Sanal alemde aldatıldım

Ah bunları duymaya ihtiyacım vardı sanırım dilinize sağlık.Kendimi rahatlatmaya
Merhaba nive8,inşallah dediğin kadar karamsar bir tablo çıkmaz karşıma.Dedim ya sürekli kontrol ederim herşeyi tertemiz eğer ek bir telefonu yoksa benden gizli.Babamdan tecrübeliyim bakilabilecek her şeyine bakıyordum.zaten bişey gördüğümden değil kendi babam annemi hep aldatmisti korkardım başıma gelmesinden.aylardır yazışmıyor hesap dökümleri vs mailini herseyini kontrol ettim bir hafta önce açılmış hesap ve amaç kadınlarla konuşmak hızlıca eklemeler yapılmış. Ve konuşmaya çalışmış.7 aylık evlilikte bunun olması evet bana saygı duymadığını gösterir .Ne kadar seversem seveyim kendime olan saygım daha çok olmak zorunda . tekrarı olmaz diye dua ediyorum şimdilik olrusa da Mevla neyler güzel eyler yavrumu da alıp gideceğim mecburen eşim bunları yaparken ben mutlu olamam annenin mutlu olmadığı evde de çocuğum mutlu olmayacak biliyorum.Sadece babasız büyütmek derken sevgi dolu sıcacık bir yuva hayal etmiştim hep evlenirken anne baba çocuk olur ya öyle olacağımıza inanmak istiyorum.şu an kendimi üzersem evladım da olumsuz etkilenecek.mecburi polyanna yani

Ben de boşanmayı düşünüyorum. Çokta korkunç bir şey değil. Benim de kızım var 16 aylık. Yapacak bir şey yok bazen.

Amin. Yok hayır. Benim başıma böyle bir şey gelseydi büyük ihtimalle şu anda boşanmış bir kadın olurdu. Anlaşamıyoruz biz. Her iki tarafın da mutsuz olduğu bir iliski.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Daha mutlu olacağınız kıvama getirsin Allah yavrunuzla birlikte
Ben eşime sordum mutsuzmuydun yalnizmi hissettin aradığın cinsellikmiydi diye hepsine hayır diyor seni çok seviyorum çok mutluyum cinsel hayatımızdan memnunum diyor.o bir gün evde bir gün işte çalışıyor.Ben de yarı zamanlı çalışıyorum .yani o işten eve dokuzda geldiğinde ben evden çıkmış oluyorum tekrar görüşmemiz 30 saatte bir oluyor.Yani boşluktami kaldı diyeceğim oda değil .Gelir gelmez hiçbişey yapmayız sarılırız sohbet ederiz günümüzün nasıl geçtiğini anlatırız.afedersiniz çok özledim diye hemen cinsellik birleşmek vs ister .seni özledim sarılalım der .ev işi dahi yapamıyorum çoğu zaman beraber vakit geçirmekten.İki tarafında mutlu olduğunu sandığım bir evliliğim vardı.Düğün nişan herşeyi birlikte hallettik hep el ele omuz omuzaydık ailelerimiz hiç karışmadı.hep der benim en büyük yardımcım sensin diye.kendimi istemsizce sorguluyorum nerde neyi yanlış yaptım diye .Belkide hep böyle şeyler yapacak bundan sonra kalbimin sızlamasına engel olamıyorum.

Merhaba altı aylık bebeğim.

Yok gizlice kurcalamiyordum zaten babamı bildiği için hep lafı olurdu kontrol zamanı diye yanında bakarım .Sadece dün o nöbetten geldi uyuyordu bakayım öyle dedim Allah gözüme gösterecek ya oluyor bazen görünüyor.İnşallah siz asla yaşamak zorunda kalmazsınız

Merhaba altı aylık bebeğim.
Ama siz zaten 1 ayda hamile kalmışsınız. Evliliğin 2. Ayında hamile bir kadın olmuşsunuz. Sizin telefonu karıştırdığınızın takip ettiğinizin hep farkındaydı zaten. Hem bazen 30 saat birbirinizi görmüyormuşsunuz, o arada istediğini yapar , izlerini de siler. Bu sefer şans eseri yorgundu herhalde , izlerini silemeden yakalamışsınız.
Neden o kadınlarla konuştuğu konusunda gerçekçi bir açıklama da yapmıyor anladığım kadarıyla, yok şeytana uydum, yok seni seviyorum, yok cinsel hayatımız muhteşem. Yani herşey çok iyiyken bile ( bence size göre iyi) boş kalır kalmaz sürekli kadınlara yazıyor. Siz kendinizi kandırıyorsunuz.
Dedim ya daha önce takip edildiğinin farkında olduğu için herşeyi siliyordur. Telefonun gizli modunda arama yapıp , kayıt yapılmasını engelliyordur. Konuşmaları Whatapp üzerinden yapıp , aramaları siliyordur.

Valla maşallah suphanallah 7 aylık evlilik hamilelik aldatma hepsi bir arada. Bu son olmayacak devamı gelecek bir süre ara verir o kadar. Hele çocuk dogsun o zaman gör sen bu uçkur meraklısı kocanı.

Sonu belli ama siz devam etmeyi istemişsiniz, koştur koştur hamile kalmışsınız, bari 2. Çocuğu yapmayın bu adama , affetsen bile hiçbir zaman ilk günkü duygular olmayacak...

Yanlış yapıyorsun, aldatmasına rağmen hamile halinle bu pislik herifin gözünü doyurmaya çalışıyorsun hala , yazık...

Koşa koşa hamile kalmayın diye boşuna yırtınmıyoruz. Aferin affet bir dahakine daha da gözüne sokar artık nasılsa affediyor diye utanmadan

Yanlış yapıyorsun, aldatmasına rağmen hamile halinle bu pislik herifin gözünü doyurmaya çalışıyorsun hala , yazık...
Ne kadar kolay eleştirebiliyorsunuz ,sizden destek almak için yazdım buraya ben . İnşaallah hiç kimsenin başına gelmez bu. Dün öğrendim diyorum hâlâ devam ettiğimi nereden çıkardınız

Kendinize saygınızı kaybediyorsunuz. Hayata olan sevincinizi kaybediyorsunuz. Genel konuşucam bu erkekler, böyle kadınları hayattan bıktirmaya hakları yok. Hadi boşanmadiniz eskisi gibi olamazsınız. Bilmiyorum ya bu erkekler çok günah kazanıyorlar böyle yaparak. Sadece sadakatsizlik değil. Bir insanın kendine güvenini yaşamaya olan sevincini alıyorlar. Eminim çok zordur hayali bile kötü. Kalbinizden geçeni yapın. ben olsam boşanirdim ya büyük konuşmak da istemiyorum ama.

Aynen kalsam bir dert gitsem ayrı.ama herkesin dediği gibi yapacak başka bişey im yok.tekrarlanırsa bana da yol görünüyor.hatta şimdi de görünüyor da belki ben hazır değilim buna . dünden beri uyuyamıyorum bu şekilde yaşayamam ki ben

Evde karnında bebeğini taşıyan eşi varken neden gözü dışarıya kayar ki... Bu nasıl bir karaktersizlik örneği. Siz bir erkeğe yolda yan gözle baksanız ortalığı ayağa kaldırırdı. Hamilesiniz, hele ki bu durumda stres yapmamak zor biliyorum ama bebeğiniz için lütfen stres kontrolü yapmaya çalışın. Hamileliğe bir zararı yoksa melisa ve papatya çayı yapın ya da eczaneden passiflora bitkisi içeren bir şurup alabilirsiniz

Aşkınızdan ölseniz de vazgeçmeniz gerekiyor çünkü hamile bir kadının duyguları zaten çok hassastır ve dediğim gibi karnında bebeğinizi taşıyorsunuz. Böyle bir durumda bile gözü dışarı bakan birinin bu son olayı olmayacaktır. Evlilik şüphe üzerinden ilerlemez, telefonu her eline aldığı zaman acaba şuan ne yapıyor diye kafanızda kurar durursunuz. Nefsine uydu diye bir şey de yok yani sizde de nefis var ama gözünüz başka erkeklere kayıyor mu? Bu karakterle alakalı. Madem gözü dışarı bakan ve dediğiniz gibi nefsine uymayan biriyse evlenip de başınızı yakmasaydı... Kendinize değer verin sizi ikinci plana alan aldatan biriyle ömür geçiremezsiniz.

Denenmiş denenmez.
Kesinlikle yapacaktır.

Ne kadar kolay eleştirebiliyorsunuz ,sizden destek almak için yazdım buraya ben . İnşaallah hiç kimsenin başına gelmez bu. Dün öğrendim diyorum hâlâ devam ettiğimi nereden çıkardınız
Siİn istediğiniz destek, bir daha yapmaz merak etme, ama seni seviyor, ama çocuğun var, evliliğini kurtar, hemen boşanmayı düşünme , çocuğun babasız büyümesin idi. Ama gerçekler sizin istediğiniz gibi değil işte, siz başınıza gelmesini hiç beklemezken( bence şüphe uyandıracak şeyler vardı ama siz görmezden geldiniz) başınıza geldi. O çok sevdiğiniz, evlendiğiniz, aşkımız çok güçlü , mutlu yuvamız olacak dediğimiz adam, uzun süredir , kesinlikle eminim evlenmeden önce de başka kadınlarla ilişki yaşamaya, onlarla cinsel ilişkiye girmeye , tanışmaya çalışıyordu. Bu çalışmaları bir kaç kez başarıya ulaştı ki , devam ediyor.
Sizin inanmak istediğiniz senaryoda, kocanız size çok aşık, kesinlikle başka kadına bakmaz, birden bire siz muhteşem bir cinsel hayat yaşarken, daha 7 aylık evli ve karısı 6 aylık hamile iken, hiç bir gerekçe ve kötü niyet olmadan şeytana uyup ( şeytan : ben ne alaka ) sosyal medya hesabı açıyor ve yine hiç bir kötü niyet olmadan, kadınlarla yazıştı ,( onlarla temas kurup yatmayı denedi, gene)

Siz gitmek için güç toplamaya değil , kalmak için mazeret bulmaya çalışıyorsunuz. Gidecek olanı kimse tutamaz, ister hamile, ister başka birşey. Siz kalacaksınız. Ben istesem giderim , ben istesem boşarım, param var gücüm var diyorsunuz ya , çok doğru . İsterseniz boşarsınız ama istemiyorsunuz, vicdanınızı rahatlatmak için bahane arıyorsunuz.

Siz artık kafanızda bu konuyu kapatın, amanın 7 ayda 1 kez yalanan eşiniz de artık yaşananlardan ders alıp , artık izlerini daha dikkatli temizler, arkada delil bırakmamayı öğrenir. Gider yapar istediğini, siz de vicdanınızı rahatlatıp , çocuğunuzu büyütürsünüz.

Hep derler ya , kız çocukları gider ve aynı babaları gibi biriyle evlenir aynı anneleri gibi davranırlar diye. Siz de aynı babanız gibi birisini bulmuşsunuz. Belki babanız çok saklamıyordu ama eşiniz bu konuda başarılı alacaktır bundan sonra.

Aşırı sankisiniz zaten başlığa sanaldan aldatmış demeniz olayı çok da aldatma saymadığınızı bana geçirdi eğer 6 ay içinde boşanmayacaksınız elinizdeki ssler bir şeye yaramaz affetmiş sayılırsınız geçmiş olsun diliyorum hep olur mu demişsiniz olur muhtemelen keşke daha evliliğin yılı dolmadan hamile kalmasaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…