- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
Teşekkürler canımharikasın canım tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımharikasın canım tebrik ederim
Harikasın canımArkadaşlar yavaş ve hızlı turlarla 500 ip atladım bana kalsa 300 de bırakırdım ama sizin gazınızla 500 e tamamladım müthiş terledim hergun sayıyı artiricam
Ölçümü şimdi mi yapayım sabah aç karna miHarikasın canım
Sabah aç karna.Ölçümü şimdi mi yapayım sabah aç karna mi
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun canımHarikasın canım tebrikler Bende hesapta ip atlamaya başlayacaktım ama bir türlü fırsat olmadı Şimdide boyunda ameliyatlık durumda 2 fıtık ( 3 tane var da biri iyi durumdaymış ) bir tanede belde fıtıkla acaba daha kötü olurmu korkusuna yapamıyorum
Yaa gördünmü süper dimi sıkılaşma..1000 tane ip atladım. Bugün de tamamladım. Ben ölçü almadım ama ip atlamaya başlamadan önce xl termal şort giyiyordum dün m beden denedim biraz zorlayarak girdim içine. İki beden sıkılaşmışım
Teşekkürler canımEllssa kaptanim supersin.
Bugun atlayamadim gec oldu .
Sabah uyanir uyanmaz atlamaya baslayacagim
Yarinki hedef 2.000
Iyi gecelr.
08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce
Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108
08 Aralık 2017 ölçülerim
Kilo:77,2
Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106
Göğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş
Göbüşüm dağ gibiymiş bu nee 9 cm gitti bitti
Bugün eşim sen zayıfladınmı dedi yanii
kesinlikle canım. Biliyorsun topik açıldığından beri atlıyorum. Kolum incinmişti bir buçuk hafta anlayamadigim halde sonuç iyi. Yediklerimede dikkat ettim 1700 gr kiloda verdim. 62 ile başladım simdi 60.3 kilodayimYaa gördünmü süper dimi sıkılaşma..
Canım eminmisin.. 88 olan göbekmi bel mi?Günaydın ölçülerimi yaşıyorum
Basen 101 kalca 102 göbek 88
Goguslerim küçük kolarim da kilo verdiğim kadar incelse yeterli göbek ve basen problem
Ayy tek düze olur mu hiç dilim dışına sarkıyo her bi yanım bitarafa kaçmaya çalışıyodu.. Tempo en yükseğinden kuzu..Bunları gördüğüme kadar sevindim anlatamam kaptanım
İlk defa seni bu kadar azimli gördüm tebrik ediyorum
Valla sizi gördükçe bi gaza geliyorum ki sormayın.
Bu kadar tek düze bi sporun bu kadar etkisi varmış demek. Güzel keşif yapmışsınız valla
Oo süpersin.. 50 li rakamlar kapıda yanikesinlikle canım. Biliyorsun topik açıldığından beri atlıyorum. Kolum incinmişti bir buçuk hafta anlayamadigim halde sonuç iyi. Yediklerimede dikkat ettim 1700 gr kiloda verdim. 62 ile başladım simdi 60.3 kilodayim
Ya belimden göbeğimi ölçtümCanım eminmisin.. 88 olan göbekmi bel mi?
Siz nasil olcuyirsunuz gobegiCanım eminmisin.. 88 olan göbekmi bel mi?