Sahi sevgi, evlilik neydi ?

adamın başına saksı mı düşmüş. hiç inandırıcı değil.

Kayinvalidem ortaligi karistirdi zaten bana sorun cikariyorsun dedi ama sorunlarin hepsini o cikardi dedigin gibi kv zihniyetinin iyi olmadigini beni ezmeye cistigini biliyorum bide tlf da bana ben seni hanimefendi yapacaktim diyo sanki ben beyefendiyim de bu yuzden dir dir ede ede beni kendinden soguttu kendi kaybeder

valla cnm sen herşeye böyle evet dersen daha çok üzülürsün.sevgiliyken nişanlıyken çoğu kişi kulübede bile yaşarım der bu lafını kalkıp kullanması çok yanlış olmuş.çok yanlışlar var nişanlınla ilgili iyi dşün derim ben.

Niye hala o ev
kiraysa kira başka ev bulun
böylece şimdiden hazirlarsiniz
ailesi de gider mi kalır mı ne yaparlarsa yapsınlar
neden düğün den 10 gün önce

Canım sen neden herşeye evet diyorsun şu an nişanlısın bence bu kadar taviz verme kusura bakma ama seni oyuncak gibi yapmışlar düğüne iki ay kala evin tutulup eşyaların belli olması lazım sanırım çok ilgisizler başka ev mi yok sen kvnin çıktığı eve gidiyorsun şimdi ailen olmasına rağmen bu kadar karışıyorlarsa evlendikten sonra kız bizim kızımız deyip nelere karışmazlar buna izin verme

Daha evlenmeden "ben böyle istiyorum, ailem böyle istiyor" diye size ve ailenize söz hakkı tanımayan bir adamla gerçekten evleneceğini söyleme lütfen. Sen tutmuş gelinlikle ilk geceyle uğraşıyorsun. Adamın gerçek yüzünü gör bi bence. Anam ne derse o olur sen karışma diyen biriyle evlenmek üzeresin! Yerinde olsam evden dolayı değil, tavrından dolayı o insandan koşarak uzaklaşırdım. Kurtar kendini bence.

Değişen şartlar neymiş?
Bir de ev, eşya meselesinden çok sizin ailenizin oyun dışı kalıp onun ailesinin ön planda olması, kız ailesi erkek ailesi zihniyeti daha büyük sorundu. Bunları da konuştunuz mu iyice?

Ben olsam evlenmezdim boyle bir adamla hele ki bu sartlar altinda yazik ediyorsun kendine.

At yüzüğü akıllansin yoksa çekeceğin var evlenince yazarsin buraya

Bir de düğünden 10 gün önce ailesi nereye gidecek? Misafirhanede mi kalacaklar?
Yoksa düğün zamanı en telaşlı zamanlar, o vakitlerde memlekete mi gideceklermiş yani bana çok mantıksız geldi.
Artı olarak boya badana ufaktefek de olsa tadılat vs işleri gerekecek 10 gün yererli degil bence

Kandın mı laflarına nişanlının. Ne kadar körsün. Ne kadar saf bakıyorsun. Başka bir ev bile kiralayamıyorsun. Eşyaları siz alacaksınız zaten. Köprüyü geçene kadar... Eşyaları alırken borçlara da kendin gir. Kendi ödediğiniz eşyalara gelir kayınvaliden oturur hiç şaşırmam. İmzayı atınca görürsün pişman olan nişanlını. Herkes anlattı ama sen bile bile lades diceksin. Kendi düşen ağlamaz.

Valla okurken sinir oldum.bence niyetleri yok eşya filan almaya.öyle olsa başka bi yerden ev tutup eşyanı alıp yerleştirirlerdi.zaten ev kiraymış.hepsi yalan ben sana söyleyim.ben olsam yol yakınken vazgeçerdim.

Eşyaların senedini sakın siz imzalamayın.
Nişanlınız üstlensin
Bir bahane bulun, kredi kartınızı filan kullandırtmayın. Sakın.
Maddi bir sorumluluğun altına yasal olarak girmeyin.

İmza: 2 çocuğunun babası eski kocası tarafından dolandırılmış bir kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…