Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Oturma kalk bi 100 :spor:yap hemen şekerim:KK66:

Tamam birazdan bari 100 yapayım.

bilmiyorumki kaptan çatlak görünümlerim soluklaşmaya başladı, oturunca yayılan basenlerim eskisi kadar yayılmaya başladı ellediğimle ellerime kaslar değmeye başladı :spor:o yüzden tartılmak istemiyorum galiba artı çıkmak üzüyo:kızgın:

tartının pilini değiştirdin mi?

hee sen otur büyütmeye devam et :KK70:

saol ya :KK42:

bilmiyorumki kaptan çatlak görünümlerim soluklaşmaya başladı, oturunca yayılan basenlerim eskisi kadar yayılmaya başladı ellediğimle ellerime kaslar değmeye başladı :spor:o yüzden tartılmak istemiyorum galiba artı çıkmak üzüyo:kızgın:
Ben de tartılmıyorum. Cuma ve pazartesi sadece..
Bende de var o değişikliklerden..
Üst bacaklarım yumoştu. Şimdi tutmakta zorlanıyorum sertleşti..
Karnım da aynı şekilde. Karnımın kenarları içine doğru çökmüş.. Şekle girmenin ilk evrelerini yaşıyorum ne güzel..
En sevdiğim de sırtım.. Bıngıl bıngıldı.. Şimdi önceki gibi sarkmıyor..

Ben de tartılmıyorum. Cuma ve pazartesi sadece..
Bende de var o değişikliklerden..
Üst bacaklarım yumoştu. Şimdi tutmakta zorlanıyorum sertleşti..
Karnım da aynı şekilde. Karnımın kenarları içine doğru çökmüş.. Şekle girmenin ilk evrelerini yaşıyorum ne güzel..
En sevdiğim de sırtım.. Bıngıl bıngıldı.. Şimdi önceki gibi sarkmıyor..
bak buna katılıyorum sırtım bıngıl bıngıl değilde kolumun altı sayılır heralde sütyeni sıkı takınca yukarı et fışkırırdı onlar bile küçülmeye başladı :KK70:

değiştirdim canım salı günü 63.5 geldi ama değiştirmedende 63.5 geldim o sabah:KK43:
seni gazlamak için canım herşey yoksa tepsi popomu olmak istiyosun hala birazdan atlıcam yazıyosun .... şu kadar atladım de artık:KK53:

ben sizi ipli atlıyosunuz sanıyodum, şimdi işte terlersem diye yapmak istemedim, bi de açık ofi tarzı lavoboya gitmem lazım atlamak için, bahaneler bahaneler.. evde sayaçlı ipim var açılışı akşama yapıcam söz.

bak buna katılıyorum sırtım bıngıl bıngıl değilde kolumun altı sayılır heralde sütyeni sıkı takınca yukarı et fışkırırdı onlar bile küçülmeye başladı :KK70:

ay süpeeeer.

ben sizi ipli atlıyosunuz sanıyodum, şimdi işte terlersem diye yapmak istemedim, bi de açık ofi tarzı lavoboya gitmem lazım atlamak için, bahaneler bahaneler.. evde sayaçlı ipim var açılışı akşama yapıcam söz.

ay süpeeeer.
tmm tmm işteysen geri aldım lafımı :KK66: bende arada lavaboya kaçıp atlıyorum zaten dakikada 140 atladığımdan 200-300 de terlemiyorum diye en fazla o kadar yapıp çıkıyorum:spor:

kesinlikle süper yapmaya başlayınca sende göreceksin etkisini

Kızlar merhaba ben de 5 6 gün önce ip atlamaya başladım bu topikten habersiz bazen 1000 bzen 300 500yaptım dün atlamadım. Ama topikteki yazıları okudum da 1dk da önve 70 sonra 140olan var maşaallah baya seri atlıyorsunuz ben o kdr hızlo bir şekilde atlamıyorum ip sürekli ayağıma takılıyor. İpi mi değiştirsem acaba milyoncudan almıştık bu arada ismim Elif, evli ve iki çocuğum var kilom aç karnına 58hedefim de inşaallah 50.

Kızlar merhaba ben de 5 6 gün önce ip atlamaya başladım bu topikten habersiz bazen 1000 bzen 300 500yaptım dün atlamadım. Ama topikteki yazıları okudum da 1dk da önve 70 sonra 140olan var maşaallah baya seri atlıyorsunuz ben o kdr hızlo bir şekilde atlamıyorum ip sürekli ayağıma takılıyor. İpi mi değiştirsem acaba milyoncudan almıştık bu arada ismim Elif, evli ve iki çocuğum var kilom aç karnına 58hedefim de inşaallah 50.
merhaba canım 70den 140 artıran biri benim :KK66: ben netten sipariş verip sayaçlı ip aldım ama 3 tane atladım baktım sayaçta 1 yazıyo oyüzden sinir oldum ipsiz atlıyorum ayağıma takılan bişey yok o yüzden :KK70:sanki ip çevirir gibi kollarınıda çevirerek atla :spor:

X