Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bende.bi yanım vur kır dök diyor bı yanım git.ama çözüm bu mu .ben onu terkedince ya da baskılayınca düzelecek mi hiç sanmam bı süre bastırır sadece davranışlarını belki.eğer daha da gizli yapmaya karar vermemişse .Onun karakterine kalmış dedim ya evliliğim onun çabasına bağlı artık.bu şekilde birini bastırarak yanımda kalmasını istemiyorum ki ben.gitmek istediğimde kararımı alıp çekip gideceğim zaten kavga gürültüye gerek yok..benimle sadece sevdiği için kalsın.ha seviyor diyip duruyorum ama o düne kadardı hâlâ sevdiğindende emin değilim.içi kaldırmazdı çünkü bunu .ben sevebilecekmiyim eskisi gibi olabilecek miyiz bence hayır ama yine de denemeye değer olduğunu düşünüyorum yuvamı tek seferde yıkmaktansa.o yüzden ağır tepki vs hiç gerek yok o bunu bildiğimi biliyor .hatta kimseyle de paylasamadım yakın çevremden devam ettirebilirsek diye evliliği size yazdım o yüzden.eşime de linki attım muhtemelen görüşlerinizi o da okuyor .Aldatan insan illa eşine kötü davranacak diye bir şey yok ki zaten. Gururunuz kırılmadı mı, gözü dışarıda olan birine hala sevgiyle bakabilecek misiniz yani. Hamilesiniz bari dua edin de eve cinsel yolla bulaşan bir hastalık getirmesin. Sanalda aldatan bunu gerçeğe de taşır onun artık gözü dışarı kaymış. Siz de öğrenir öğrenmez ağır tepki vermediğiniz, evi terketmediğiniz için de bunun önünü alamayacaksınız. Gerçi öyle tepki verseniz bile yapan yine yapar bu karakter meselesi.
"Zorlanmaniza rağmen nefsi doysun" diye birlikte olmak ,bana çok kötü hissettirdi şu cümleniz.Sex le adam elde tutulmaz,bunun en büyük kanitisiniz.Aşık seven adam ,sadaklidir öyle şeytana uymaz çünkü karısının üzülmesini ve onu kaybetmeyi istemez İster barışın ister boşayın bizi ilgilendirmez ama bu adam boynuz çıkartır size çünkü o sınır aşıldı artık o heyecanı yaşadı zor bırakır....Nadasa da bırakmadık ki . bebekten önce ki gibi hemen her gün devam ediyoruz .kendimi suçlamanın yanlış olduğunu biliyorum karşı taraf ahlaksız tamamen ama dünden beri kendimi sorguluyorum.zorlanmama rağmen nefsi doysun diye hep devam ettim .yani anlam veremedim bana karşı hep sevgi dolu bir adam seviliyorum sanıyordum düne kadar bunu yapabilir mi seven biri .beni ne kadar inciteceğini hiç mi düşünmedin diyorum hep aklıma geldin ama kendime engel olamadım diyor herhangi bir amacım yoktu . amacım olsa yani cinsellikten bahsediyor reelde kadınlarla buluşurum diyor
Müthiş gibi bahsetmiyorum ki.bunlar sevginin olduğu ailede olur ve bana beni sevmediğini söyleyip duruyordu fikir sahibiNormal olması gereken şeylerden müthiş birşey gibi bahsetmen...
Erkeklerin menfaatleri varsa nasıl davranırlar şaşırır kalırsın o kendinden büyük yazıştığı kadınlarıda eminim çok seviyordur 2 foto görcem diye ne diller döküyordurMüthiş gibi bahsetmiyorum ki.bunlar sevginin olduğu ailede olur ve bana beni sevmediğini söyleyip duruyordu fikir sahibi
Normal ailelerde olan şeyler bizdede var di aksilik yok gibi görünüyordu demek istiyorum.
E bende onu diyorum bana ölüyor demiyorum ya.hani sevmiyor diyip duruluyor ya normalde düne kadar görünen normal her evde olan sevgi olan bir evdi benim evim.ha haklı olma payları da çok yüksek bende sevgisinden emin değilim artık göstermelikti belki bazısı ahlaksız olur hem evdekini elinde tutma hem başkalarıyla fingideme çabası.ben sevgi sanmisimdir ama seviyor sandım işte ne bileyimHamile esine kalk kari, bana kahvalti hazirla diyecek hali yok, evde yese bile ekmegin uzerine recel surup yiyemiyor mu?Yahu Bunlar normal insan davranisi degil mi? Babam 65 yasinda kendine cerez alirken anneme de mutlaka kaju alir seviyor diye
Eşimi Hiçbir zaman affedemeyeceğim ne yazık ki. Burnunu sürtünce dövünce kızınca geçecek bir şey de değil bu .benim çevrem çok dardır.hatta yakın arkadaşlarim silgin iyi çalışıyor der hep.arkadas komşu akrabam birisi bana hata yaptığında üstünü silerim direk hayatımdan çıkar gider .eşim içinde bu böyle.arkadaslarimin hep dediği gibi silgileri çalıştırmak istiyorum ama hayatımda en özel yere sahip olması gereken kişi.tekrarı olduğunda onuda çizip geçeceğim hep öyle yaptım yine yaparım7 aylık evlilik daha canım cicim dönemi olmalı hele ki hamileyseniz. Daha 7. Ayda eşini aldatabilecek cesarete sahip olan kişi çocuktan sonra çok daha cesur olur. Çünkü çocuk en sağlam evliliklerin bile temelini şöyle bi oynatır yerinden. Hele ki lohusalıkta çocuk bakmaktan perişanken eşinizi izlemeyi falan unutun yani o zaman nasıl güveneceksiniz bilmiyorum. Hamilesiniz sizi üzmek istemem ekstra duygusalsınız. Belli ki affetmeye karar vermişsiniz bari burnunu sürtün biraz ki yarın öbür gün zaten hemen affediyor diye dört nala koşmasın.
Eşimi Hiçbir zaman affedemeyeceğim ne yazık ki. Burnunu sürtünce dövünce kızınca geçecek bir şey de değil bu .benim çevrem çok dardır.hatta yakın arkadaşlarim silgin iyi çalışıyor der hep.arkadas komşu akrabam birisi bana hata yaptığında üstünü silerim direk hayatımdan çıkar gider .eşim içinde bu böyle.arkadaslarimin hep dediği gibi silgileri çalıştırmak istiyorum ama hayatımda en özel yere sahip olması gereken kişi.tekrarı olduğunda onuda çizip geçeceğim hep öyle yaptım yine yaparım .tek hakkı vardı onu da kullandı.bebegim hatırına bir daha fırsat vereceğim onu affediyor görünüp bakacağım bana yine aynı hatayı yapabilecek mi .zaten ilkler hatadır ikinci alışkanlık olur
Evet maalesef öyle yapmış tam olarak yani yaşlı bir kadını niye görmek ister ki genç bir adamErkeklerin menfaatleri varsa nasıl davranırlar şaşırır kalırsın o kendinden büyük yazıştığı kadınlarıda eminim çok seviyordur 2 foto görcem diye ne diller döküyordur
Benim esimde onun anlattığı gibi cok merhametli ne zaman çayımı dodursam dur seker atma ben atmıstım der okadarda dusunceliDemek kocamı anlatsam ki olmuş 18 sene ortalık karışacak bide üstüne üstlük aldatmıyor acaba sevmiyor mu ya bi şüpheye düştüm şimdi
Bir flimde izlemistim yaslı kadınlara milf deniyordu acaba milfin tadınımı merak ediyorEvet maalesef öyle yapmış tam olarak yani yaşlı bir kadını niye görmek ister ki genç bir adam
E tamam o zaman sevgi ve tertemiz adam demene gerek yok demek ki herkese yapabiliyor sana özel değilmiş sevgisiEvet maalesef öyle yapmış tam olarak yani yaşlı bir kadını niye görmek ister ki genç bir adam
Evet demekkiE tamam o zaman sevgi ve tertemiz adam demene gerek yok demek ki herkese yapabiliyor sana özel değilmiş sevgisi
Bu mu gerçekten silginiz ? Azıcık mantıklı davranıp korunarak ilk günden hamile kalmasaydınız şu an deccal bir kocadan çekişmeli boşanıyor olmanız gerekiyordu. Üzgünüm ama karnı burnunda daha 6 aycık evli kadın aldatılıyorsa orda bir sorun vardır. Biraz gururunuz olsun. Bir değil bir sürü kadına yazan adam, çocukla birlikte sizin lohusalığınızda ya da evden gittiğiniz ilk anda ya eskort çağırır ya birini bulur. Yerinizde olsam prezervatif kullanırdım ve ara ara cinsel hastalık testleri yaptırırdım boşanmayacağınız bariz. Bari kendinize dikkat edin bilemezsiniz belki aldattı bile ve size hastalık bulaştırdı ? Çocuğunuza bile geçebilir bu hastalık hiv gibi.Eşimi Hiçbir zaman affedemeyeceğim ne yazık ki. Burnunu sürtünce dövünce kızınca geçecek bir şey de değil bu .benim çevrem çok dardır.hatta yakın arkadaşlarim silgin iyi çalışıyor der hep.arkadas komşu akrabam birisi bana hata yaptığında üstünü silerim direk hayatımdan çıkar gider .eşim içinde bu böyle.arkadaslarimin hep dediği gibi silgileri çalıştırmak istiyorum ama hayatımda en özel yere sahip olması gereken kişi.tekrarı olduğunda onuda çizip geçeceğim hep öyle yaptım yine yaparım
Çok ilginçettirebilirsek diye evliliği size yazdım o yüzden.eşime de linki attım muhtemelen görüşlerinizi o da okuyor .
karnı burnunda eşini aldatan adamın iyi bir baba olması mümkün değil üzgünüm. Sizi üzünce çocuğunuz zarar görmeyecek mi, lohusalıkta vs adamın elinde her telefon gördüğünüzde aklınıza gelecek, moraliniz bozulacak, bunlar yeni doğum yapmış, emziren bir anneye reva mı ? İyi ki babasız büyümüş de yaralıymış, yaralı olmasa ne yapacaktı acaba?Merhaba ,doktorumuzla düzenli olarak görüşüp onay aldıktan sonra devam ettik. çocuğu düşünür bana şimdiden üstüme titrer bebek var diye ,kendi babasız büyümüş onun iyi baba olacağından eminim hep bir kırıklığı var babasından ötürü çünkü. Sanalda aldattı diye belirtmemin nedeni ise en önemlisi neden bunu yaptı böyle durumlar çok mu yaşanıyor nasıl tepki vermeliyim yaşayan birileri var mı diye öğrenmek istemem.ve son tespitiniz doğru sanırım evet içim içimi yiyor ve bunun kötü bir rüya olduğunu yarın hiç hatırlamamayı istiyorum.ama olmuyor .bardak ne kırıldı dağıldı ama çatladı derler ya o hesap . istemeden belki savunuyor görünüyorum eşimi sizin ifadenizle kocişimi seviyorum
Okuyorsa selam ya.şak enişte naber kadınlara yürumeye devam mıÇok ilginç
Ay o zaman Allah seni bildiği gibi yapsın lanet herif seni. Daha 6 ay olmuş aynı eve gireli bu kadar mı uçkuruna düşkünsün gerçekten. Umarım bu kızın aklı başına gelir de donuna kadar alıp öyle boşar seni.eşime de linki attım muhtemelen görüşlerinizi o da okuyor .