Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.Sonuçlar muhteşem. Tebrik ederim. Bende başlamak istiyorum. Günlük kaç defa atlıyorsunuz. Biraz bilgilendirir misiniz. Bir haftadır da Karatay diyetine başladım. Siz nasıl besleniyorsunuz. Birde başlangıç kilonuz kaç.08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce
Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108
08 Aralık 2017 ölçülerim
Kilo:77,2
Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106
Göğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş
Göbüşüm dağ gibiymiş bu nee 9 cm gitti bitti
Bugün eşim sen zayıfladınmı dedi yanii
kaptan ne yaptın sen öle ya sadece ip mi başka egzersiz var mıGöğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş
inanmıyorum ya muhteşem atlamaya devam kızlar kilodan gitmemesi demekki yağlar yerine kaslara bıraktığından şimdi kilolarda gitmeye başladı taş gibi hatunlar olucazGöğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş
Yakında nick değişikliği yaparsın artık yakışır yani fıstık33Göğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş
Ovvv ve ve gobus muhtesemmm08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce
Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108
08 Aralık 2017 ölçülerim
Kilo:77,2
Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106
Teşekkürler canım. Hiç atlamadığımda 100 ip atladım. Kilom fazla olunca çok atlayamıyorum ama 5000 atlayan süperlerimiz varMerhaba.Sonuçlar muhteşem. Tebrik ederim. Bende başlamak istiyorum. Günlük kaç defa atlıyorsunuz. Biraz bilgilendirir misiniz. Bir haftadır da Karatay diyetine başladım. Siz nasıl besleniyorsunuz. Birde başlangıç kilonuz kaç.
Sadece ip canım ilk atladığımda sızı çekiyodum resmen meğer bıngıl bıngıllıklarım çekiliyomuş imdat diyekaptan ne yaptın sen öle ya sadece ip mi başka egzersiz var mı
Ya sorma ben de diyodum bunca atlıyorum neden kilo gitmiyo yiyeyim bari diye meğer vücut şekilleniyomuş kaslara yer vererek hayır sen de yardım etsene akrep yemesene dimi amainanmıyorum ya muhteşem atlamaya devam kızlar kilodan gitmemesi demekki yağlar yerine kaslara bıraktığından şimdi kilolarda gitmeye başladı taş gibi hatunlar olucaz
Süperrr. Başka spor yapıyor musun.Teşekkürler canım. Hiç atlamadığımda 100 ip atladım. Kilom fazla olunca çok atlayamıyorum ama 5000 atlayan süperlerimiz var
Beslenme konusuna gelince aslında nasılsa atlıyoruz diye çozuttuk cimbomlukiz la ikimiz.. O yüzden kilo aldığımız oldu ama bu hafta fena çeki düzen verdik kendimize kilo da gitti şükür..
80 küsürü bile gördüm yani tartıda..
Kilom 77,2 ama 74 iken bile giyemediğim paltomu giyebiliyorum
Evet dimiikalçam az eksilmiş gibi ama kızlar 1 ay öncesine göre kalçam daha yuvarlak ve şekilli.. Kenarlarında selülit vardı ve çirkin pütürlü bi görüntü oluyordu şimdi yusyuvarlakOvvv ve ve gobus muhtesemmm
Digerleri de cok,iyi de bel ve gobus acayip fark atmis
Hayır canım.. Aralarda fırsat bulursam yürüyüş ama tek tempolu yaptığım spor ip atlıyorum.Süperrr. Başka spor yapıyor musun.
Harikasın canım.Göğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş
Atla canım. Ölçülerini de al.. Katıl sen de bize..tebrık ederim ben de ip atlıyorum da 300 falan atlıyordum 1000ne demek
haftasonu 1000 atlamaya çalışcam
Teşekkürler canımmHarikasın canım.