- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de takipteyim
merhabalar günlüğün hayırlı olsun belli bir tartı günü var mı ben de katılabilir miyimMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu konuyu kendi günlük aktivite ve beslenme programımı, kalori hesaplamalarımı takip edebilmek ve geçmişe dönüp bakabilmek adına açıyorum.
Bugüne kadar diyet ve sağlıklı beslenme ile ilgili pek çok seminere katıldım. Pek çok yazı çizi okudum. Diyetisyenlerle ve evlere diyet yemek servisleri ile çalıştım. Kardiyo – pilates – cross fit yaptım. Ve bütün bunların sonucunda gerçekten istediğimi aldım. Geride bıraktığım bu süreçte en büyük destekçilerim sabrım ve azmim oldu. Ha birde elma
Şimdi sağlıklı yaşama, diyete, spora dair öğrendiğim şeyleri paylaşmak istiyorum.
Elimde birikmiş onca listenin mutlaka birilerine yararı olacak.
Burada sizlere günlük olarak bizzat kendi yemek listelerimi paylaşacağım. Bir de spor önerilerim olacak. Ve motivasyon amaçlı görseller paylaşacağım. Hepimiz günün belli saatlerini internette geçiriyoruz.. Çalışıyoruz.. Okuyoruz.. Ya da geziyoruz.. Ama spor yapmaya gelince. "Vaktim yok" diyebiliyoruz..
Burada vakti olan/olmayan herkes için bir şeyler olacak.
Hep birlikte deneyimlerimizi paylaşalım, toksinleri atalım, yağları yakalım, tartıda eksi yağları, artı kasları görelim.
Her zaman hırslı olun, sabırlı olun ve kilolu iken çektiğiniz sıkıntıları asla unutmayın ki kilo verirken çektiğiniz zahmetler size hafif gelsin. Kendinize inanın, sevdiklerinize sımsıkı sarılın, asla vazgeçmeyin. Hepinize iyi günler, iyi haftalar ve iyi bir yaşam dilerim.
87.4 kiloyum canım boy 1.60 32 yaşındayım evli ve 3 çocuklu bir hatunum 97 kilodan diyet demeyelim ama herşeyden yiyorum ama az yiyiyorum şeklinde indim 87 yeKaç kilosunuz şuan ? Kemdinizi tanıtır mısınız biraz
merhabalar günlüğün hayırlı olsun belli bir tartı günü var mı ben de katılabilir miyim
87.4 kiloyum canım boy 1.60 32 yaşındayım evli ve 3 çocuklu bir hatunum 97 kilodan diyet demeyelim ama herşeyden yiyorum ama az yiyiyorum şeklinde indim 87 ye
Olur valla çok memnun olurum spor şimdilik leslie 3mil düşünüyorumHarika o zaman beslenme alışkanlığına bir el atsrsak birde spoea ağırlık verirsen olmayacak bir şey yok gibi zaten dikkat ettiğini söylüyorsun
Şimdi biz ne yapıyoruz liste paylaşımı spor paylaşımı tartı günü bunları belirlesek çok iyi olur
Olur valla çok memnun olurum spor şimdilik leslie 3mil düşünüyorum
Bana uyar canım yalnız ben resim atamiyorum günlük programımı yazarım her günAynen belirleyelim normalde ben başladığımda günlük menülerimi yazıp resimli gönderiyordum bilgisayarım bozulduğu için pazartesiye erteledim ama bugünden başlayalım.
Herkes aynı gün 24 saat içinde tüm öğünlerini bir bir yazsın, su tüketimi dahil.
Yine o gün aktivite yaptıysak spor,yürüyüş, ev temizliği vs onları da süreleriyle içerikleriyle yazalım.
Her pazartesi de tartı günümüz olsun
Uyar mu ?
Bana uyar canım yalnız ben resim atamiyorum günlük programımı yazarım her gün
Tamam yapalım 10kg verdim ama sanki belli olmuyor sporla biraz sikilasmaya ihtiyacım var yalnız ameliyatli olduğum için çok ağır sporlar yapamamHarika 3mil ile bol bol ısınırsın sonrasına biraz bölgesel hareketler koyalım kendi vücut ağırlığınla yapabileceğin etkisini daha iyi görürsün :))
Yok canım özel bir sebebi yok ben telden giriyorum nasıl atılır bilmiyorumTabi nasıl istersen fakat resim atamayışının özel bir sebebi var mı :) bi sıkıntı varsa yardımcı olabilirim çünkü o konuda, yanlış anlama :))
Bana da uyar kendimi tanıtayım boy 163 kilo 63 civarı galiba net bilmiyorum şu an evimde değilim Çarşamba döneceğim o Zaman net bildiririm kilomu ben spor yapamıyorum küçük kızım var günlük adım sayısını hesaplıyorum ortalama günlük 8000 adım atıyorum Zaman'la arttıracağım inşallah beslenme düzenimi tam oturtamadım inşallah en kısa sürede onu da halledeceğimAynen belirleyelim normalde ben başladığımda günlük menülerimi yazıp resimli gönderiyordum bilgisayarım bozulduğu için pazartesiye erteledim ama bugünden başlayalım.
Herkes aynı gün 24 saat içinde tüm öğünlerini bir bir yazsın, su tüketimi dahil.
Yine o gün aktivite yaptıysak spor,yürüyüş, ev temizliği vs onları da süreleriyle içerikleriyle yazalım.
Her pazartesi de tartı günümüz olsun
Uyar mu ?
Yok canım özel bir sebebi yok ben telden giriyorum nasıl atılır bilmiyorum
Bana da uyar kendimi tanıtayım boy 163 kilo 63 civarı galiba net bilmiyorum şu an evimde değilim Çarşamba döneceğim o Zaman net bildiririm kilomu ben spor yapamıyorum küçük kızım var günlük adım sayısını hesaplıyorum ortalama günlük 8000 adım atıyorum Zaman'la arttıracağım inşallah beslenme düzenimi tam oturtamadım inşallah en kısa sürede onu da halledeceğim