Sahi sevgi, evlilik neydi ?

Olur ufak tefek şeyler de şimdiden boyleyse yarın ne olur bilemem.aileyi çok karıştırmasın kocaman adam çocuk değil artık.

Çok saçma ev zaten kiraymış.siz yeni kendinize göre bir ev kurup,eşyalarınızı alıp kendi düzeninizi kurmalısınız tabiki.yatılı misafirleri kvaliden kendi evinde ağırlar,dönecekleri zaman evi kapatıp pılısını pırtısını toplayıp memleketine döner.
Düğünden sonra ev düzmek mi olurmuş yaa sakın kabul etme.bunların niyeti bana hiç masum gelmedi.köprüyü geçince,eşya zaten var almaya gerek yok demicekleri ne malum?

Kimi insanlara nasihat işlemez...anlatsanda bi kulağından girer diğerinden cikar...tecrübeyle is işten geçer .. hakkınızda hayirlisi

Bu adamın seni sevdiğinden emin misin? Burdan evlenmek için evleniyor gibi gözüküyor. Bir de ne kadar süredir berabersiniz?

Ben olsam evlenmezdim resmen seni aynı ev tongasina düşürmeye çalışıyorlar
Düğün olup bitecek sonra diyecekler bu kışta me ayri evi biz de gidemeyiz oturalım böyle uc bes ay sonra gelsin sinir krizleri
Ailenin nisanlinin da tek elle tutulur tarafi yok senin ailen nerde niye böyle ezdiriyorlar seni

Bence bu insanla evlenirsen çok büyük sıkıntılar çekersin, bir ömür böyle emri vaki ile geçer mi, ailenle etraflıca otur konuş , sen ona karşı kırmızı çizgilerini belirle , bundan dönmeyeceğini belirt, (mesela ev ve eşya) , yine vazgeçmiyorsa sen vazgec , bir ömür böyle taviz vere vere geçiremezsin, iyi düşün, evlenip ayrılacağına şimdi ayrılmak daha iyi olur, hakkına hayırlısı olsun

Ya arkadaş bu kadar kisi yorum yapmış niye cevap vermiyosun böyle yazıp kaçanlara sinir oluyorum

Ne diyor şair ...
Baglanmayacaksin öyle körü körüne...
Yani fazla hayal fazla kaptırma... sonu hüsran .. sen evlenmeşin bile evlenmeyecegine değil, hayallerinin yikilacagina korkuyorsun .

Ah canım benim kolay mı öyle boşanmak! Yarın öbür gün çocuğun olursa onu da burnundan getirirler bunlar! Ayrılmaya cesaretin yoksa düğünü ertelet en azından. Nişanlınla açık açık konuş. Seni çok seviyorsa ve anasının kuzusu değilse anlaması lazım! Nişanlın çalışıyor dimi? İşi var yani? Kv ile aynı evde yaşayan insanlar da var ama seninkilerin yaklaşımı çok kötü bence. Senin ailenden uzak olmak istemesi ve saygı duymamaları... kabul edilir şeyler değil. KURTAR KENDİNİ!

Şimdiden hiçbişey hakkında söz sahibi değilsin,evlendikten sonra hiç olamayacaksın emin ol.ben olsam asla kabul etmeZdim kayınvalidenizde nişanlın zda sizi ezmeye çalışıyorlar üstelik kayunvalidenizin tavrı konuşmaları hiç hoş değil.bu insanlarla yapabileceğinize eminmisiniz? Ben de nişanlımdan düğüne 40 gün kala ayrılmıştım şimdi olmadığı için şükrediyorum.ilerde pişman olmaktansa yol yakınken Dönün derim ben

Sen bu isten vazgec canim bu insanlar hic iyi niyetli degil.

Aaaaa daha bir de fikir soruyorsun, ailene de pes, ortada ne sevgi ne de deger verme var, bunlar dagdamı yasamişlar magaradan mı çıkmışlar( erkek tarafı), bu ne yani neresinden tutsam bilemedim, siz kızlar nerden buluyorsunuz bu su katılmamiş görgüsüz, bencil, insan kılıgındaki ayıları anlamıyorum, böyle evlilik yapcagıma 100 yıl kocasız yasarım daha iyi
Ozet; kendini yakma

aynen katılıyorum

O evden cikmayacaklari çok açık ortada..sizin hayalleriniz hayal olarak kalacak maalesef bu aileyle.. Nisanliniz ve ailesi çok bencil insanlar..inanın bana onlarla asla mutlu olamazdiniz.. misafirlerinı otelde yada part evlerde pek ala agitlayabilirler. Ben öyle yapmıştim kendi ailemi ve sulalemi bir apart otel kiralayarak agirlamistim..

+1

Kizlar yazamadim kusura bakmayin
Dun bulustuk ben durumu anlattim cok mutsu lz uzgun oldugumu boyle devam edemeyecegimi soyledim oda sartlarin degistigini benim uzulmemem icin ugrastigini soyledi
Hafta sonu esya bakmaya gidelim dedi
Dugunden 10 gun once de ailem evi bosaltacak biz esyalari yerlestirecegiz misafirler icin de misafirhane ayarlayacagim tamam mi dedi
Bende guvenemiyorum ya basa donersek vazgecersen dedim ailemle de konustum onlarda benimle ayni fikirde dedi bana hep esya bakarken ailemde gelsin derdi ama bu sefer Esya bakmaya da ikimiz gidelim ikimiz oturacagiz aileleri goturmeyelim biz karar verelim dedi bugun gidecegiz bakalim beni nelere bekliyor eger sorun cikarsa biter bu is dedim. Evimize girdigimizde kapilarimizi kapayacagiz kimsenin mudehalesini istemiyorum dedim ona da tamam dedi bilmiyorum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…