Sanal alemde aldatıldım

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bende.bi yanım vur kır dök diyor bı yanım git.ama çözüm bu mu .ben onu terkedince ya da baskılayınca düzelecek mi hiç sanmam bı süre bastırır sadece davranışlarını belki.eğer daha da gizli yapmaya karar vermemişse .Onun karakterine kalmış dedim ya evliliğim onun çabasına bağlı artık.bu şekilde birini bastırarak yanımda kalmasını istemiyorum ki ben.gitmek istediğimde kararımı alıp çekip gideceğim zaten kavga gürültüye gerek yok..benimle sadece sevdiği için kalsın.ha seviyor diyip duruyorum ama o düne kadardı hâlâ sevdiğindende emin değilim.içi kaldırmazdı çünkü bunu .ben sevebilecekmiyim eskisi gibi olabilecek miyiz bence hayır ama yine de denemeye değer olduğunu düşünüyorum yuvamı tek seferde yıkmaktansa.o yüzden ağır tepki vs hiç gerek yok o bunu bildiğimi biliyor .hatta kimseyle de paylasamadım yakın çevremden devam ettirebilirsek diye evliliği size yazdım o yüzden.eşime de linki attım muhtemelen görüşlerinizi o da okuyor .

"Zorlanmaniza rağmen nefsi doysun" diye birlikte olmak ,bana çok kötü hissettirdi şu cümleniz.Sex le adam elde tutulmaz,bunun en büyük kanitisiniz.Aşık seven adam ,sadaklidir öyle şeytana uymaz çünkü karısının üzülmesini ve onu kaybetmeyi istemez İster barışın ister boşayın bizi ilgilendirmez ama bu adam boynuz çıkartır size çünkü o sınır aşıldı artık o heyecanı yaşadı zor bırakır....

Normal olması gereken şeylerden müthiş birşey gibi bahsetmen...
Müthiş gibi bahsetmiyorum ki.bunlar sevginin olduğu ailede olur ve bana beni sevmediğini söyleyip duruyordu fikir sahibi
Normal ailelerde olan şeyler bizdede var di aksilik yok gibi görünüyordu demek istiyorum.

7 aylık evlilik daha canım cicim dönemi olmalı hele ki hamileyseniz. Daha 7. Ayda eşini aldatabilecek cesarete sahip olan kişi çocuktan sonra çok daha cesur olur. Çünkü çocuk en sağlam evliliklerin bile temelini şöyle bi oynatır yerinden. Hele ki lohusalıkta çocuk bakmaktan perişanken eşinizi izlemeyi falan unutun yani o zaman nasıl güveneceksiniz bilmiyorum. Hamilesiniz sizi üzmek istemem ekstra duygusalsınız. Belli ki affetmeye karar vermişsiniz bari burnunu sürtün biraz ki yarın öbür gün zaten hemen affediyor diye dört nala koşmasın.

Müthiş gibi bahsetmiyorum ki.bunlar sevginin olduğu ailede olur ve bana beni sevmediğini söyleyip duruyordu fikir sahibi
Normal ailelerde olan şeyler bizdede var di aksilik yok gibi görünüyordu demek istiyorum.
Erkeklerin menfaatleri varsa nasıl davranırlar şaşırır kalırsın o kendinden büyük yazıştığı kadınlarıda eminim çok seviyordur 2 foto görcem diye ne diller döküyordur

Hamile esine kalk kari, bana kahvalti hazirla diyecek hali yok, evde yese bile ekmegin uzerine recel surup yiyemiyor mu?Yahu Bunlar normal insan davranisi degil mi? Babam 65 yasinda kendine cerez alirken anneme de mutlaka kaju alir seviyor diye
E bende onu diyorum bana ölüyor demiyorum ya.hani sevmiyor diyip duruluyor ya normalde düne kadar görünen normal her evde olan sevgi olan bir evdi benim evim.ha haklı olma payları da çok yüksek bende sevgisinden emin değilim artık göstermelikti belki bazısı ahlaksız olur hem evdekini elinde tutma hem başkalarıyla fingideme çabası.ben sevgi sanmisimdir ama seviyor sandım işte ne bileyim

Eşimi Hiçbir zaman affedemeyeceğim ne yazık ki. Burnunu sürtünce dövünce kızınca geçecek bir şey de değil bu .benim çevrem çok dardır.hatta yakın arkadaşlarim silgin iyi çalışıyor der hep.arkadas komşu akrabam birisi bana hata yaptığında üstünü silerim direk hayatımdan çıkar gider .eşim içinde bu böyle.arkadaslarimin hep dediği gibi silgileri çalıştırmak istiyorum ama hayatımda en özel yere sahip olması gereken kişi.tekrarı olduğunda onuda çizip geçeceğim hep öyle yaptım yine yaparım

Erkeklerin menfaatleri varsa nasıl davranırlar şaşırır kalırsın o kendinden büyük yazıştığı kadınlarıda eminim çok seviyordur 2 foto görcem diye ne diller döküyordur
Evet maalesef öyle yapmış tam olarak yani yaşlı bir kadını niye görmek ister ki genç bir adam

Eşiniz belli ki sosyal medya çıktığından beri çeşitli uygulamalarda kadınlarla yazışma ve sexting denen şeyi yapmayı alışkanlık haline getirmiş. Bir tür bağımlılık geliştirmiş, bunlar beyninde dopamin salgılatıyor. Sizi sevse de buna devam ediyor ve belli fantazilerini de (yaşça çok büyük kadınlar gibi) bir şekilde yaşamasına imkan sağlıyor. Fırsat imkan bulup da aldatmayacak, hadi en kötü ihtimalle yeltenmeyecek erkek çok azdır. Sofu dindarlar belki. Yüzyıllardır gelen çok eşlilik kaynaklı diyen olur, avcı güdüleri sebepli diyen olur, doyumsuzluk diyen olur, ahlaksızlık diyen olur. Sebebini ben de bilemiyorum. Bizden farklılar ama bu açık. Ben kişisel olarak eşinizin bu davranışından tamamen kopacağına inanmıyorum. Bir süre ara verir sonra önlemini alarak devam eder. Uygulamayı evden çıkınca yükler, eve girmeden kaldırır mesela. Sanal alem bu ucu bucağı yok bu işlerin, imkan hem kadın hem erkek için çok bol ve çok kolay.

Aldığınız ekran görüntülerini boşanmada kullanabilmeniz için 6 ayınız var bu arada. Düşünün taşının.

Demek kocamı anlatsam ki olmuş 18 sene ortalık karışacak bide üstüne üstlük aldatmıyor acaba sevmiyor mu ya bi şüpheye düştüm şimdi
Benim esimde onun anlattığı gibi cok merhametli ne zaman çayımı dodursam dur seker atma ben atmıstım der okadarda dusunceli acaba saman altında sumu yurutuyor ikilemde kaldım

Bu mu gerçekten silginiz ? Azıcık mantıklı davranıp korunarak ilk günden hamile kalmasaydınız şu an deccal bir kocadan çekişmeli boşanıyor olmanız gerekiyordu. Üzgünüm ama karnı burnunda daha 6 aycık evli kadın aldatılıyorsa orda bir sorun vardır. Biraz gururunuz olsun. Bir değil bir sürü kadına yazan adam, çocukla birlikte sizin lohusalığınızda ya da evden gittiğiniz ilk anda ya eskort çağırır ya birini bulur. Yerinizde olsam prezervatif kullanırdım ve ara ara cinsel hastalık testleri yaptırırdım boşanmayacağınız bariz. Bari kendinize dikkat edin bilemezsiniz belki aldattı bile ve size hastalık bulaştırdı ? Çocuğunuza bile geçebilir bu hastalık hiv gibi.

Sizin hamilelik olmuş kaç aya gelmiş ama birileri okur belki. Evlenir evlenmez hamile kalmasın kadınlar. İstediğiniz kadar sevgililik dömeni olsun. Ayni evin içi, evlilik farklı. Bir yaşayıp görmeden çocuk istemek hiç akıl karı gelmiyor bana. Bazı şeyler sonra da olabilir ama bir nefes alıp, bu adam nasıl bir eş demeye vakit bırakmak gerekiyor.

Hamilelik, çok yeni evlilik, bu şartlarda hemen boşanmayı düşünememenizi doğru bulmadım da anlayabiliyorum. Şuan için sanal olması, karşılık görmediği içim ileriye gidememesi de içinizi biraz daha rahatlatıyordur sanırım. Bu evlilik için, eşiniz için kendinize yormayın bundan sonra maddi, manevi. Eşinize bırakın çoğu şeyi. Bende 7 aylık evlilikte bunu yapanın devamını getireceğini düşünüyorum ama insallah yanılırız.

karnı burnunda eşini aldatan adamın iyi bir baba olması mümkün değil üzgünüm. Sizi üzünce çocuğunuz zarar görmeyecek mi, lohusalıkta vs adamın elinde her telefon gördüğünüzde aklınıza gelecek, moraliniz bozulacak, bunlar yeni doğum yapmış, emziren bir anneye reva mı ? İyi ki babasız büyümüş de yaralıymış, yaralı olmasa ne yapacaktı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…