Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde dugun var esimin tarafinda bide misafir falan firsatim olmadi ama atlamaya caliscam yatmadan once birazBen hiç atlayamadım ya hafta sonu olunca hep bir koşturmaca oluyor sanki
Canim biz ilk gunlerde 100 tane atliyoduk yavas yavas ters hareketde bulunmadan sonra ben biraz hizlandim baktim dakikada 70 tane atliyorum derken simdi dakikada 140 tane atliyorumÇok istiyorum gerçekten ama henüz cesaret edemiyorum.zıplamayı unutmuşum ayol.
Hayırlı olsun canım. Misafir vs olunca zor oluyor tabiBizimde dugun var esimin tarafinda bide misafir falan firsatim olmadi ama atlamaya caliscam yatmadan once biraz
Ben dün 600 atladım canımHatunlar bugun daha 100 atlayabildim siz nee durumdasiniz
Bugün için miHuhu
Kızlar neyapiyprsunuz
Varmisin 10.000
Benim 500 oldu200 ip
Bugün için mi
Sen başladınmı şekerim.Yok ben atlayan varmı diye soracaktım yanlış yazmisim
Valla ben beş tane bile zıplayamam herhaldeCanim biz ilk gunlerde 100 tane atliyoduk yavas yavas ters hareketde bulunmadan sonra ben biraz hizlandim baktim dakikada 70 tane atliyorum derken simdi dakikada 140 tane atliyorum