Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Harikasın canım :KK66: tebrikler :KK66: Bende hesapta ip atlamaya başlayacaktım ama bir türlü fırsat olmadı :KK66: Şimdide boyunda ameliyatlık durumda 2 fıtık ( 3 tane var da biri iyi durumdaymış ) bir tanede belde fıtıkla acaba daha kötü olurmu korkusuna yapamıyorum :KK66:

Harikasın canım :KK66: tebrikler :KK66: Bende hesapta ip atlamaya başlayacaktım ama bir türlü fırsat olmadı :KK66: Şimdide boyunda ameliyatlık durumda 2 fıtık ( 3 tane var da biri iyi durumdaymış ) bir tanede belde fıtıkla acaba daha kötü olurmu korkusuna yapamıyorum :KK66:
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun canım

Günaydın ölçülerimi yaşıyorum
Basen 101 kalca 102 göbek 88
Goguslerim küçük kolarim da kilo verdiğim kadar incelse yeterli göbek ve basen problem

08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce

Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108

08 Aralık 2017 ölçülerim

Kilo:77,2

Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106
:halay::KK71::KK31::KK73::KK9::spor:

Göğüs 3
Bel 6
Göbüş 9
Basen 5
Kalça 2 cm küçülmüş:KK71:
Göbüşüm dağ gibiymiş bu nee 9 cm gitti bitti:KK31:
Bugün eşim sen zayıfladınmı dedi yanii:-)

Bunları gördüğüme kadar sevindim anlatamam kaptanım :KK200:

İlk defa seni bu kadar azimli gördüm tebrik ediyorum :KK200:

Valla sizi gördükçe bi gaza geliyorum ki sormayın.

Bu kadar tek düze bi sporun bu kadar etkisi varmış demek. Güzel keşif yapmışsınız valla :KK9:

Selam :KK66:herkese ..bir başlangıç yapmak istiyorum bende off bu kilolardan kurtulsam keşke bir an önce
Gerçekten işe yarıyor mu ?hiç denemedim ip atlamayı

Bunları gördüğüme kadar sevindim anlatamam kaptanım :KK200:

İlk defa seni bu kadar azimli gördüm tebrik ediyorum :KK200:

Valla sizi gördükçe bi gaza geliyorum ki sormayın.

Bu kadar tek düze bi sporun bu kadar etkisi varmış demek. Güzel keşif yapmışsınız valla :KK9:
Ayy tek düze olur mu hiç dilim dışına sarkıyo her bi yanım bitarafa kaçmaya çalışıyodu.. Tempo en yükseğinden kuzu..

kesinlikle canım. Biliyorsun topik açıldığından beri atlıyorum. Kolum incinmişti bir buçuk hafta anlayamadigim halde sonuç iyi. Yediklerimede dikkat ettim 1700 gr kiloda verdim. 62 ile başladım simdi 60.3 kilodayim
Oo süpersin.. 50 li rakamlar kapıda yani:KK200:

X