- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
Harikalar gerçekten sonuçlrını görmeti sabırsızlıkla bekliyorummmTamam canım.. Evet bizim çılgın kızlar 10000 atlıyorlar.. Ben 1000 e imkansız derken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikalar gerçekten sonuçlrını görmeti sabırsızlıkla bekliyorummmTamam canım.. Evet bizim çılgın kızlar 10000 atlıyorlar.. Ben 1000 e imkansız derken
İnşallah canım bu azimle başarırsınAy inşallah canım. Hergün 1000 yapabilsem süper olucak
ayyyy harika kolumun geçmesi için sabırsızlanıyorum. Kızım bi kardeş daha mi var karnında diye soruyorBenim koca göbüşüm yanlardan içe doğru gitmeye başlamış
İlahiiayyyy harika kolumun geçmesi için sabırsızlanıyorum. Kızım bi kardeş daha mi var karnında diye soruyor
Ooooo kuzu masallahŞimdilik 500 atladım ama şimdilik
Cok guldum yaayyyy harika kolumun geçmesi için sabırsızlanıyorum. Kızım bi kardeş daha mi var karnında diye soruyor
Emin olunca yaparsın canım risk yok 10.000 yapıyorum başladığım 1 hafta oldu ben aynada hafifte farkwtmeye baslamistim benim kocada 4 gündür annesindeydi raporlu ise gitmiyo dun gece geldi basenlerden gitmiş belli oluyor spor yaptigin dediSElamlip atlamalar nasıl gidiyor? 10.000ler gördüm ciddi misiniz siz? Harikasınız
Ben atlamıyorum bu aralar. Hanile olmadığıma emin olunca başlrım ya da ip atlamanın risk oluşturmayacağına ikna olduğumda
Emin olunca yaparsın canım risk yok 10.000 yapıyorum başladığım 1 hafta oldu ben aynada hafifte farkwtmeye baslamistim benim kocada 4 gündür annesindeydi raporlu ise gitmiyo dun gece geldi basenlerden gitmiş belli oluyor spor yaptigin dedi
Çok teşekkürler tatlımVayy çok iyi tebrik ederim kuzum seni
Katılabilirsin tabi canimSlm kızlar bende katılabilir miyim kurtulmam gereken kocaman bir göbişim var
Ooo hadi yaa.. O hemen anlar tabi.Emin olunca yaparsın canım risk yok 10.000 yapıyorum başladığım 1 hafta oldu ben aynada hafifte farkwtmeye baslamistim benim kocada 4 gündür annesindeydi raporlu ise gitmiyo dun gece geldi basenlerden gitmiş belli oluyor spor yaptigin dedi
Hoşgeldin canım. Katılabilirsin tabikiiSlm kızlar bende katılabilir miyim kurtulmam gereken kocaman bir göbişim var
Kaç atladın canım?Katılabilirsin tabi canim
Arabanın muayenesi için adapazarindan sıra almıştı arabayi goturmye diye gitti ayaginida mac oynarken burkmustu ilac kullandi ama gecmeyince adapazarindada olunca ameliyat oldugu doktora gosterdi onuda normalde gebzede oturuyozOoo hadi yaa.. O hemen anlar tabi.
Raporlu olunca neden annesinde kalıyor.
10.000 atladım canımKaç atladın canım?
Ooo Maşallah10.000 atladım canım
Maşallah sana gün içinde bölüşerek mi atladın kuzum10.000 atladım canım