Sanal alemde aldatıldım

Benim boşandığım kişide, burada takıldığımı gördüğünde, ben de üyelik alayım salak saçma yazayım, gör bak ne yorumlar gelecek, hepsi atıyor, çoğunluğu erkektir onların demişti.

Biz seninle sabah da konuştuk. Sonra bebek vs derken yazamadım sana. Ya boşan gerçekten
.hele bir de lohusalıkta aklına hep bunlar gelir.

Evlimisin ve başına böyle bir şey geldi mi size yapmayacağım demiyorum zaten .ne yapmam gerektiğini biliyorum sadece cesarete zamana ve desteğe ihtiyacım var
Evliyim. Boşanmanin ne olduğunu biliyorum.Daha önce boşanmış,Sırtını dönmüş,tekmeyi tek celse de basmış şak diye boşanmış biri olarak konuşuyorum size..Ki benim durumum aldatma falan da değildi. Aldatma olsa ohoo top atardı o evde. Size buradakiler konuşuyorsa tecrübeler vardır.Sonraki günlerde daha çok yükünüz artacak.

Biri bana bu siteye üye oldu öğlen onikide hesap açılmış tek bir mesaj yazdı ve hesabı kapadı.günahını almak istemiyorum ama muhtemelen eşim .ben sana anlatayım neden olduğunu sanaldan yapmak daha adrenalin oluyor yazdi ve hesabı kapadı.

Evet tecrübelerinizi dinlemek için buradayım bende .

Çok kötü aldatılmışsın. Üstelik bu senin gördüğün kısmı. Ben de aldatılarak boşanmıştım ama o bile fake hesap açıp yememişti bu haltı. Bebeğine ve kendine odaklan. Muhtemelen ilk değildi bu onun son da olmayacak. Senin miden kaldıramayacaksa kendini boşanmaya hazırla. Yoksa da yakalasan da sus. İyice yüz göz olursunuz çünkü

O halde eşin aslında şu anda senin ondan bosanacagini biliyor
Evet evet hep sakin bir insanımdır.kararlarımı hep tek alırım eşimle çok benzeriz bu konuda o da başına buyruk takılır bende . birgün hata gördüğümde ki bende buradaki herkes gibi tekrarlayacağını biliyorum .bitecek şartlı bir evlilik oldu bizimkisi artık.Boşanmak mesele değil olmadı der yoluma bakarım kendisine de dün dedim ona mecburiyetim yok .Sadece onunla yaşlanmak istiyorum eşimin de öyle istediğini düşünüyorum.Ha yola gelir gelmez kendi tercihi tamamen bu yüzden benim tavır almama tepkiye evi terketmeye gerek yok .

Öncelikle hamile olduğunuz için sizi üzmek istemiyorum. Diyelim ki boşanmadınız, bu şüphelerle yaşayabilecek misiniz? Eşinizle olan bu durumu tamamen silebilecek misiniz? Daha bunun doğumu lohusaligi var. Lohusalık sürecinde özellikle psikolojik olarak desteğe ihtiyacı oluyor insanın. Hormonlar almış başını gitmiş her şeye ağlama isteği geliyor mesela. O zaman daha çok zorlanmaz mısınız? Ya da eşiniz bir saat eve geç gelse içinize düşen o huzursuzluk bile sizin psikolojinizi bozar. Bu da hem size hem bebeğinize olumsuz anlamda yansır. Bilemiyorum belki bütün bunları affedip yeni bir sayfa açsanız da evliliginizde, bundan sonra hep şüphe ile tetikte olacaksınız. Karar sizin

Daha neyi duymak istiyorsun? Eğer ki onun mesajı ise aşağılanmak için daha neyi bekliyorsun? Kusura bakma ağır yazdım ama başka bir şey gelmedi aklıma.

Denemeye değer olduğunu düşünüyorum.olmadı hata yapmasını beklemem bende .evet şimdi bile midem kaldırmaz gibi geliyor.ama sanırım konfor alanım olmuştu çıkması zor geliyor

İyice midem bulandı eşinizden

Daha neyi duymak istiyorsun? Eğer ki onun mesajı ise aşağılanmak için daha neyi bekliyorsun? Kusura bakma ağır yazdım ama başka bir şey gelmedi aklıma.
Aldatması da yeterli bir aşağılanma zaten .sadece dedim ya hep nedenini merak ettim neyi amaçladığını sanırım buldumda . bişey duymak istemiyorum sadece biz kadınlar hani konuşarak aşarız ya tekrar tekrar anlatırız birbirimize ki rahatlaybulelim fikir üretelim.belki içsel bir savunma mekanizması benim burda yaptığımda ne yaptığımı pek bilemiyorum zihnim döndü açıkcasi

Denemeye değer olduğunu düşünüyorum.olmadı hata yapmasını beklemem bende .evet şimdi bile midem kaldırmaz gibi geliyor.ama sanırım konfor alanım olmuştu çıkması zor geliyor
Evlilik öncesi ilişki süreniz kaç yıldı? Evet şuan çok taze yaşadıklarınız, zaman geçtikçe bu duygularla baş etmeniz zorlaşacaktır. Ortada hiçbir şey olmasa, eşiniz birşey yapmasa bile siz hep onu kontrol etmek zorunda hissedeceksiniz. Şuan için bebeğinizi ve kendinizi düşünün. Sağlıklı karar vermeniz için biraz zamana ihtiyacınız var gibi duruyor. Bu dönemde ne olursa olsun eşinize olan tavrınızı koruyun.

Sen burada ne denirse densin suanlik devam etme konusunda kararlisin. Butun yorumlari okudum senin hikayende soyleyebilecegim tek sey esinin ilk aldatmasi degil hatta oncesinde sevgililik nisanlilik doneminde de yapmistir. Esinin yapmis oldugu sey heyecan aramak gibi bir cumleyle kapatilacak birsey asla degil karaktersizlik şer....ik bence. Bir erkek sevdigi kadinla hergun birliktelip yasayip baska seylere meylediyorsa bu karaktersizlik . Sana olan sevgisi yok degil sende bir hata oldugundan degil tamamen esinin kisiliksizligi yapisi hep boyleymis bence sen yeni farkettin. Seninle ilgili bir sorunu yok. Diger yorumlarda oldugu gibi bunun dogum sureci lahusalik sureci var daha zor bu dusunceyle bu duygularla basetmeye calismak cok zor olacak cok ustune gideceksin zaten ve bir sure sonra esinde buna katlanamayip tartismalar buyuyecek. Erkeklerin yapisi bu yapip yapip 2gun sonra unutmani oster unutmayinca sen sucluymussin gibi davranir. Butun bunlara hazir ol. Denemek gormek istiyorsan tabiki devam et suan dusuncenle vazgecersen aklinda hep acaba kalacak ama bunlari kendin gorup butirdiginde kafan daha rahat olacak.. hakkinda hayirlisi olsun bebeginle saglikli afiyetli omur nasip olsun ..

6 ayda bunu yapan öncesinde neler yaptı kim bilir ? Çok sakinsiniz valla şaştım kaldım

Yirmi gün içinde nişanlandım altı ay nişanlı kalıp evlendim.dini değerlerimden dolayı uzun süre görüşmek istememiştim bundan pişman değilim.belki de haklısınız direk boşamam gerekiyor ben yapamıyorum

Anlıyorum, 6 ay birini tam olarak tanımak için kısa bir süre. Şuan olayın şokunda olduğunuzu düşünüyorum. Hamile olduğunuz içinde daha duygusal yaklaşıyorsunuz. Boşanmayı düşünmüyorsanız yaşayıp görmekten başka çareniz kalmıyor. Umarım biz yanılırız ne diyeyim ki

Bende sizin gibi düşünüyorum savunmuyorum eşimi.sadece bir anda bitirdiğimde acaba düzelir miydi diye kalacak.bekleyip sabredecegim ve günü geldiğinde verdiğim sözü tutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…