- 8 Ekim 2012
- 3.367
- 6.410
- 36
Geçmiş olsun canimBen dünü 100 le kapattım.. Bugün atlarım dedim ama bugün de afedersiniz ishal durumlarındayım.. Atlayamıyorum yaaher denemede wc ye koşuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canimBen dünü 100 le kapattım.. Bugün atlarım dedim ama bugün de afedersiniz ishal durumlarındayım.. Atlayamıyorum yaaher denemede wc ye koşuyorum
Teşekkürler kuzumAman tanrım harikasınn
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Hee bugün 2000 de kaldın demekishal oldum diye rahatsın tabi2000 ip 80 squat hem is hem kurs çok yoruldum bugün lük bu kadar yeter
Aynen kuzu dün aksam .... İçimde celiski yaratmistiHee bugün 2000 de kaldın demekishal oldum diye rahatsın tabi
E o zaman o çelişki geri gelebilir zira bugün ishal değilimAynen kuzu dün aksam .... İçimde celiski yaratmisti
Harikasın canımBugünkü 1000 taneyi tamamladım ayrıca 25 dk yürüyüş 15 dk.da koştum.
Hmm kafamda deli sorularE o zaman o çelişki geri gelebilir zira bugün ishal değilim
Ve 1000
2000 ip 100 squat
bizim yarın 1 ay oluyor başlayalı arada atlayamadığım günler oldu tabikide ama kesinlikle tavsiye ederimİp atlamayı hiç sevmem madem bu kadar etkiliymiş bende başlıyoruumm
sende öylesin canımharikasınız