Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Ben 22 yaşındaydım evlendiğimde, nereden bakarsan bak tecrübesiz oluyorsun o yaşlarda, e tabii cahilliğinde oluyor, sana yemin ederim ben 22 yaşında evlenirken çok cin gibi bir kızmışım diyorum, bana birlikte oturalım, şöyle olsun böyle edilsin, yok sen soyadımızı alacaksın gibi şeyler demedi hiç kimse, deselerdi ters teperdi, keçiyimdir biraz, aşkımdan ölsem arkama bakmam, ayrı ev olsun, herşeyi kendimiz yaparız dedim, öyle de oldu, büyükler manevi desteklerini eksik etmesinler gerisine karışmasınlar.

Sizde herşeyin farkındasınız da hala böyle bir evlilik için ısrar neden?

M MrsWhite bu kadarına da pes sakın kabul etme git kendi ewinı düzenini kur sonra hepsi lafta kalır bir iğne dahi almazlar boşver bulunmaz hint kumaşı mi bunlar nişanı at daha hayırlı bu ne ya sen yeni gelinsin herseyini ALdir

hemen ayrıl daha şimdiden ailenle görüşmek istemiyom diyen karaktersizz ohooooo.
sakın evlenme çok üzülürsün

sakın ailem üzülece k d,ye kendini ateşe atma.öyle biri çıkar kikarşına şükredersin

Konu sahibi son fikrin ne paylaşsana arkadaşim? M MrsWhite
Hayır bunca insan boşuna mı konuşmuş bi öğrenelim.

sevgililer gününde çiçek alıp Özür dilemis yaa daha adam napsın pembix hanim
konu sahibi tabiki evlenecek yaşı da 32 zaten
Allah muhafaza ya hayatı boyunca evli olamazsa
yaşayacağı hayat nasıl olursa olsun evlilik önemli
bekar insan da kimmiş (!)

Hayatımda böyle saçma sapan bir şey okumadım.Nişanlınızın ailesi ne kadar uyanıkmış öyle!!!Neymiş misafirler gidince ev dizilecekmiş!Oldu canım başka emriniz!Seni bedavaya almaya niyetliler konu sahibi bence ne kadar seversen sev bu adamdan ayrıl derim.Senin hayatın bu kadar ucuz basitse bilemem tabiki.Bunu herkese demem ama size tek tavsiye:NİŞANI ATIN!

Oo çicek alıp özür dilediyse tabi evlenecek yahu Zaten yaş 32 olmuş napsin bu kız bekar bekar tabi burdaki kadınlar evli ne anlarız kocası olmayanın halinden(!)

Ayrıca ailesinin sözüne bakan ev bile tutmaktan eşya almaktan aciz bir adamla ne diye evleneceksiniz ki.Burada suç Nişanlında,uyanığın tekiymiş!Kesinlikle şöyle demişlerdir oğullarına:Oğlum memlekette evimiz var siz bu evde eşyalarla oturun biz nasılsa oraya gideceğiz boşuna masraf yapmamış olursunuz.Tabi çok zeki oğulları! da bu lafa balıklama atlamıştır.Bir akıllı kendileri ya bu adar evlenen çift boşuna eşya alıyo o kadar borcun altına giriyo!

Zaten bu kaynana milleti ne zaman ben seni kendi kızım gibi seviyorum dese hep altından başka yüzleri çıkıyor valla pes etme sakın bence sen geri adım attıkça onlar tepene çıkacak belli bi omur mutsuz olmaktansa şimdi üzül ki nişanlın olcak adam anasının sözünden çıkamayan tiplerden daha çok ezilirsin böyle giderse

bu insanları anlamakta zorlanıyorum..madem birikiminiz yok,ne diye düğün dernek işlerine girersiniz..
konu sahibi arkadaşım,nişanlıyken daha erkek tarafı istediğini bu kadar yaptırırsa,sonrasında neleri çekersiniz sineye siz düşünün..

Ayrıl demek bize kolay tamam ama evlendikten sonra daha çok ezecekler sizi.
Başta nişanlınız olacak o insan buna müsaade edecek.
Madem kirada oturuluyor neden yeni bir ev tutulmuyor?
Ailesinin ağzının içine bakan adamla bir ömür geçmez iyi düşünün.

Ve sen hala ayrılamadın bu adamdan yasiyacaklarinin fragmanı geçmiş daha ne bekliyosun acaba

7 yıllık evliyim.. şimdiki aklımla senin durumunda olsaydım o lafların bir çoğunu hiç duymazdım çünkü izin vermezdim.. koyardım yüzüğünü de sevgisini de aşkını da eline basar giderdim.. 7 sene önceki aklımla senin durumunda olsaydım o lafları duyardım ağlardım sızlardım ama sonunda yine o yüzük çıkardı sonra belki yine biraz ağlar üzülürdüm geçerdi.. görünen köy kılavuz istemiyor ne yazık ki..

Ya bu ne saçma bir muhabbet. Kv nasıl ben seni oğlumu mutlu edersin diye kabul ettim der. Lükse bak. Kabul ettim ne demek, o kim oluyor?

Bu evlilik çok çetrefilli geçer. Ve her geçen gün ayrılık kararı zorlaşır. Bence biraz daha düşün. İyi düşün!

Nişanlın da ailesi de tam bir görgüsüz!

Nisano at. Simdiden boyleyse yarin birgun daha pisman olacaksın. Simdi el ne der diyosun ama yarin gec olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…