Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

SElamlip atlamalar nasıl gidiyor? 10.000ler gördüm ciddi misiniz siz? :rolleyes: Harikasınız:sampiyon:
Ben atlamıyorum bu aralar. Hanile olmadığıma emin olunca başlrım ya da ip atlamanın risk oluşturmayacağına ikna olduğumda :KK23:
Emin olunca yaparsın canım risk yok :KK36:10.000 yapıyorum başladığım 1 hafta oldu ben aynada hafifte farkwtmeye baslamistim benim kocada 4 gündür annesindeydi raporlu ise gitmiyo dun gece geldi basenlerden gitmiş belli oluyor spor yaptigin dedi :confused:

Emin olunca yaparsın canım risk yok :KK36:10.000 yapıyorum başladığım 1 hafta oldu ben aynada hafifte farkwtmeye baslamistim benim kocada 4 gündür annesindeydi raporlu ise gitmiyo dun gece geldi basenlerden gitmiş belli oluyor spor yaptigin dedi :confused:

Vayy çok iyi tebrik ederim kuzum seni :KK54:

Ooo hadi yaa.. O hemen anlar tabi.
Raporlu olunca neden annesinde kalıyor.

Ooo hadi yaa.. O hemen anlar tabi.
Raporlu olunca neden annesinde kalıyor.
Arabanın muayenesi için adapazarindan sıra almıştı arabayi goturmye diye gitti ayaginida mac oynarken burkmustu ilac kullandi ama gecmeyince adapazarindada olunca ameliyat oldugu doktora gosterdi onuda normalde gebzede oturuyoz:dondurma:

Back
X