- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
2000 ölemiii bugün görersinn2000 ip 100 squat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2000 ölemiii bugün görersinn2000 ip 100 squat
Ben 100 de olsa hergün atladım. Bakalım yarın neler olucak.bizim yarın 1 ay oluyor başlayalı arada atlayamadığım günler oldu tabikide ama kesinlikle tavsiye ederim
Yarın 1 ay olucak canım.. Biz de merakla bekliyoruz..Selam kizlar topik cok ilgimi cekti bende 2 hafta kadar oldu basladim ip atmaya
Merak ettim 1 ayda ne kadar kilo verdiniz acaba? Bende cok etkili oldugunu düşünüyorum o gün kacamak yapsam bile eger ip atlamissam yinede rksi çıkıyorum tartıda
atla tabi 58 olmuşsun
Yarın hem ölçüler hem de kilolar gelicek canımm
Tebrikler kuzum1500 ip
20 dk tempolu yuruyus
60 dk normal yuryus
Yapabilirsem yarim saat de plates yapicam
Esim mudahele etmeseydi ikibindi hedefim.Tebrikler kuzum
Bende canım hic gitmeyen basenlerimin erdiğini fark ediyorum bizde her haftasonu geziyoruz esimle ama bu hafta evdeyiz güzel sporlar yapicam inşaallahEsim mudahele etmeseydi ikibindi hedefim.
Artik yrin yaparim.
Acayip inceldigimi hissdiyorum.
Su basenlerim ve ic bacaklarimda gitse super olacak.
Harika1500 ip
20 dk tempolu yuruyus
60 dk normal yuryus
Yapabilirsem yarim saat de plates yapicam
Sabah ölçü alıyoruz kuzu aklında olsun3.000 ip
Bende canım hic gitmeyen basenlerimin erdiğini fark ediyorum bizde her haftasonu geziyoruz esimle ama bu hafta evdeyiz güzel sporlar yapicam inşaallah
kaptan ölçüleri bu akşam yazarım metre annemlerdeSabah ölçü alıyoruz kuzu aklında olsun
Ooo sonuçlar mükemmel kızlar ben bile şaşırdımama işlerim var bir de ilgilenmem gereken takımım..
İlk fırsatta yazıcam sonuçları
Yani diyorsunki meraktan çatlayın