. O çok sevdiğiniz, evlendiğiniz, aşkımız çok güçlü , mutlu yuvamız olacak dediğimiz adam, uzun süredir , kesinlikle eminim evlenmeden önce de başka kadınlarla ilişki yaşamaya, onlarla cinsel ilişkiye girmeye , tanışmaya çalışıyordu. Bu çalışmaları bir kaç kez başarıya ulaştı ki , devam ediyor.
Sizin inanmak istediğiniz senaryoda, kocanız size çok aşık, kesinlikle başka kadına bakmaz, birden bire siz muhteşem bir cinsel hayat yaşarken, daha 7 aylık evli ve karısı 6 aylık hamile iken, hiç bir gerekçe ve kötü niyet olmadan şeytana uyup ( şeytan: ben ne alaka ) sosyal medya hesabı açıyor ve yine hiç bir kötü niyet olmadan, kadınlarla yazıştı ,( onlarla temas kurup yatmayı denedi, gene)
Siz gitmek için güç toplamaya değil , kalmak için mazeret bulmaya çalışıyorsunuz. Gidecek olanı kimse tutamaz, ister hamile, ister başka birşey. Siz kalacaksınız. Ben istesem giderim , ben istesem boşarım, param var gücüm var diyorsunuz ya , çok doğru . İsterseniz boşarsınız ama istemiyorsunuz, vicdanınızı rahatlatmak için bahane arıyorsunuz.
Siz artık kafanızda bu konuyu kapatın, amanın 7 ayda 1 kez yalanan eşiniz de artık yaşananlardan ders alıp , artık izlerini daha dikkatli temizler, arkada delil bırakmamayı öğrenir. Gider yapar istediğini, siz de vicdanınızı rahatlatıp , çocuğunuzu büyütürsünüz.
Hep derler ya , kız çocukları gider ve aynı babaları gibi biriyle evlenir aynı anneleri gibi davranırlar diye. Siz de aynı babanız gibi birisini bulmuşsunuz. Belki babanız çok saklamıyordu ama eşiniz bu konuda başarılı alacaktır bundan sonr
Ben avukatım , ya avukat arkadaş yanlış anlayıp , hatalı bilgi vermiştir, ya da size duymak istediğimizi söylemiştir. Ama merak etmeyin gene aldattığında gene dava açmaktan vazgeçebilirsi
Evet haklısınız bu herşeyden önce ahlakla ilgili olmalı bu durum.eşimde bahsettiğiniz gibi bir adam .görseniz bizi mutlu aile der herkes . uçkur düşkünlüğü demekkiSana bir örnek vereceğim.
Eski iş yerimde 50 kusur yaşında 3 tane yetişkin çocuğu olan bir abi vardı..Baksan işinde gücünde,evlatlarına çok düşkün, karısını çok seven biri. Karısına her doğum gününde şiirler yazan,sevgisini dile getiren biri.
Dışardan adamı tanıyan. Ki ben. Dersin ki bu adam karısını asla aldatmaz.
Ama ben kulaklarımla o adamın ağzından karısını aldattığını dinledim. Hem de 1,5 sene çok zengin bir kadınla birlikte olmuş. Yatmış kalkmış. Şehir dışında pazarlama yaptığı için diyor ki 15 günlük işi 2 ay diyordum eşime. Eşinin ruhu bile duymamış. Düşün eşi bilmiyorken ben biliyordum. Ama sorsan eşini seviyor musun evet diyor. Kaçarak evlenmiş. Ee niye aldattın? O kadar uzak seksiz nasıl durayım,kadın da zengindi istediğim gibi yaşadım diyor. İlla bir şeyleri anlamlandırmamiz gerekmiyor. Genel kaidelere inanmayan,Allah korkusu olmayan,değer yargısı olmayan ne dersen de adını şeytana uydum diye koyuyor.
Nedense aldatanların çoğu sevgi dolu. Ya yakalanmamak için ya da vicdanları sızlıyor bilemiyorum. Bana gelen bazı boşanma davalarında, eşimin hayatında biri yok, beni hep çok severdi, el üstünde tutardı, sevgi doluydu, aileme karşı çok iyiydi, evlilikten sıkılmış, ben onu bunaltmışım bundan dolayı boşanmak istiyor denildi. Hepsine, hayatında biri var dedim. Konduramadılar. Deliller ortaya çıkınca ya da boşanma davası ilerlerken daha boşanmadan eşleri söz, nişan yapmaya kalkıştığında, siz haklıymışsınız dediler. Sevgi dolu olmasına kanmayın. Şimdi hamileyim kaldıramam diyorsanız anlarım. Ancak kendinizi kandırmayın. 7 ayda bunu yapan ilerde mutlaka yapar. Gözünüzü doğumdan sonra açık tutun.Asla , bebeğimden utanırım nasıl öyle bişey yapabilirim.Ve evet sevgi dolu merhametli bir insan ne kadar kulağa absürt geliyor anlayabiliyorum ama hep sevgi doluydu
Zorlasamda zorlamasamda mayasında bozukluk varsa yine yapacak.hatta var ki yaptı.o yüzden onun çabasına bıraktım ya geleceğiKeşke hemen affedip normale dönseydiniz çok kolay sıyrılmış oldu belki birazcık zorlasaydınız tekrar yapmayabilir diyebilirdim
Vicdan azabı daha ağır bastığı için bazı şeylerle telafi etmeye çalışıyorlar. Ben sorduğumda haketmedigini söylüyordu. O yüzden de özel günlere çok önem veriyordu. Bu adam da yapar yani. Alışkanlık olur.Nedense aldatanların çoğu sevgi dolu. Ya yakalanmamak için ya da vicdanları sızlıyor bilemiyorum. Bana gelen bazı boşanma davalarında, eşimin hayatında biri yok, beni hep çok severdi, el üstünde tutardı, sevgi doluydu, aileme karşı çok iyiydi, evlilikten sıkılmış, ben onu bunaltmışım bundan dolayı boşanmak istiyor denildi. Hepsine, hayatında biri var dedim. Konduramadılar. Deliller ortaya çıkınca ya da boşanma davası ilerlerken daha boşanmadan eşleri söz, nişan yapmaya kalkıştığında, siz haklıymışsınız dediler. Sevgi dolu olmasına kanmayın. Şimdi hamileyim kaldıramam diyorsanız anlarım. Ancak kendinizi kandırmayın. 6 ayda bunu yapan ilerde mutlaka yapar. Gözünüzü doğumdan sonra açık tutun.
Haberin olmasa anlarım. Artik haberin var. Bu şekilde olmaz. Hep aklında olacak. Hamile kadına bunu yapan kişinin vicdanindan ve çabasından şüphe duymalisin. Hâlâ çaba diyorsun.Zorlasamda zorlamasamda mayasında bozukluk varsa yine yapacak.hatta var ki yaptı.o yüzden onun çabasına bıraktım ya geleceği
Merhaba teşekkürler değerli yorumun için. gözümü kapattığım inandığım falan yok zaten düpedüz aldattı işte beni.Farketmesem nerelere gidecekti o konuşmalar ya da kendimi tutup takip edebilseydim. Kaldıramam evet ama belli ki kudurmuş altı ay içinde bunu yaptı bana , eminim yine yapacak kısa bir süre içinde doğuma da gerek yok ikinci hatasında bitecekNedense aldatanların çoğu sevgi dolu. Ya yakalanmamak için ya da vicdanları sızlıyor bilemiyorum. Bana gelen bazı boşanma davalarında, eşimin hayatında biri yok, beni hep çok severdi, el üstünde tutardı, sevgi doluydu, aileme karşı çok iyiydi, evlilikten sıkılmış, ben onu bunaltmışım bundan dolayı boşanmak istiyor denildi. Hepsine, hayatında biri var dedim. Konduramadılar. Deliller ortaya çıkınca ya da boşanma davası ilerlerken daha boşanmadan eşleri söz, nişan yapmaya kalkıştığında, siz haklıymışsınız dediler. Sevgi dolu olmasına kanmayın. Şimdi hamileyim kaldıramam diyorsanız anlarım. Ancak kendinizi kandırmayın. 6 ayda bunu yapan ilerde mutlaka yapar. Gözünüzü doğumdan sonra açık tutun.
eşime de linki attım muhtemelen görüşlerinizi o da okuyor
Ne yapayımHaberin olmasa anlarım. Artik haberin var. Bu şekilde olmaz. Hep aklında olacak. Hamile kadına bunu yapan kişinin vicdanindan ve çabasından şüphe duymalisin. Hâlâ çaba diyorsun.
Merhaba teşekkürler değerli yorumun için. gözümü kapattığım inandığım falan yok zaten düpedüz aldattı işte beni.Farketmesem nerelere gidecekti o konuşmalar ya da kendimi tutup takip edebilseydim. Kaldıramam evet ama belli ki kudurmuş altı ay içinde bunu yaptı bana , eminim yine yapacak kısa bir süre içinde doğuma da gerek yok ikinci hatasında bitecek
Hahahha hiç bu açıdan düşünemedimBize de yürür atmasaydın keşke linki
Sen de rahat konuşamazsın şimdi ondan övüyorsun hala okuyor diye.
Muhtemelen aman o kadınlar ruh hastası yazma diyecek.
Sonra da kadın nicki ile aramıza katılacak artık tespit et dur erkek üye diye, iş çıkardın başımıza
Adam yorum geldikçe ecel terleri dokuyordur evdeBize de yürür atmasaydın keşke linki
Sen de rahat konuşamazsın şimdi ondan övüyorsun hala okuyor diye.
Muhtemelen aman o kadınlar ruh hastası yazma diyecek.
Sonra da kadın nicki ile aramıza katılacak artık tespit et dur erkek üye diye, iş çıkardın başımıza
Evet olabilir haklısınız.belkide benim bilmediğim bir sürü hesabı var dahaBir hatayı yakaladıysan ilk değildir bunu bilir bunu söylerim.
İlk günahı Tanrı saklarmış kul tövbe eder belki diye.
Yani eşin ilk defa aldatmadı seni sadece bi tanesini yakaladın.
Hahahha hiç bu açıdan düşünemedim
Neyine rahat konuşmayim abla olanı anlattım işte size dünden beri kendisi ile de konuştum zaten bunları.bizde en azından bende yalan dolan olmaz
Evet çok sevgi doluymuş bu yüzden sanaldan kızlara da sevgi vermiş. Başlığı da sanaldan aldatıldım diye açarak aslında kendi içiniz de sanaldan olan aldatmayı hafife almıssınız evet hamilesiniz anlıyorum kendinize yüklenmek istemiyorsunuz da bari şu adam hakkında olumlu şeyler yazmayın.Asla , bebeğimden utanırım nasıl öyle bişey yapabilirim.Ve evet sevgi dolu merhametli bir insan ne kadar kulağa absürt geliyor anlayabiliyorum ama hep sevgi doluydu
Boşan.Ne yapayım
Evet olabilir haklısınız.belkide benim bilmediğim bir sürüBir hatayı yakaladıysan ilk değildir bunu bilir bunu söylerim.
İlk günahı Tanrı saklarmış kul tövbe eder belki diye.
Yani eşin ilk defa aldatmadı seni sadece bi tanesini yakaladın.
Ahlakı olan adamın duruşu olur .Utanacak adam yapmaz zaten .o kadınlarla konuşup gelip beni ne kadar sevdiğini söyleyip benle birlikte oluyordu .en üzüldüğüm de ben okuldayken nasılsın diye soruyorum hastayım ondan sana yazmadım diye mesaj atıyor fotoğraf atıyor ben de ona aciyordum hasta diye .o sırada başka kadınla fingirdedigini farkettim fake hesaptan .ona göre utanacak bişey yapmadı buradaki yorumlardan da utanmayacak o yüzden.Adam yorum geldikçe ecel terleri dokuyordur evde