- 8 Ekim 2012
- 3.365
- 6.394
- 36
merhaba canım 70den 140 artıran biri benimben netten sipariş verip sayaçlı ip aldım ama 3 tane atladım baktım sayaçta 1 yazıyo oyüzden sinir oldum ipsiz atlıyorum ayağıma takılan bişey yok o yüzden sanki ip çevirir gibi kollarınıda çevirerek atla
Kilomız arasında 1 kg var ve hedefimiz aynı umarım kısa zamanda ulaşırız hedefimize canım. Sen ip atlayarak hiç kilo verdin mimerhaba canım 70den 140 artıran biri benimben netten sipariş verip sayaçlı ip aldım ama 3 tane atladım baktım sayaçta 1 yazıyo oyüzden sinir oldum ipsiz atlıyorum ayağıma takılan bişey yok o yüzden sanki ip çevirir gibi kollarınıda çevirerek atla
aynen canım oyüzden seri atlıyorumaaa ben de iple bu şekilde seri atlıyosun sandım :) :)senin dediğin gibi yapayım ben de o zaman
ben ip atlayarak kilo vermedim canım ama görüntü anlamındaki değiklik kilodan daha iyi bana şimdiKilomız arasında 1 kg var ve hedefimiz aynı umarım kısa zamanda ulaşırız hedefimize canım. Sen ip atlayarak hiç kilo verdin mi
ben vermedim canım ama hiç gitmeyen basenlermin şimdi küçüldüğünü gördüm ya oyüzden vermesemde olurHiç kilo veren yazmamis acaba kilo verilmiyorda sıkılasiliyor mu sadece ??
Aslında şuandan sonra göbeğim gitse yine çok mutlu olucam 15kilo verdim 2.çocuğumdan sonra 9aydır gram kilo veremiyorum yaben vermedim canım ama hiç gitmeyen basenlermin şimdi küçüldüğünü gördüm ya oyüzden vermesemde olur
canım kiloda gider tabi ben uzun zamandır diyet yapıyorum zaten kilo verme durumum ondanda durmuş olabilir geçtiğimiz haftasonundan beri ne var ne yok yiyorum kumruymuş patates kızartmaları kolalar waffle makarna pilav gibi vs.ona rağmen almıyorumdaAslında şuandan sonra göbeğim gitse yine çok mutlu olucam 15kilo verdim 2.çocuğumdan sonra 9aydır gram kilo veremiyorum yaşimdi kilo da vermek istiyorum ama doğumdan kalan şu çirkin göbrğim gitse ona da razıyım. İnşaallah burda hep beraber sonuç alırız
Verirsin de şekil de yaparsın canım.Aslında şuandan sonra göbeğim gitse yine çok mutlu olucam 15kilo verdim 2.çocuğumdan sonra 9aydır gram kilo veremiyorum yaşimdi kilo da vermek istiyorum ama doğumdan kalan şu çirkin göbrğim gitse ona da razıyım. İnşaallah burda hep beraber sonuç alırız
Öylemii cınımmmcanım kiloda gider tabi ben uzun zamandır diyet yapıyorum zaten kilo verme durumum ondanda durmuş olabilir geçtiğimiz haftasonundan beri ne var ne yok yiyorum kumruymuş patates kızartmaları kolalar waffle makarna pilav gibi vs.ona rağmen almıyorumda
yakalandım kaptanaÖylemii cınımmm