- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi armanselin
-
harikasın:) harfi harfine uymuşsun listeye.
spor da yapıyor musun ?
Aynen canım dediğim gibi tatlı kriziniz istediği kadar tutabilecek bu listede.15'deyim.
sağol cnm yapıyorum ama bu gün yapamadım çünki dahalardan biraz kırgınlığım var halim olmadı spor yapmaya
ama yapıyorum kısmetse yarın yapıcam inş sende başladın galiba bu diete ianna ki pişman olmassın
süper bi diet hiç aç kalmıyosun çünki bende kansızlık var bayağı hiç zorlanmıyorum kaldı ki ben hepp açıkırdım
iki hafta olmuş
kaç kilo verdinki bu sürede
yalnız her 25 günde bir azalıyor lokma sayıları
benimde başlamam lazım egzersize.
pilatesle birlikte cardio yerine de eliptik mi yapsam
hemen karşı sokaktaki fitnees salonuna gitsem de sosyalleşsem de evdende çıkmış olsam mı bilemiyorum:44:
zaten patatesten diyet olmaz, yapanların aklına şaşıyorumpatates dediğin nişastadır, nişasta 12C'lu karbonhidratttır ve yıkımı zordur sonrada yağlandırır Allammm yareppim yaaa sinirlerim bozuldu
Merhaba kızlar bende bu diyete yarın başlamak istiyordum ama malesef bugün regly oldum acaba başlasammı sabah bilemedim kilo verilmiyo zaten regly olunca ama siz ne dersiniz ?
Hafiften yediklerine dikkat etmeye başlayarak ilk adımı atabilirsin bence.
Yani adet dönemi bitince mi başlayım 1 listeyi uygulamaya ?
Yani adet dönemi bitince mi başlayım 1 listeyi uygulamaya ?
Çok teşekkür ederim cevapladığın için sorularımı ozaman Pazartesi günü bende burdayım :) Bu arada 3 liste niye görünmüyor anlamadım yoksa sildinizmi ?Bence öyle yapman daha doğru olur. Sonuçları görüp motive olman açısından. Ufak ufak kısmaya başla hem diyet öncesi alıştırma olur.
adetliyken de yapabilirsin canımsadece bol bol su tüketmeye dikkat et yeter.
Çok teşekkür ederim cevapladığın için sorularımı ozaman Pazartesi günü bende burdayım :) Bu arada 3 liste niye görünmüyor anlamadım yoksa sildinizmi ?
Hayır canım silmedim neden sileyim? Şu şekilde 3. liste:
3. Liste (25 GÜN UYGULANACAK)
07:30 Bir yemek kaşığı pekmez
09:00 İki dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir,maydanoz,şekersiz açık çay veya ıhlamur veya yeşil çay
12:30 Bir kase çorba,az yağlı salata
15:00 Bir stik çikolata
17:00 Meyveli yoğurt
19:00 Altı kaşık et veya tavuk veya ciğer sote,az yağlı salata
21:00 Bir meyve
Süpermiş bu liste canım :)
Canı tatlı şeyler isteyecek. Zorlanacak. Psikolojik açıdan zor geçirmemesi için hafiften yediklerini azaltarak diyete zemin hazırlaması daha uygun olmaz mı?
armanselin şuana kadar kaç kilo verdin?
bi kere ben pekmez sevmem :120::120::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?