Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bende.bi yanım vur kır dök diyor bı yanım git.ama çözüm bu mu .ben onu terkedince ya da baskılayınca düzelecek mi hiç sanmam bı süre bastırır sadece davranışlarını belki.eğer daha da gizli yapmaya karar vermemişse .Onun karakterine kalmış dedim ya evliliğim onun çabasına bağlı artık.bu şekilde birini bastırarak yanımda kalmasını istemiyorum ki ben.gitmek istediğimde kararımı alıp çekip gideceğim zaten kavga gürültüye gerek yok..benimle sadece sevdiği için kalsın.ha seviyor diyip duruyorum ama o düne kadardı hâlâ sevdiğindende emin değilim.içi kaldırmazdı çünkü bunu .ben sevebilecekmiyim eskisi gibi olabilecek miyiz bence hayır ama yine de denemeye değer olduğunu düşünüyorum yuvamı tek seferde yıkmaktansa.o yüzden ağır tepki vs hiç gerek yok o bunu bildiğimi biliyor .hatta kimseyle de paylasamadım yakın çevremden devam ettirebilirsek diye evliliği size yazdım o yüzden.eşime de linki attım muhtemelen görüşlerinizi o da okuyor .Aldatan insan illa eşine kötü davranacak diye bir şey yok ki zaten. Gururunuz kırılmadı mı, gözü dışarıda olan birine hala sevgiyle bakabilecek misiniz yani. Hamilesiniz bari dua edin de eve cinsel yolla bulaşan bir hastalık getirmesin. Sanalda aldatan bunu gerçeğe de taşır onun artık gözü dışarı kaymış. Siz de öğrenir öğrenmez ağır tepki vermediğiniz, evi terketmediğiniz için de bunun önünü alamayacaksınız. Gerçi öyle tepki verseniz bile yapan yine yapar bu karakter meselesi.