Sanal alemde aldatıldım

birdertli

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
29
-8
44
Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım

Erkekler doyumsuz o yüzden. Sizinle alakası yok konunun. Yapmayacaginin garantisi de yok o yüzden. He gerçekten de yapmayabilir onu bilemem. Yalnız büyük konuşmayayim ayni şey benim başıma gelse ben ayrilirdim. Adam zaten karşı taraftan ciddi bir yanıt gelse işi goturecekmis. Olta atmış, kime denk gelirse.
Olan olmuş gerçi ama keşke o kadar da erken çocuk yapmasaydiniz ya. Hiç mi evliliğin tadını çıkarmak istemiyorsunuz

Yani saçma sapan kişiler eklemiş pek çoğunda profil dahi yok.hkendinden çok fazla yaşça büyük kadınlarla konuşmuş.doyumsuzluk ta değil de hep mi karaktersiz bir adammıydı heycan mi aradı ben mi tanıyamadım ya da beni sevmedi de ben mi anlamadım bilemiyorum şu an sadece nefes alamıyorum.Bebek te nasip işi oldu dünya da rızkı varmış nerdeyse evliliğimle aynı zamanla gidiyor altı aylık oldu . En güzel hayalim onu kucağıma almak hiçbir zaman pişman olmam inşallah onu dünyaya getirdiğim için . Mevzunun onunla ilgisi yok

Heyecan aramış belli ki. Amacının da direkt cinsellik olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın hamilesiniz böyle pat pat söylüyorum ama realist yorum yapmak zorundayım.
Şu anlık sanırım konuyu nadasa bıraktınız. O zaman izleyecekseniz. Yapacak pek bir şey yok. Hamilelik sürecinde böyle bir şeyle uğraşmakta, ne bileyim
Pişman olmazsınız merak etmeyin. Evlat, çok farklı bir duygu. Zaten kucağınıza aldığınız zaman herkes ve her şeyle baş edebilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Dünyanın sonu değil, olmadı ayrilirsiniz. Hamile hamile bunu dert etmeyin.

7 aylık bir evlilkte çok mutluyduk demenizin sebebi, henüz eşinizin gerçek yüzünü görmemiş olmanız. Telefonu yakalayınca şaşırdınız ama bu zamana kadar kim bilir neler yaptı. Daha evlilik oturmadan hamile kalıp çok ama çok büyük bir hata yapmışsınız. Daha 7 aylık eşine bunu yapan, siz doğum yapınca , loğusalıkta , emzirirken uslu duracağını mı zannediyorsunuz ?
Şeytana uydum falan demiş , siz de inanmayı seçmişsiniz ama lütfen mantıklı olun , o kadar kadınla yazışması 1 gün içinde olmadı , aylardır kadınlarla yazışıyordu. Biri dese gel buluşalım , sevişelim , size işim var karıcım diyip kadınla buluşacaktı.
Ben şunu da anlamıyorum , çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum bahanesi çok saçma. Siz gidip kocanızı boşayacaksınız, adamı öldürmeyeceksiniz. Eğer eşiniz çocuğunu seviyorsa ( umarım sizi sevdiğinden daha çok sever) zaten babalık yapar kendi canından , kanından olan çocuğuna.
Sizin boşanmaya niyetiniz yok, o yüzden artık telefon karıştırma falan yapmayın, kaldırmaya kalbinizin dayanamayacağı şeyleri görür gene de boşamadığınızda kendinize saygınız iyice biter.
Kocanız gene kadın peşinde koşacak , siz
görmezden gelin, çocuğunuzla ilgilenin.

Cinsel hayatınız olmasına rağmen telefonda başka kadınlarla görüntülü konuşmak istiyor. Bazılarının lügatinda sadakat kelimesi yoktur. Şeytana değil şeyine uymuş pislik herif. Çok geçmiş olsun

Cinsel hayatınız olmasına rağmen telefonda başka kadınlarla görüntülü konuşmak istiyor. Bazılarının lügatinda sadakat kelimesi yoktur. Şeytana değil şeyine uymuş pislik herif. Çok geçmiş
Kaç aylık hamilesin? Keşke bebek için 2 yıl falan bekleseydiniz çok erken olmuş. Allah yardımcınız olsun

Nadasa da bırakmadık ki . bebekten önce ki gibi hemen her gün devam ediyoruz .kendimi suçlamanın yanlış olduğunu biliyorum karşı taraf ahlaksız tamamen ama dünden beri kendimi sorguluyorum.zorlanmama rağmen nefsi doysun diye hep devam ettim .yani anlam veremedim bana karşı hep sevgi dolu bir adam seviliyorum sanıyordum düne kadar bunu yapabilir mi seven biri .beni ne kadar inciteceğini hiç mi düşünmedin diyorum hep aklıma geldin ama kendime engel olamadım diyor herhangi bir amacım yoktu . amacım olsa yani cinsellikten bahsediyor reelde kadınlarla buluşurum diyor

Nadasa bıraktınız derken bu mesaj konusunu nadasa birakmissiniz anlamında diyorum.. konuyu kapatmışsiniz yani aslinda. neye hala devam ediyorsunuz anlamadım? Cinsel birlikteliğe mi?

Daha evliligin ilk zamanlari bunu yapan daha da ileri goturur zamanla. Bunun lohusaligi bebekle ugrasmasi vs var seytana uymasi icin bir suru bahanesi olacak bosanmaniz en iyisi
Şu an cesaret edemiyorum sanırım.ya da iyi olacağına inanıyorum.Rabbim pişman etmez inşallah buraya tekrar yaptı diye konu açmak istemiyorum.sevgisinden emindim ben de dün söylediklerinizi söyledim.Eline bahane çok geçecek daha ama nasıl olacak zaman ne gösterecek bende bilmiyorum.Sadece onun yanlış yapmaması için dua ediyorum sizden de bekliyorum.Güven tek kullanımlık ve onu da kullandı altı ay içinde.Nasıl olacak bilmiyorum.bebeğim için kendimi üzmek istemiyorum şimdilik

Nadasa bıraktınız derken bu mesaj konusunu nadasa birakmissiniz anlamında diyorum.. konuyu kapatmışsiniz yani aslinda. neye hala devam ediyorsunuz anlamadım? Cinsel birlikteliğe mi?
Yok onu da bırakmadım ama evet haklısın bırakmak istiyorum.yani gözlemlemek tekrarı olacakmı bakmak istiyorum.Dogru bir karar mı sizce

Nefsim doysun ne ya...evlendin esin var nefesini esinle doyur

Bu kadar nefse düskünse evlenmeyip devam etseydi doymaya

Sen bunu yapsam ne yapar bu doyumsuz adam bi düşün

Ha reelde gider birlikte olurmuş

Emin ol bunun sanalı reeli yok zihniyeti belli evet gider reelde yapar ...onada bir açıklama yapar

Yok onu da bırakmadım ama evet haklısın bırakmak istiyorum.yani gözlemlemek tekrarı olacakmı bakmak istiyorum.Dogru bir karar mı sizce
Bence doğru bir karar değil. Adam aldatmaya teşebbüs etmiş. Siz bir de ödül verir gibi cinsel birlikteliğe devam etmişsiniz.. yapmayin bunu kendinize.

Altı aylık.Dediğim gibi onu dünyaya getirmekten pişmanlık duymayacağım inşallah.O benim bir parçam.Allahın ikramı inşallah.Eşimde Allah'a emanet.Evliliğimiz onun tercihlerine kalmış artık.Yukardaki bir yorumda dediği gibi arkadaşın belki cicim ayıdır ondan ben göremiyorumdur belki hep karaktersizdi ben göremedim.kendime stres vermeden hamileliğimin bitmesini bekleyip gözlemleyeceğim

Bence doğru bir karar değil. Adam aldatmaya teşebbüs etmiş. Siz bir de ödül verir gibi cinsel birlikteliğe devam etmişsiniz.. yapmayin bunu kendinize.
Yokk cinsellik değil bahsettiğim takip edeceğim demek istedim hareketlerini .Birlikte olmayı düşünmüyorum.Zaten aynı odada kalmak bile içimden gelmiyor dünden beri

Ah bunları duymaya ihtiyacım vardı sanırım dilinize sağlık.Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum olmuyor

Ya normalde en nefret ettiğim şeydir eşimin telefonunu kurcalamak, sevgiliyken de nişanlıyken de ne ben ne o hiç yeltenmedik. İkimizin telefonu da hep ortada durur şifreleri biliriz ama gizlice kurcalamak hiç benlik değil. Böyle şeyler okuyunca acaba gizliden takip etmek mi doğru olanı diyor insan. Büyük hayal kırıklığı olurdu benim için boşanmasam da hiçbir şey eskisi gibi olmazdı sanırım. O yüzden şimdi bitmese bi zaman sonra yapamayıp bitirmek zorunda kalırdım. Çok erken hamile kalmışsınız. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…