- 8 Ekim 2012
- 3.365
- 6.377
- 36
Valla ben beş tane bile zıplayamam herhalde
Denemek ten ne çıkar canım
Tebrikler kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben beş tane bile zıplayamam herhalde
Tebrikler kuzum
Var ahanda kalkiom atlamayaHuhu
Kızlar neyapiyprsunuz
Varmisin 10.000
canım kilo vermek kişiden kişiye değişir ama vücut yapında değişiklik olduğu 1 haftada belli oluyo başlamak için en büyük nedenNe kadar kilo verdiniz hadi yazın da gazlayın beni de
Oo maşallah harikasın canım.. Varmısın bu hafta her gün 1000 atlamayaBayanlar ip icin gazlanmam lazim sizi takipteyim.
Ben de dun 1100 atladim.
Bakalim bugun kac yapacagim.
Artı 600 eder 800Sabah kalkar kalkmaz 200
Varim .Oo maşallah harikasın canım.. Varmısın bu hafta her gün 1000 atlamaya
Atla kız :) varmı değişim :)Var ahanda kalkiom atlamaya
canım haftasonu çok yedim su falanda içmedm oyüzden ödem yaptım heralde kilo artışı var ama basenlerimde incelme var sıkılaşmada varçok teşekkürler beni gazladığın içinAtla kız :) varmı değişim :)
canım haftasonu çok yedim su falanda içmedm oyüzden ödem yaptım heralde kilo artışı var ama basenlerimde incelme var sıkılaşmada varçok teşekkürler beni gazladığın için
Benim 900 olduVarim .
Hedefim 1500 bakalim.
Atladınmı dün bebiş.canım haftasonu çok yedim su falanda içmedm oyüzden ödem yaptım heralde kilo artışı var ama basenlerimde incelme var sıkılaşmada varçok teşekkürler beni gazladığın için
Sen atladınmı canım?Gaz bizim işimiz
Oooo cok hizlisin..Benim 900 oldu
Temizlikten fırsat kalmadıSen atladınmı canım?
atladım kuzu hatta onu düşünüyorum gece 12yi geçe atladım acaba kaslarım şiştiğimden sabah 5.30 da okadar artı olabilirmi diye düşünüom şuanAtladınmı dün bebiş.