Konu sahibinin derdi bence 32 yaşındayım artık daha evlenemem. Yani bu kadar saygısızlığa göz yummasını, "Nolur gelinliğimle eve giriyimmmm" isteğini başka bir şeye bağlayamıyorum ben valla.
Bak konu sahibi, burada senin gibi pek çok insan konu açıyor. Onlara da objektif bir şekilde yorum yapılıyor çünkü ne konu sahibini tanıyorlar ne de hayatını. Yani kıskanma, kötülüğünü isteme (!) gibi bir durum söz konusu değil. Konu sahipleri kabul etmeyip kendi bildiklerini okuyor, sonra "Haklıymışsınız" diye ikinci konuyu açıyor. Evlenmek için daha geç değil, gelin değil anasına babasına hizmetçi arayan bir adamla evlenirsen çok ağlarsın, kendin de ağlamakla kalmaz ananı babanı da ağlattığınla kalırsın. Nişan atıp 1 sene sonra çok aşık olarak evlenen biliyorum, kendine bu kötülüğü yapma.
Aynen..yalnız sadece kuşku mu var?
daha ne yapacaklardı ki.
ileride yaşayacağın durum apaçık ortada.
nişanlın ve ailesinden şimdiden baskı görüyor eziliyorsun.
ayrı ev kurmayacaklar bunu görmemen çok garip.
Bi de kendi ailesine muthis derecede saygi bekler bu tipler.. Ama kadinin ailesi kim ki modu..İlk olarak keske seninle kulubede yasarim diye utopik seyler soylemeseydiniz surekli sorun cikinca nisanliniz bunu one suruyor neyse nisanliniz bir garip ailenize saygisi yok karisamaz edemez ne demek kim buyutmus sizi bu yasa kadar bal gibi de karisirlar diger sorunlarda var tamam ama en buyuk sorun ailenize saygisi yok siz ilk bunu dusunun boyle bir adamla devam edebilecekmisinz
Bence ayri ev bile kursa sıfırdan, bu aile gelir coreklenir, konu sahibi de agzini bile açamaz..Şu an şok oldum. Yani herkes eve gidecek söz yan odada o kadar kişi içinde gerdeğe gireceksiniz. Nisanlin sumsugun teki. Yol ver gitsin. Ne demek ailen karışamaz oldu paşam başka ?? Onlar köye gidecek ama o ev onların evi sürekli gelip.kalacaklar ve sen hoc bişey diyemeyeceksin çünkü nisanlin o zamanda ben böyle istiyorum ev onların diyecek. Al karsina konuş ya yepyeni ı ev eşyalar normal.bir evlilik olacak ya da bu iş bitti diyeceksin bana kalırsa. Tabi karar senin ??
Aynen bana da öyle geliyorBence ayri ev bile kursa sıfırdan, bu aile gelir coreklenir, konu sahibi de agzini bile açamaz..
Ilk defa aciyorum cnm karistiriyorsun
Koca delisi tabiri cok kotu bir tabir ben koca delisi olsam 20 li yaslarda evlenirdim 32 yi beklemezdim