- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
benim için tatlının türü önemli değil yeterki tatlı olsunumarım diğer listelerden ekşi şeyler çıkmaz, çünkü ekşi şeyleri hayatta ağzıma almam :120:
Google'daki derin araştırmalarım neticesinde, ben de onda karar kıldım. Biraz araştırınca anladım,
bir günde 8 tane yenmeyeceğini. Sadece 1 dilim ekmek veren insafsız doktor, koca paketi yedirmez tabii .
O 1 dilime de şükür canım ya.
Dolunay ne durumda o gün?.
İstemesi hayırlı olur mu sence?
Şaka bir tarafa görücü usulü mü olacak, sevgilin miydi?:44:
Öyle öyle, şaka yapıyorum.
Hazır çorba aklıma gelince biraz rahatladım, çorba yapmayı hiç sevmem de.
Çeşit çeşit alır, içerim artık hazır çorbaları.
Anaaaam hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun diyelim.Yaza manken gibi gireceğiz zaten.
ay kilo almamızı sağlayacak evrede bu aralar , ne yersiniz fazladan yarayacakperşembe günü mide , safra kesesi, akciğer, karaciğer ve göğüs bölgesi hassas. Yani o gün mideme kramplar girebilir nefes almakta zorlanabilirim yani böyle şeyler olabilir hadi bakalım hayırlısı.
Görücü usulü istediğimi söyledim aileme, çünkü aşk dediğin uçup giden bir şey, önemli olan sevgiyi muhafaza edebilmek
Doğru diyorsun be akrebim.
sevgilimiz oldu da ne oldu sanki :95: ama bi süzüldüm ki gelenlere karşı sormayın, ordan oraya kuğu gibi geçişler salınmalar falan ooo :93:
size cevap yazarken ağzımdaki eriğin çekirdeğini çiğnedim yanlışlıkla :84:
İyi alıp götürmemişler seni.
Bu saatte boğazın boş durmazsa olacağı bu.
perşembe günü oğlan gelsin cumartesi hemen söz kahvesi içeriz bırakmayız diyip gittiler
sen gül öyle sayın bayan armuş :105:
Fena etkilemişsin desene.
ooo ne demen hemde nasıloğlan beni düğünde görüp vurulmuş bana
İlk görüşte aşk he.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?