Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Kızlar benim kol daha iyileşmedi. İpsiz atlayayım diyorum. Ellerimi kullanmadan. Olur mu sizce. Birde ipsiz nasıl atlıyorsunuz kollarınızı da çeviriyor musunuz. Ben çevirmeden atlayayım diyorum. Sizi gördükçe dayanamiyorum atlamak istiyorum:KK73:

canım kollarını çevirmeden parmak uçlarında zıpla kolların iyileşince kollarınıda çevirebilirsin ben evde yaptığımda bazen çeviriyorum bazen çevirmiyorum kafama göre:KK66:

canım kollarını çevirmeden parmak uçlarında zıpla kolların iyileşince kollarınıda çevirebilirsin ben evde yaptığımda bazen çeviriyorum bazen çevirmiyorum kafama göre:KK66:
sağol canım sahalara dönmem lazim:KK76: Bu kol işi beni uzun sure spordan etti. Bugün 20 dk yürüyüşte yaptım. İp atlamaya da başlıcam artık.:p

Benim bugün diyetimin 2.gunu..ip atlamaya başladım bugun sayenizde ama benim kilom atlamaya musait değil galiba.96 kıloyum 10 tanede nefesim gidiyor
kuzum ben 58 kiloyla başladım ilk baş ben de 10 tane de tıkanıyordum gerçekten zor sabır istiyor zamanla daha iy oluyorsun 50 60 derken geçen hafta 200 atlıyordum bu hafta 300 ile devam ediyorum eskisi gibi koymuyor hele ki sen daha çabuk verirsin

Hadi ben de başlıyyim sizle.
İpsiz 200 atladım.
100 tane de öne sguat adım gibi bişey yaptım.
Diyetinin 2. Günü.
Şu sayacli ipler e merak saldim evde bi o eksik :)Hayır ip de var ama sayacı yok
Bu sekilde kimler ne kadar sürede kaç kilo verdi.ilk 10 sayfada 1 kişi baya memnun kaldığını söylemiş. Sizin sonuçlarını nasıl.
@akrep33 topiğin hayırlı ugurlu olsun.

İpsiz 200 atladım.
Diyetinin 2. Günü.
Şu sayacli ipler e merak saldim evde bi o eksik :)Hayır ip de var ama sayacı yok
Bu sekilde kimler ne kadar sürede kaç kilo verdi.ilk 10 sayfada 1 kişi baya memnun kaldığını söylemiş. Sizin sonuçlarını nasıl.
cimbomlukiz cimbomlukiz aldı o ipten ama bozuk çıkmış. Benim de hevesim kaçtı.

Sağol canım..
Ben şekillenmeye başladım bile.

İpsiz 200 atladım.
Diyetinin 2. Günü.
merhaba canım hoşgeldin :KK54:
kilo anlamında ben artışlarda gidiyorum :KK45:ama aksine vücudum baya şekil almaya başladı eşimden sonra dün işyerinde arkadaşlarımda aynısını söyledi bunu duymak çok hoş bende eve gidince biraz daha inceledim kendimi hatta dizimden aşağı arka bacağımdaki löp löp etler bile elleyince sert sert yerlerini kasa bırakıyor:KK53:

merhaba canım hoşgeldin :KK54:
kilo anlamında ben artışlarda gidiyorum :KK45:ama aksine vücudum baya şekil almaya başladı eşimden sonra dün işyerinde arkadaşlarımda aynısını söyledi bunu duymak çok hoş bende eve gidince biraz daha inceledim kendimi hatta dizimden aşağı arka bacağımdaki löp löp etler bile elleyince sert sert yerlerini kasa bırakıyor:KK53:
Acaba kas mı yapıyoruz kuzu? Eğer öyleyse süper.. Kas oluşumu tamamlandıktan sonra yağ yakımı hızlanıcak.

Acaba kas mı yapıyoruz kuzu? Eğer öyleyse süper.. Kas oluşumu tamamlandıktan sonra yağ yakımı hızlanıcak.
bilmiyorumki kaptan çatlak görünümlerim soluklaşmaya başladı, oturunca yayılan basenlerim eskisi kadar yayılmaya başladı ellediğimle ellerime kaslar değmeye başladı :spor:o yüzden tartılmak istemiyorum galiba artı çıkmak üzüyo:kızgın:

X