Sanal alemde aldatıldım

Aşırı sankisiniz zaten başlığa sanaldan aldatmış demeniz olayı çok da aldatma saymadığınızı bana geçirdi eğer 6 ay içinde boşanmayacaksınız elinizdeki ssler bir şeye yaramaz affetmiş sayılırsınız geçmiş olsun diliyorum hep olur mu demişsiniz olur muhtemelen keşke daha evliliğin yılı dolmadan hamile kalmasaydınız
5 yıla kadar süresi var dedi avukat arkadaşım

Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Aldatılmanın en iğrenç hali de bu, tabi bu benim fikrim. Eşin/sevgilinin (sizin nazarınızda söylemiyorum bu arada lütfen yanlış anlamayın) sokak köpeği gibi aranıyor pozisyonda oluşu. Kadın kendini sorguluyor acaba ben nerede yanlış yaptım, neyim eksikti neyi tam veremedim bu ilişkide diye. Bir yerde rastgelmiş olma etkilenme durumu vs bunlar bana daha normal geliyor ama böyle kim olduğunu ayırt etmeksizin her kadına yazılması falan çok lakayıt geliyor, yani bu aşırı saygısızca geliyor bana. İyi düşünün taşının daha düne kadar her gün cinsel birlikteliği olduğunuzu söylediğiniz kocanız önüne gelen her kadına ne diye yazıyor bunun ne gibi bir bahanesi olabilir? Hamilesiniz evet bebeğiniz babasız büyüsün hiç istemem ama özellikle hamilelik durumunda aldatmalar vs direkt kırmızı çizgi ihlali. Sizin kocanız iyi biri değil bencil biri, siz bebeğiniz yuvanız için hem çalışıp hem çabalarken belli ki kendisi tek bir şeyi düşünüyormuş. Durumu iyi analiz edin ve lütfen kendinize zaman verin hemen affetmeye ya da ayrılmaya çalışmayın.

Eşinin aile hakkında bilgi vermemişsin? Nasıl bir ailesi var? Babası nasıl? Yani bu herif durduk yere böyle olmaz. Bunun bir temeli olmalı. Bence bir tiyatro içinde imissin ama anlamamışsın. Memur birinin çaresizliği oynaması bana garip geliyor. Tölere edilmeyecek şeyler belli : Şiddet,aldatma,kumar, alkoliklik... Bunun için beklemek anca kendine zulüm.

Erkekler evdeki eşini tatmin edebiliyormuş gibi başkalarıyla halt yemiyorlar mı gülüyorum valla :KK70:

Şimdi "yeni evliyiz" diye ayrılmadığınız gibi bir dahaki yakalamanızda da lohusaydım, bebeğim küçüktü, bebeğim babasına çok bağlıydı vs diye bahanelerle ayrılmayacaksınız gibi görünüyor. Başka adamlarla mesajlaşan siz olsanız şu an ne durumda olurdunuz sizce :) Çoktan aileler öğrenmiş, yedi düvele duyurulmuş, kapının önüne konmuştunuz. İlk hatanız evlenir evlenmez koştur koştur hamile kalmak olmuş, ikincisi de eşinizin ahlaksızlığını hoş görmek. Bundan sonra yakalansa da bir kaç bağırış çağırış sonrası susup devam edeceğinizi biliyor, arsızlaşacak daha rahat yapacak. Kendinizi ve bebeğinizi muhtemel cinsel hastalıklardan korumak için bir doktorla görüşün en azından.

Hep aldatılacaksın her şey yolunda giderken aldatılmak daha fena bir de yolunda gitmese ne yapacaktı acaba 😏

Çocuğum babasız büyümesin diyorsun ama o çocuğum bensiz büyür karım öğrenirse mecbur da değil bana kendi ayakları üzerinde duruyorbeni boşar demiyor.

Bari 2. Çocuğu yapma, gerçekten korunursan çocuk olmuyor nasip rızk deme.

Yeni aldatılma loading.. please wait

Nadasa da bırakmadık ki . bebekten önce ki gibi hemen her gün devam ediyoruz .kendimi suçlamanın yanlış olduğunu biliyorum karşı taraf ahlaksız tamamen ama dünden beri kendimi sorguluyorum.zorlanmama rağmen nefsi doysun diye hep devam ettim .yani anlam veremedim bana karşı hep sevgi dolu bir adam seviliyorum sanıyordum düne kadar bunu yapabilir mi seven biri .beni ne kadar inciteceğini hiç mi düşünmedin diyorum hep aklıma geldin ama kendime engel olamadım diyor herhangi bir amacım yoktu . amacım olsa yani cinsellikten bahsediyor reelde kadınlarla buluşurum diyor
Valla helal olsun size bende 6 aylik hamileyim ne ilk gebeliğimde ne de şimdi asla cesaret edemedim.. adamları memnun edicez diye kendinizi zorlamayın.. sizin canınız isterse olur bu saatten sonra..
Saçma manipülasyon oyunlarına da gelmeyin sakın.. umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ve eşiniz kendine gelir...

İşten eve, evden işe gitmesinin, cinselliği düzenli ve sık yaşamanızın artısı ne bu evlilikte? Adam elindeki telefonla başlamış 6 ayda aranmaya. 5 sene sonra, 10 sene sonra ne olacak? Evlilik, cinsellik rutine binince ne olacak? Işık hızıyla hareket ediyor, şimdiden eli işte gözü oynaşta.

Sen hamile halinle başka adamlarla konuşsaydın ve eşin yakalayınca “şeytana uydum affet” deseydin affeder miydi yoksa hamileyken bunu yaptığın için artı bir milyon tepki mi görürdün? Neden erkekler asla taviz vermiyor da kadınlar affediyor anlamıyorum? Sanki saçını çekmiş yanlışlıkla canını acıtmış bir daha yapmicam söz diyor.

Nadasa da bırakmadık ki . bebekten önce ki gibi hemen her gün devam ediyoruz .kendimi suçlamanın yanlış olduğunu biliyorum karşı taraf ahlaksız tamamen ama dünden beri kendimi sorguluyorum.zorlanmama rağmen nefsi doysun diye hep devam ettim .yani anlam veremedim bana karşı hep sevgi dolu bir adam seviliyorum sanıyordum düne kadar bunu yapabilir mi seven biri .beni ne kadar inciteceğini hiç mi düşünmedin diyorum hep aklıma geldin ama kendime engel olamadım diyor herhangi bir amacım yoktu . amacım olsa yani cinsellikten bahsediyor reelde kadınlarla buluşurum diyor

Oha 6 aylık hamilesin zorlana zorlana seks yapıyorsun kocan tatmin olsun diye o ne yapıyor bir de aldatıyor 😳

Bacım bebeğine acı bari verme şu herife. Yaşın da ileri zaten daha birlikte olma hamilelik boyunca.

Birlikte olsan da olmasan da kocan için boş zaten. Şeytanına uyuyor, şeytanı ona uyuyor 😡

Çok yazmaya gerek yok sana 7 ayda bunu yapan sonra neler yapar ki kim bilir ne zamandır devam ediyor :KK66: hele de bide bebek olsun bak yürumediği kimse kalmicak aman kocasız kalırsınız ha

44 yaşında bi koca bulmuş, hamilelikte her gün seks yapmış aman kaçmasın diye. ( Herifte çok merhametsiz ya hamile kadınla her gün sevişilir mi ya)

Ama yine yaranamamış.

Koca önemli 🤗 Kolay bulunan bir şey değil 😇

Ben 6 ay diye biliyorum ya zaten 5 yıl sindirip 5 yıl sonra sen beni aldatmıştın diye boşanmazsınız muhtemelen
Sindirmek değil abi nasıl unutulur.hamileyim çocuğum var .ve gerçekten normalde sevgi dolu tertemiz bir adam .bana karşı o kadar iyi davranır ki.hem onu sevdiğimden hemde bir şans daha vermek istediğim için bu sürede takip edip elim dolu çıkmak istiyorum mahkemeye tekrarlanırsa

44 yaşında bi koca bulmuş, hamilelikte her gün seks yapmış aman kaçmasın diye. ( Herifte çok merhametsiz ya hamile kadınla her gün sevişilir mi ya)

Ama yine yaranamamış.

Koca önemli 🤗 Kolay bulunan bir şey değil 😇
yaşım nerde yazıyor bilmiyorum da ben öylesine girdim sayıları üye olurken.ben 27 eşim 28 yaşındayız .

Sindirmek değil abi nasıl unutulur.hamileyim çocuğum var .ve gerçekten normalde sevgi dolu tertemiz bir adam .bana karşı o kadar iyi davranır ki.hem onu sevdiğimden hemde bir şans daha vermek istediğim için bu sürede takip edip elim dolu çıkmak istiyorum mahkemeye tekrarlanırsa

O zaman neden konu açtın sevgi dolu tertemiz kocişine, o mükemmel kar tanesine laf ettiriyorsun burda?

Amacın ne yani?

Erkektir yapar dememizi bekliyorsan biz o işe bakmıyoruz 😎

X