- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
100 daha ekliyelimmm 700
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 daha ekliyelimmm 700
bazen bölüyorum bazen bölme yok tatlımMaşallah sana gün içinde bölüşerek mi atladın kuzum
Kız hayranım sanaharikasınbazen bölüyorum bazen bölme yok tatlım
bende sana hayranım kaptanKız hayranım sanaharikasın
maşallah kaptan açılış çok güzel bende sabah lavaboya gittim 200 atladım şimdi gitcem gitcem doluSabah kalkar kalkmaz 300 ip atlandı bileee
Ben de çıkmadan 200 daha atladım oldu 500300 daha atladim oldu 500
bende şimdi öğle arası 200 daha atladım oldu 700Ben de çıkmadan 200 daha atladım oldu 500
sınavlarına ağırlık ver sonra düzenli atlarsın canım :)Maşallah size.ben yeni 200 atladım. Sınav haftam tabi bitsin sınavlar inşallah daha çok atlarım :)
bil mukabil bende aynı kilo aşağıda yığılı o yüzden ip atlıyoruz 1 haftadır atlamama rağmen farkını görür gibiyim ayrıca bende bir sıfır daha fazla 10.000Benim çok kilo fazlalığım yok ama olanlarda basenlerde yığılı düşünün üst bedenim 36 alt bedenim 40 basenlerimden gitmesini sağlar inş ip atlama
Senin maşallahın var zaten cambil mukabil bende aynı kilo aşağıda yığılı o yüzden ip atlıyoruz 1 haftadır atlamama rağmen farkını görür gibiyim ayrıca bende bir sıfır daha fazla 10.000
Kıyafetlerinden anlarsın aslında netten az baktım da kas yapıyormuş sıkılaştırıyor yanibil mukabil bende aynı kilo aşağıda yığılı o yüzden ip atlıyoruz 1 haftadır atlamama rağmen farkını görür gibiyim ayrıca bende bir sıfır daha fazla 10.000
Hoşgeldin canım. Tabiki kabul ederizMerhaba kızlar ben de ip atlamaya merak saldım bugün 200 ancak atlayabildim bakıyorum sizlere 1000 lerden bahsediyorsunuz.artık 2.grup cuma takımına ek olarak burada takılayım diyorum kabul ederseniz :)
Şimdi 200 daha atladım etti 700bende şimdi öğle arası 200 daha atladım oldu 700