- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.205
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dedi? Aynı şeyleri mi tekrarladı?Haklisiniz kizlar nisanlimla konu acildi tekrsr konustuk yine tartismaya dondu ve yarin oturup konusacagiz ailem cok uzuluyor eger yine dediklerime gelmezlerse bitecek
Sen haklısın...Onlar şu konuda haklı misafirler yatıya mecburen o evde kalacak ama bu demek olmuyor sen yeni gelin halinle onlarca kişiyle aynı evde kalacaksın.Bence direk 1 haftalık balayına çıkın.Bu arada KV ve KP sizde kalacaklar gibime geldi.
Ne dedi? Aynı şeyleri mi tekrarladı?
Hmm anladım.Cnm bu balayındaki amaç en azından o misafirlerden kurtulman.Ayrı,yeni bir eve çıkma ihtimaliniz yok mu? Zaten kira vereceksiniz ayrı yeni bir eve taşının.Bunu nisanlim soyledi bana balayina gidelim die benim derdim balayi fln degil ben gelinligimle kurdugum eve girmek istiyorum yoksa ne anladim o isten ben balayindan donunce yine esya yerlestirecegim
Bu adam evlenince daha beter olur bilesin.
Hmm anladım.Cnm bu balayındaki amaç en azından o misafirlerden kurtulman.Ayrı,yeni bir eve çıkma ihtimaliniz yok mu? Zaten kira vereceksiniz ayrı yeni bir eve taşının.
Sana hala alttan almıyorsun diyor yani!!! Her şeye evet demişsin şimdiye kadar... Arada niye kalıyormuş? Ailesine siz karışmayın evde oturacak olan siz değilsiniz dese tamam. Ama onlar oturacaklar işte mesele de o. Sana kadın telefonda daha sen konusunu açmadan evine yerleşirim diye korkuyorsan korkma istesen de gelmem demiş ya... Bu aslında akıllarındakinin o olduğunu gösteriyor. Yoksa neden hemen ordan çıkış yapsın.Onu anlamadigimi alttan almadigimi cok bunaldigini arada kaldigini soyledi bende kendini arada birakan ne benim nede ailen sebebi sensin. Biraz yanimda olup dik dursaydin boyle olmaz deseydin simdi bu durumda degildik dedim
E o zaman kendi düşen ağlamaz 13 sayfa anlatmaya gerek yok görsün sınavınıDiyoruz ama bu benim sınavım diyor konu sahibi arkadaş ,libbibidom sen anlat
İnşallah istediğin olur.Bence sen dediğim dedik olmalısın bu konuda ve yaptırman gerek bir şekilde öyle saçma şey mi olur ya hakikatten düşününce çok haklısın.Israrlı davranmaya devam et.İlerisi daha kötü olabilir.Malesef yok dedigim dedik diyorlar halbuki kirayi biz odeyecegiz ama anlayan yok
Sevgi neydi? Sevgi emekti. Ama bakiyorum ki tek taraflı emek olmaz.
Zaten 7 ay boyunca eksiklerimizi yavas yavas tamamlamış olmanız gerekirdi..
Anneci olmanın da bı sınırı var canımE o zaman kendi düşen ağlamaz 13 sayfa anlatmaya gerek yok görsün sınavını
Nişanlınızın ailesi çok saygısız, seviye yerlerde sürünüyor resmen. Kayınvalide utanmasa sütümü helal etmiyorum falan diyecekmiş o kadar yüzsüzlüğe vardırmış. Evden gideceklerini bile sanmıyorum, nişanlınız hala ailesinin ağzının içine bakan, kendi kararlarını alamayan, bir dediği bir dediğini tutmayan olgunlaşamamış bir kafada. Evlendikten sonra "Ailemi gönderemem" der birlikte diz dize oturursunuz, böyle görünuyor bunun sonu.
Benim erkek arkadaşım beni dinlemeden ablasını körü körüne savunduğu için ayrıldım, anne babası bu kadar dahil olsaydı arkama bile bakmadan kaçardım. Artık ebeveynlere bağlı olma yaşımızı geçtik, kendi yuvasını kurması, çocuklarının olması gereken yaşta hala ailesinin sözüne bakan biriyle 2 kere düşünmek lazım.
İşte ALTIN cevap..Birde bana kaynanam tlf da diyor ki biz cok asil ve gorgulu aileyiz bizi ne saniyordun oglumun esyalarini sokaga mi atacagiz ne var sanki ha bir hafts once ha bir hafta sonra evi bosaltsak diyor hala olayi anlayamiyor