- 8 Ekim 2012
- 3.365
- 6.394
- 36
Oturma kalk bi 100yap hemen şekerim
bilmiyorumki kaptan çatlak görünümlerim soluklaşmaya başladı, oturunca yayılan basenlerim eskisi kadar yayılmaya başladı ellediğimle ellerime kaslar değmeye başladıo yüzden tartılmak istemiyorum galiba artı çıkmak üzüyo
hee sen otur büyütmeye devam et
Ben de tartılmıyorum. Cuma ve pazartesi sadece..bilmiyorumki kaptan çatlak görünümlerim soluklaşmaya başladı, oturunca yayılan basenlerim eskisi kadar yayılmaya başladı ellediğimle ellerime kaslar değmeye başladıo yüzden tartılmak istemiyorum galiba artı çıkmak üzüyo
Ben de 500dün 600 le kapattım kızlar ingilizce kursu vardı eve geç gittim yemek bulaşık bide eşim tatlı istedi sonra yorgunluktan hiç halim yoktu
değiştirdim canım salı günü 63.5 geldi ama değiştirmedende 63.5 geldim o sabahTamam birazdan bari 100 yapayım.
tartının pilini değiştirdin mi?
saol ya
bak buna katılıyorum sırtım bıngıl bıngıl değilde kolumun altı sayılır heralde sütyeni sıkı takınca yukarı et fışkırırdı onlar bile küçülmeye başladıBen de tartılmıyorum. Cuma ve pazartesi sadece..
Bende de var o değişikliklerden..
Üst bacaklarım yumoştu. Şimdi tutmakta zorlanıyorum sertleşti..
Karnım da aynı şekilde. Karnımın kenarları içine doğru çökmüş.. Şekle girmenin ilk evrelerini yaşıyorum ne güzel..
En sevdiğim de sırtım.. Bıngıl bıngıldı.. Şimdi önceki gibi sarkmıyor..
değiştirdim canım salı günü 63.5 geldi ama değiştirmedende 63.5 geldim o sabah
seni gazlamak için canım herşey yoksa tepsi popomu olmak istiyosun hala birazdan atlıcam yazıyosun .... şu kadar atladım de artık
bak buna katılıyorum sırtım bıngıl bıngıl değilde kolumun altı sayılır heralde sütyeni sıkı takınca yukarı et fışkırırdı onlar bile küçülmeye başladı
size ana kız eğlence olmuş canımKahvaltı,çocuk,temizlik derken 100.de benden biraz zor oldu ama.basardim..kizimda ben atlarken çok eğlendi:))
tmm tmm işteysen geri aldım lafımıben sizi ipli atlıyosunuz sanıyodum, şimdi işte terlersem diye yapmak istemedim, bi de açık ofi tarzı lavoboya gitmem lazım atlamak için, bahaneler bahaneler.. evde sayaçlı ipim var açılışı akşama yapıcam söz.
ay süpeeeer.
İşte aynı yerden bahaediyodum ben debak buna katılıyorum sırtım bıngıl bıngıl değilde kolumun altı sayılır heralde sütyeni sıkı takınca yukarı et fışkırırdı onlar bile küçülmeye başladı
Oh ne güzel eğlenerek yapmışsın hem deKahvaltı,çocuk,temizlik derken 100.de benden biraz zor oldu ama.basardim..kizimda ben atlarken çok eğlendi:))
Kızlar gaza getirmeyin yaa
Başsağlığına geldimboş oda aramıyayım şimdi
200 daha yaptım şimdilik 400 sende yapamıyon nasıl olsaKızlar gaza getirmeyin yaa
Başsağlığına geldimboş oda aramıyayım şimdi
tarifi zor oldu ama becerdim istediğim yeri anlatmayaİşte aynı yerden bahaediyodum ben de
Aynen öylesize ana kız eğlence olmuş canım
merhaba canım 70den 140 artıran biri benimKızlar merhaba ben de 5 6 gün önce ip atlamaya başladım bu topikten habersiz bazen 1000 bzen 300 500yaptım dün atlamadım. Ama topikteki yazıları okudum da 1dk da önve 70 sonra 140olan var maşaallah baya seri atlıyorsunuz ben o kdr hızlo bir şekilde atlamıyorum ip sürekli ayağıma takılıyor. İpi mi değiştirsem acaba milyoncudan almıştık bu arada ismim Elif, evli ve iki çocuğum var kilom aç karnına 58hedefim de inşaallah 50.