Sanal alemde aldatıldım

Bende sizin gibi düşünüyorum savunmuyorum eşimi.sadece bir anda bitirdiğimde acaba düzelir miydi diye içimde kalacak.bekleyip sabredecegim ve günü geldiğinde verdiğim sözü tutacağım.beni de sizide yaniltsin istiyorum ama yanıltmayacak muhtemelen .. deneyip göreceğiz yeni başlık açarmiyim açmaz mıyim

Yirmi gün içinde nişanlandım altı ay nişanlı kalıp evlendim.dini değerlerimden dolayı uzun süre görüşmek istememiştim bundan pişman değilim.belki de haklısınız direk boşamam gerekiyor ben yapamıyorum

niye bu kadar hızlı yaşıyorsunuz?
önünü ardını hesap etmeden..
20 günlük adamla nişanlanılır mı yahu.. 6 ayda evlenilir mi... hadi bunları yaptınız 1 ayda hamile kalınır mı? evlilik nasıl gidecek beraber bir uyum sağlayabilecekmisiniz ömür boyu evli kalmak isteyecekmisiniz vs vs..bunları tartmadan ilk aydan hamile kalacak kadar gelişine yaşanmazki..

niye bu kadar hızlı yaşıyorsunuz?
önünü ardını hesap etmeden..
20 günlük adamla nişanlanılır mı yahu.. 6 ayda evlenilir mi... hadi bunları yaptınız 1 ayda hamile kalınır mı? evlilik nasıl gidecek beraber bir uyum sağlayabilecekmisiniz ömür boyu evli kalmak isteyecekmisiniz vs vs..bunları tartmadan ilk aydan hamile kalacak kadar gelişine yaşanmaz

Evlilik beni korkutmustu hep kötü birine denk gelmekten üzülmekten sevilmemekten.epey erteledim hatta yaşım 27 olmuştu bizim orada erken evlenirler.ailem baskılamasa daha da evlenmezdim belki bilmiyorum .Allah'tan günaha batmadan tertemiz bir aile kurabileceğim birisi ile karşılaşmayı çok istediğim sıralarda karşıma çıktı eşim.Görüşte herşey yolundaydı 20 günde ne kadar tanıyabilirseniz tanıdım.Ailemde dahil biraz daha tanımamı istese de ben tamamen islamiyete uygun olmasını istemiştim.Sonrasinda Allah vekildir diyip çıktım yola.nişanliliktan düne kadar da hiç pişman olmadım onunla evlendiğim için .Herkes gibi ömürlük yuvam olsun istedim ama bu da nasip .Çok konuşunca tanıyınca bunlar olmuyor ayrılmıyorlar mı.Tamamen bahtınızdaki insanın ahlaki ile ilgili .evlilik biraz belki bağnaz bulacaksınız ama nasip işi.ayni evin içine girmeden bilemiyorsunuz ben öyle düşünüyorum yani .karpuz diye alıyorsun eve getirip açıyorsun kelek.ille bu keleği yemek mi istersin yoksa yeni bir karpuz mu alacaksın.sanirim cevap vermem gereken de bu . şimdilik zamana ihtiyacım var gibi .Bebek konusu da her zaman dünyaya bişey bırakmak istemiştim iyi bişey.iyi bir buluş iyi ve hayırlı bir evlat ya da arkanızdan konuşan iyi insanlar.hiçbisey yapamazsan güzel faydalı bir evlat yetiştir demiştim kendime .O benim kabul edilmiş duam diye bakıyorum ona ..ama babasıyla ama babasız pişman olmayacağım.✋

Sindirmek değil abi nasıl unutulur.hamileyim çocuğum var .ve gerçekten normalde sevgi dolu tertemiz bir adam .bana karşı o kadar iyi davranır ki.hem onu sevdiğimden hemde bir şans daha vermek istediğim için bu sürede takip edip elim dolu çıkmak istiyorum mahkemeye tekrarlanırsa
Sizin anladığınız sevgi ve tertemizlikle benimki nir değil üzgünüm hani adam tenezül edip iki yalan bile sallamamış nasılsa kabullenceksiniz diye üzgünüm ama tekrarı olcak

Sizin anladığınız sevgi ve tertemizlikle benimki nir değil üzgünüm hani adam tenezül edip iki yalan bile sallamamış nasılsa kabullenceksiniz diye üzgünüm ama tekrarı olcak
Neye yalan sallasin bazen o kadar değişik yorumlar geliyorki savunuyormuşum gibi oluyor.Cep telefonundan fake hesabını açıp mesajlarını yüzüne okuduğumda benden bahsettiğinde karşıda ki kadınlara nasıl kıvırabilir bir insan Allah aşkına.sen olsan nasıl kıvırırdın mesela .biseyi kabullendiğim ettiğim yok .sadece yuva kolay kurulmuyor bozmak istemiyorum.onu zamana bırakıp elimden geleni yaptım deyip olmayacağını anlamak istiyorum iyice .Zaman isteyen bir süreçle imtihan olacağım ne yazık ki.

Evlilik beni korkutmustu hep kötü birine denk gelmekten üzülmekten sevilmemekten.epey erteledim hatta yaşım 27 olmuştu bizim orada erken evlenirler.ailem baskılamasa daha da evlenmezdim belki bilmiyorum .Allah'tan günaha batmadan tertemiz bir aile kurabileceğim birisi ile karşılaşmayı çok istediğim sıralarda karşıma çıktı eşim.Görüşte herşey yolundaydı 20 günde ne kadar tanıyabilirseniz tanıdım.Ailemde dahil biraz daha tanımamı istese de ben tamamen islamiyete uygun olmasını istemiştim.Sonrasinda Allah vekildir diyip çıktım yola.nişanliliktan düne kadar da hiç pişman olmadım onunla evlendiğim için .Herkes gibi ömürlük yuvam olsun istedim ama bu da nasip .Çok konuşunca tanıyınca bunlar olmuyor ayrılmıyorlar mı.Tamamen bahtınızdaki insanın ahlaki ile ilgili .evlilik biraz belki bağnaz bulacaksınız ama nasip işi.ayni evin içine girmeden bilemiyorsunuz ben öyle düşünüyorum yani .karpuz diye alıyorsun eve getirip açıyorsun kelek.ille bu keleği yemek mi istersin yoksa yeni bir karpuz mu alacaksın.sanirim cevap vermem gereken de bu . şimdilik zamana ihtiyacım var gibi .Bebek konusu da her zaman dünyaya bişey bırakmak istemiştim iyi bişey.iyi bir buluş iyi ve hayırlı bir evlat ya da arkanızdan konuşan iyi insanlar.hiçbisey yapamazsan güzel faydalı bir evlat yetiştir demiştim kendime .O benim kabul edilmiş duam diye bakıyorum ona ..ama babasıyla ama babasız pişman olmolmayacağım.
Gurursuzsunuz. İlk bulduğunuzla evlenirseniz ne olacak sanıyordunuz ? Altı üstü 6 ay 20 gün kadar dişini sıkıp sıfattan sıfata girmeyi herkes becerir. Sonra da böyle altı üstü 7 aydır tanıdığınız birinden hamile kalmışsınız. Berbat bir evlilik için sadece dua etmişsiniz tevekkülü es geçmişsiniz. Tüm hatalı tuşlara basıp şimdi de nasip kısmet diyorsunuz. Biraz tanıyıp beklemek için illa ki dini sınırları zorlamak gerekmiyor. Kendi bildiğinizi yapacaksınız zaten ama en azından birisi yüzünüze nasıl hatalı ve Gurursuz olduğunuzu söylesin istedim. Eşinize asıl neler söylerim de işte terbiyem el vermiyor.

Evlilik beni korkutmustu hep kötü birine denk gelmekten üzülmekten sevilmemekten.epey erteledim hatta yaşım 27 olmuştu bizim orada erken evlenirler.ailem baskılamasa daha da evlenmezdim belki bilmiyorum .Allah'tan günaha batmadan tertemiz bir aile kurabileceğim birisi ile karşılaşmayı çok istediğim sıralarda karşıma çıktı eşim.Görüşte herşey yolundaydı 20 günde ne kadar tanıyabilirseniz tanıdım.Ailemde dahil biraz daha tanımamı istese de ben tamamen islamiyete uygun olmasını istemiştim.Sonrasinda Allah vekildir diyip çıktım yola.nişanliliktan düne kadar da hiç pişman olmadım onunla evlendiğim için .Herkes gibi ömürlük yuvam olsun istedim ama bu da nasip .Çok konuşunca tanıyınca bunlar olmuyor ayrılmıyorlar mı.Tamamen bahtınızdaki insanın ahlaki ile ilgili .evlilik biraz belki bağnaz bulacaksınız ama nasip işi.ayni evin içine girmeden bilemiyorsunuz ben öyle düşünüyorum yani .karpuz diye alıyorsun eve getirip açıyorsun kelek.ille bu keleği yemek mi istersin yoksa yeni bir karpuz mu alacaksın.sanirim cevap vermem gereken de bu . şimdilik zamana ihtiyacım var gibi .Bebek konusu da her zaman dünyaya bişey bırakmak istemiştim iyi bişey.iyi bir buluş iyi ve hayırlı bir evlat ya da arkanızdan konuşan iyi insanlar.hiçbisey yapamazsan güzel faydalı bir evlat yetiştir demiştim kendime .O benim kabul edilmiş duam diye bakıyorum ona ..ama babasıyla ama babasız pişman olmayacağım.✋
Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla dini hassasiyeti olan bir insansınız sizin deyiminize göre evlilik öncesi flört ya da cinsel birliktelik günaha batmak oluyor.Madem bu kadar hassassınız zina da dinimizde çok büyük günah değil mi bu durumda eşiniz günaha batmış oluyor. Boydan boya günaha batmış bir insanla evli kalmayı değerleriniz kaldıracak mı?

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla dini hassasiyeti olan bir insansınız sizin deyiminize göre evlilik öncesi flört ya da cinsel birliktelik günaha batmak oluyor.Madem bu kadar hassassınız zina da dinimizde çok büyük günah değil mi bu durumda eşiniz günaha batmış oluyor. Boydan boya günaha batmış bir insanla evli kalmayı değerleriniz kaldıracak mı?
İsimleri boşanmışa çıkmadığı sürece her şeyi kaldırır. Bazılarının değerleri sadece ne kadar kişinin bildiğiyle ölçülü. Gizli kapaklı kapılar pek önemli değil.

Evet eşimde boydan boya günaha batmış durumda .dinimizde herkesin günahı kendi boynunadir.bana verdiği sözler evlenirken bunu yapacağını göstermiyordu.ama olmadı.bunu hiç bir kadın kaldırmak istemez zaten bende istemem .

İsimleri boşanmışa çıkmadığı sürece her şeyi kaldırır. Bazılarının değerleri sadece ne kadar kişinin bildiğiyle ölçülü. Gizli kapaklı kapılar pek önemli değil.
Öyle mi .benim hakkımda nasıl böyle bir yargılamaya sahip olabildin.ne ki yaptığına doğru dedim eşimin ne de kimse bilmezse bişey olmaz demişliğim oldu en başından beri mesajlarıma bakabilirsin.ama buraya fikirlerinizi almak için yazdım kendi pencerenden dilediğiniz kadar eleştirin.

Evet eşimde boydan boya günaha batmış durumda .dinimizde herkesin günahı kendi boynunadir.bana verdiği sözler evlenirken bunu yapacağını göstermiyordu.ama olmadı.bunu hiç bir kadın kaldırmak istemez zaten bende istemem .
İşinize geldiğinde dinimizde herkesin günahı kendi boynuna oluyor peki o zaman evlilik öncesi sevgililik ya da birliktelik yaşayanları günaha batmak olarak diye neden tabir ediyorsunuz?
Kusura bakmayın boşanmamak için her şeye bir kılıf bulmuşsunuz buraya da kendinizi rahatlatmaya gelmişsiniz ama maalesef belki de günaha batmış olarak tabir ettikleriniz olarak eşimizin zina yapmasına sizin gibi bakamadık

Öyle mi .benim hakkımda nasıl böyle bir yargılamaya sahip olabildin.ne ki yaptığına doğru dedim eşimin ne de kimse bilmezse bişey olmaz demişliğim oldu en başından beri mesajlarıma bakabilirsin.ama buraya fikirlerinizi almak için yazdım kendi pencerenden dilediğiniz kadar eleştirin.
Şu an affediyor olmanız bunun zaten en büyük kanıtı. Kendiniz diyorsunuz çalışıyorum ayaklarım üstünde duruyorum ona rağmen boşanmıyorum kimseye de duyurmadım bu konuyu diye. Boşanmamak için bu kadar çabalamayın biraz da eşiniz çabalasın bence😅 isterseniz verin eşinizin eline bir telefon daha bari yakalanmayacak şekilde 'adrenalinli' takılsın. Size yazan kişi bas baya eşinizdi ve yüzsüzlüğü zirve yapmış siz hala boşanmamak için kırk takla atıyorsunuz.

Gurursuzsunuz. İlk bulduğunuzla evlenirseniz ne olacak sanıyordunuz ? Altı üstü 6 ay 20 gün kadar dişini sıkıp sıfattan sıfata girmeyi herkes becerir. Sonra da böyle altı üstü 7 aydır tanıdığınız birinden hamile kalmışsınız. Berbat bir evlilik için sadece dua etmişsiniz tevekkülü es geçmişsiniz. Tüm hatalı tuşlara basıp şimdi de nasip kısmet diyorsunuz. Biraz tanıyıp beklemek için illa ki dini sınırları zorlamak gerekmiyor. Kendi bildiğinizi yapacaksınız zaten ama en azından birisi yüzünüze nasıl hatalı ve Gurursuz olduğunuzu söylesin istedim. Eşinize asıl neler söylerim de işte terbiyem el vermiyor.
Hakaret etme hakkı sana nereden doğdu.O benim nikahlı eşim. altı üstü yedi aydır tanıdığım yoldan geçen herhangi birisi değil.nerdeyse bir buçuk yıl olacak biz tanışalı ha istersen ona da az de ama saygını bozmadan mümkünse.esimde ilk bulduğum ilk evlilik amaçlı görüştüğüm insan da değil.Tevekkülü de es falan geçmedim.kendimce sormam gerekenleri ailem araştırması gerekenleri sorduk ettik.zor bir durumdayım şu an ve hamileyim.duam kabul olursa diye sana kötü konuşmayacağım.kötü söz davranış ağızdan çıkan her ah nasılsa döner bulur sahibini.Ama sen bi gün bu kınadığını yaşayıp gururlu ve hatasız davranacaksın. Allah'ın terazisi hep doğru tartar kardeşim ✋

Hakaret etme hakkı sana nereden doğdu.O benim nikahlı eşim. altı üstü yedi aydır tanıdığım yoldan geçen herhangi birisi değil.nerdeyse bir buçuk yıl olacak biz tanışalı ha istersen ona da az de ama saygını bozmadan mümkünse.esimde ilk bulduğum ilk evlilik amaçlı görüştüğüm insan da değil.Tevekkülü de es falan geçmedim.kendimce sormam gerekenleri ailem araştırması gerekenleri sorduk ettik.zor bir durumdayım şu an ve hamileyim.duam kabul olursa diye sana kötü konuşmayacağım.kötü söz davranış ağızdan çıkan her ah nasılsa döner bulur sahibini.Ama sen bi gün bu kınadığını yaşayıp gururlu ve hatasız davranacaksın. Allah'ın terazisi hep doğru tartar kardeşim ✋
Hanımefendi zamanında bende aldatıldım. O yüzden zaten size bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca emin olun hakaret etmiyorum ağır eleştiriyorum. Allahın terazisi doğru tartar ona şüphem yok ama siz zinaya yüz verip güçlendiriyorsunuz. Umuyorum ki ben de iyiliğiniz için eşinizden yüklü bir tazminat alarak boşanır ve daha iyi bir evlilik hayatı yaşarsınız.

İşinize geldiğinde dinimizde herkesin günahı kendi boynuna oluyor peki o zaman evlilik öncesi sevgililik ya da birliktelik yaşayanları günaha batmak olarak diye neden tabir ediyorsunuz?
Kusura bakmayın boşanmamak için her şeye bir kılıf bulmuşsunuz buraya da kendinizi rahatlatmaya gelmişsiniz ama maalesef belki de günaha batmış olarak tabir ettikleriniz olarak eşimizin zina yapmasına sizin gibi bakamadık
Ben günaha batmak falan demedim.sadece uzun süreli sevgili flört adı her neyse dinimizce doğru olmadığını düşündüğümü belirttim .sen ya da başkası nasıl evlenir beni ilgilendirmiyor.bu şekilde evlenenleri görünce de aaa nasıl günaha battı diye kınadığım yok.size benzemiyorum tarzım değil kınamak.ben kendim doğru bulmadığım için kendi evliliğimde öyle uzun bir süreç yaşamadım.eşime gelince yaptıkları onun yaptıkları onu ilgilendirir günah boyutunda.Allah ve onun arasında diğer tüm kulları ve Allah'ın arasinda olduğu gibi ..ne bana ne de sana düşer günah olarak yargılaması.

Hanımefendi zamanında bende aldatıldım. O yüzden zaten size bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca emin olun hakaret etmiyorum ağır eleştiriyorum. Allahın terazisi doğru tartar ona şüphem yok ama siz zinaya yüz verip güçlendiriyorsunuz. Umuyorum ki ben de iyiliğiniz için eşinizden yüklü bir tazminat alarak boşanır ve daha iyi bir evlilik hayatı yaşarsınız.
Doğru diyen yok alkış tutan yok bu duruma kim der ..sen basbaya kendi ölçülerinle kendi dar görüşünle çatır çutur her Allah diyeni öcü sanıyor yargısız infaz yapıyorsun .. kimseyi güçlendirdiğim yok. Alkış tuttuğum yok ..senden ricam bu konuya daha fazla müdahil olmaman .

Evlilik beni korkutmustu hep kötü birine denk gelmekten üzülmekten sevilmemekten.epey erteledim hatta yaşım 27 olmuştu bizim orada erken evlenirler.ailem baskılamasa daha da evlenmezdim belki bilmiyorum .Allah'tan GÜNAHA BATMADAN tertemiz bir aile kurabileceğim birisi ile karşılaşmayı çok istediğim sıralarda karşıma çıktı eşim.Görüşte herşey yolundaydı 20 günde ne kadar tanıyabilirseniz tanıdım.Ailemde dahil biraz daha tanımamı istese de ben tamamen islamiyete uygun olmasını istemiştim.Sonrasinda Allah vekildir diyip çıktım yola.nişanliliktan düne kadar da hiç pişman olmadım onunla evlendiğim için .Herkes gibi ömürlük yuvam olsun istedim ama bu da nasip .Çok konuşunca tanıyınca bunlar olmuyor ayrılmıyorlar mı.Tamamen bahtınızdaki insanın ahlaki ile ilgili .evlilik biraz belki bağnaz bulacaksınız ama nasip işi.ayni evin içine girmeden bilemiyorsunuz ben öyle düşünüyorum yani .karpuz diye alıyorsun eve getirip açıyorsun kelek.ille bu keleği yemek mi istersin yoksa yeni bir karpuz mu alacaksın.sanirim cevap vermem gereken de bu . şimdilik zamana ihtiyacım var gibi .Bebek konusu da her zaman dünyaya bişey bırakmak istemiştim iyi bişey.iyi bir buluş iyi ve hayırlı bir evlat ya da arkanızdan konuşan iyi insanlar.hiçbisey yapamazsan güzel faydalı bir evlat yetiştir demiştim kendime .O benim kabul edilmiş duam diye bakıyorum ona ..ama babasıyla ama babasız pişman olmayacağım.✋
Bu yazdığınız mesaja bir daha bakın

X