Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

50 atladım 50 oldu :)

Ay ne zormuş ya takılıp durdum ipe. Zamanla alışıcam herhalde nefes nefese kaldım :olamaz:

merhaba canım 70den 140 artıran biri benim :KK66: ben netten sipariş verip sayaçlı ip aldım ama 3 tane atladım baktım sayaçta 1 yazıyo oyüzden sinir oldum ipsiz atlıyorum ayağıma takılan bişey yok o yüzden :KK70:sanki ip çevirir gibi kollarınıda çevirerek atla :spor:
:KK71:aaa ben de iple bu şekilde seri atlıyosun sandım :) :)senin dediğin gibi yapayım ben de o zaman:KK25:

merhaba canım 70den 140 artıran biri benim :KK66: ben netten sipariş verip sayaçlı ip aldım ama 3 tane atladım baktım sayaçta 1 yazıyo oyüzden sinir oldum ipsiz atlıyorum ayağıma takılan bişey yok o yüzden :KK70:sanki ip çevirir gibi kollarınıda çevirerek atla :spor:
Kilomız arasında 1 kg var ve hedefimiz aynı umarım kısa zamanda ulaşırız hedefimize canım. Sen ip atlayarak hiç kilo verdin mi

ben vermedim canım ama hiç gitmeyen basenlermin şimdi küçüldüğünü gördüm ya oyüzden vermesemde olur :KK66:
Aslında şuandan sonra göbeğim gitse yine çok mutlu olucam 15kilo verdim 2.çocuğumdan sonra 9aydır gram kilo veremiyorum ya:kızgın: şimdi kilo da vermek istiyorum ama doğumdan kalan şu çirkin göbrğim gitse ona da razıyım. İnşaallah burda hep beraber sonuç alırız:spor::spor:

Aslında şuandan sonra göbeğim gitse yine çok mutlu olucam 15kilo verdim 2.çocuğumdan sonra 9aydır gram kilo veremiyorum ya:kızgın: şimdi kilo da vermek istiyorum ama doğumdan kalan şu çirkin göbrğim gitse ona da razıyım. İnşaallah burda hep beraber sonuç alırız:spor::spor:
canım kiloda gider tabi ben uzun zamandır diyet yapıyorum zaten kilo verme durumum ondanda durmuş olabilir geçtiğimiz haftasonundan beri ne var ne yok yiyorum kumruymuş patates kızartmaları kolalar waffle makarna pilav gibi vs.ona rağmen almıyorumda :spor:

Verirsin de şekil de yaparsın canım.
Hoşgeldin bu arada.

X