Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Konu sahibinin derdi bence 32 yaşındayım artık daha evlenemem. Yani bu kadar saygısızlığa göz yummasını, "Nolur gelinliğimle eve giriyimmmm" isteğini başka bir şeye bağlayamıyorum ben valla.

Bak konu sahibi, burada senin gibi pek çok insan konu açıyor. Onlara da objektif bir şekilde yorum yapılıyor çünkü ne konu sahibini tanıyorlar ne de hayatını. Yani kıskanma, kötülüğünü isteme (!) gibi bir durum söz konusu değil. Konu sahipleri kabul etmeyip kendi bildiklerini okuyor, sonra "Haklıymışsınız" diye ikinci konuyu açıyor. Evlenmek için daha geç değil, gelin değil anasına babasına hizmetçi arayan bir adamla evlenirsen çok ağlarsın, kendin de ağlamakla kalmaz ananı babanı da ağlattığınla kalırsın. Nişan atıp 1 sene sonra çok aşık olarak evlenen biliyorum, kendine bu kötülüğü yapma.

İlk olarak keske seninle kulubede yasarim diye utopik seyler soylemeseydiniz surekli sorun cikinca nisanliniz bunu one suruyor neyse nisanliniz bir garip ailenize saygisi yok karisamaz edemez ne demek kim buyutmus sizi bu yasa kadar bal gibi de karisirlar diger sorunlarda var tamam ama en buyuk sorun ailenize saygisi yok siz ilk bunu dusunun boyle bir adamla devam edebilecekmisinz

valla bravooo :9

bu arkadaşlar ölmeyi bayılmak zannediyorlar evlilik öyle yaşım geldi evde kaldım napcam benle yapılmaz arkadaş..

boşanmayı öyle kolay mı sanıyorsunuz..

balık baştan kokar nokta net.

yalnız sadece kuşku mu var?
daha ne yapacaklardı ki.
ileride yaşayacağın durum apaçık ortada.
nişanlın ve ailesinden şimdiden baskı görüyor eziliyorsun.
ayrı ev kurmayacaklar bunu görmemen çok garip.
Aynen..
Hem ayri ev olsa bile bu tipler insana ozgur bi yaşam alani tanimazlar ki.. Kendin olmana bile izin vermezler..

Bi de kendi ailesine muthis derecede saygi bekler bu tipler.. Ama kadinin ailesi kim ki modu..

Şu an şok oldum. Yani herkes eve gidecek söz yan odada o kadar kişi içinde gerdeğe gireceksiniz. Nisanlin sumsugun teki. Yol ver gitsin. Ne demek ailen karışamaz oldu paşam başka ?? Onlar köye gidecek ama o ev onların evi sürekli gelip.kalacaklar ve sen hoc bişey diyemeyeceksin çünkü nisanlin o zamanda ben böyle istiyorum ev onların diyecek. Al karsina konuş ya yepyeni ı ev eşyalar normal.bir evlilik olacak ya da bu iş bitti diyeceksin bana kalırsa. Tabi karar senin ??

Ayrica "seninle kulubede bile yasarim" demek, "kölen oldum her seye raziyim" demek degil.. "Iyi gunde kotu gunde beraberiz, yanindayim" demek.. Ama bu inceligi bile nasil da kendine cevirip cirkin bi sekilde kullanmis nisanlin.. "Hani her seye raziydin, kes sesini otur" diyor resmen..
Anan baban seni gidip ezil diye yetistirmedi gozunun icine bakarak..

Ayy çok yüz vermissin tepene cikmislar. Anladigim kadariyla ikinizde calisiyorsunuz. Gayet güzel düğün kına ev eşya islerini karsilayabilirsiniz. Bence düğün aşamasında hersey önemli. Her çift ilk ve son diye başlar hazirliklara zira. Benim evdeki çay kasigim bile zevkime göre. Aile tuhaf yani. Kadın alttan alır diyen bir aileden çok da bir şey beklememek gerek.
Onların planı var belli yani. O ev bizim diyecekler istediklerinde gelip seni o evde misafir konumuna getirecekler. Eşya falan da alınmaz muhtemelen. İlk gelinlikle gireceğim ev Otel zımbırtısını geçin bir ömür nolacak ona bakın.
Bu arada biz eşimle ikimiz yaptık herseyimizi. Elimiz bollassin borçlar hafiflesin alırız eksigimizi dediğimiz hiçbir şeyi alamadık 5 yıllık evli ve iyi maaşlı olmamiza rağmen. Bence yol yakinken kaç sen.

Bence ayri ev bile kursa sıfırdan, bu aile gelir coreklenir, konu sahibi de agzini bile açamaz..

Bütün yazılanlaarı okumadım belki söyleyen olmuştur. Sen evi beğen sonra nişanlına söyle bu ev diye. Evinizi kurun. Onlarım memleketinden gelenler o evde kalsın. Sonra da evi kapatıp gitsinler. Sen de evlenince kendi evine gidersin?

Konu sahibi 22 yaşında ewlendim ve şimdi yaşadıklarımı tamamen cahillik olarak tanımlıyorum mutlu muyum ewet bi oğlum var ama kendimi ezdirmeden de bu mutluluğu yaşabilirdim şimdiden böle olan ewlenince inan daha kötü olur evlendiğimizde her olayda sen haklısın ben sana kötü şeyler yaşattım diyen eşim son zamanlarda ne yaşadın ki herkes yaşıyo aynı şeyleri demeye başladı bi de çok fedakar olmuycan bu hayatta aman o kurılmasın aman bu darılmasın insanoğlu nankör sonunda öle gerekti yapıldı diyeceklr ve sakın ama sakın o evde oturma ben şimdi kv nin hiçnişeyini kullanmam eşime de derim üzerimde hakları olsun istemiyorum die anlayışla karşılamasada susuyo mecbur o ewde hak idda ederler ilerde

bu senin elinden altınları alır bu senin mobilya seçmene bile karışır yol yakınken dön bu çocuk sana hayatı zindan edicek kabul etme bak biz yandık sen yanma sen namusunu korumussun bu zamana kadar..eminim ki küçüklükten beri evlilik hayalleri kuruuyorsun ama bu adam yanlış benden demesi ayrıl gitsin ...yanlış insan olmasındansa yalnız kal ..sen zaten maddi durumu söz etmeyip birlikte yaparız demişssin ..Allah sana gösteriyor dinimizde böyle bir şey yok boyun eyme çok rica ediorum ..hayatını net zindan edicek !

Ev kira ise niye bu kadar ısrar ediliyor anlamadım
Düğünden önce ev kurulsun misafirlerde istediği kadar kalsın kvnizde
Ben düğün sonrası eşya alacaklarını düşünmüyorum nasılsa evlendik evdeki eşyalar yeter diyecekler götürecekleri dışında başka bişey almayacaklar sana
Bence madem bu raddeye geldi bu iş siz yüz göz olmayın ailenize kabul ettirsin etmiyorlarsa da inceldiği yerden kopsun

Ben bastan istenen seyi kabul etmezdim, böyle devami da gelmemis olurdu.Baska ev bul derim.Nisanlin kabul etmiyosa kendi bilir.

Ilk defa aciyorum cnm karistiriyorsun
Koca delisi tabiri cok kotu bir tabir ben koca delisi olsam 20 li yaslarda evlenirdim 32 yi beklemezdim

Yaşın 32 mi

Eee bu Ada'ma rest çekmek için geç kalmışsın

Ben de küçük sanmıştım seni

O nişanlına azıcık haddini

Bence bozun nişanı. Bu evliliğin sonu seni mutlu etmez. Niyetler başka gibi görünüyor. Nişanlında seni el üstünde tutmayacak. Çok üzüldüm haline. İnşallah gelecekte sana olacaklardan kurtulabilirsin. Senin evliliğin sağlıksız bir evlilik olacak.

Ben sana olacakları yazayım anne baba damt üçlüsü beraber oturmaya karar vermişler sadece size söylemiyorlae o evden ne kaynan kayınbaban cıkacak ne de yeni eşyalar alınacak sen düğünden sonra geri gidemeyecegini düşünerek emrivaki yapıyorlar bu arada ve sana koz olarak senin muhtemelen pembe düşler ülkesindeyken hayal kurdugun bir an damat efendiye seninle kulubede de yaşarım dediğin cümleyi ii niyetini suistimal ederk sana karşı kullanıo aç gözünü mutsuz olmak için evlenmiosun al karşına ciddi ciddi konuş ya herro ya merro öle şey olmaz maşşalah annen ve babanda da ii sabır var bak daha aynı yataga girmeden nasıl konusuo car gerisini sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…