Kararimi deistirdim 45 dakka lesli yaptim terden bayildimAmin canım cümlemizden maşallah 2 paşaya değer o kilolar verilir sıkıntı değil canım çok şanslısın annesin
Amin canım
Kolay gelsin sanada canım ben geldim
Leslie cok guzel devam et ona hem kilo verir hem sikilasirsin canımKararimi deistirdim 45 dakka lesli yaptim terden bayildim
Dus aldim geldim bende walla ne yakiyo insanin wucudu
Ama sana masallahhhhhhLeslie cok guzel devam et ona hem kilo verir hem sikilasirsin canım
Aynen hoşgeldin♥
Spor 10.20
27 dakika jullian level 1
1600 ip atlama
300 bacak karın egzersizi
60 mekik
10 sınav
50 dambilli squat
2 dakika plank
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Spor salonunda 18.10
31 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
20 dakika dikey bisikler
25 dakika ağırlık çalışması
Spordan çıktım hızımı alamadımsütten sonra 21.30
40 dambilli squat
40 sol kol ağırlık
40 sağ kol ağırlık
200 adet bacak ve karin egzersizi
200 ip atlama
10 sınav
6710 adım
Bunlarda benden bugünlük yeter
Boş ver insanların ne dediğini. Bana da doğumdan sonra ayyy seni böyle göreceğimi düşünmezdim diyenler oldu. Doğumdan 74 ile eve geldim. İki senede yavaş yavaş kilolarımı verdim. Bana söyleyenler hala aynı kiloda.Hosbuldum
Tatliyi yani sekeri cikardim canim ekmegide keza oyle arada cavdarli ekmek yiyorum bi dilim ogune gore zeytin yagi tercih ediyorum yemeklerimi genelde simdide spor yapcaktim artik kilolu sifatiyla soz edilmekten gina geldi yasimdan buyuk gosteryomusum hep oyle demeler cikti bu ikinci cocuktan sonra buda ister istemez beni uzuyor.
Hangimiz normaliz.Merhabalar hoşgeldin
Akşam yemek kesmek yetmez canım akşam 8 e kadar ye ama yediğin şey önemli şekerli yağlı hamur işi yemedikce bisi olmaz meyveyide ölçülü ye tabiki sporunu yap haraket et zatennkendiliginden gidicek canım
Oh yine olursun ama 46 olma çok az oda
Evet çok şükür az kaldı inşallah başaracağım
incelmem super şuan 34 36 beden giyiyorum 34 bazı kıyafetler özellikle elbise belden oturmalılar güzel oluyor belim basenlerime gore daha ince
Aydan aya alacağım ölçüleri sizinle paylaşacağım her ay
Cok tesekkurederim öyleyim diyebilirim sürekli gülerimdeliyim biraz
Sizde çok iyisiniz hepinizi cok sevdim iyiki varsınız
Kimseyi duymuyorum artik canim hedefimdeyim basarcamBoş ver insanların ne dediğini. Bana da doğumdan sonra ayyy seni böyle göreceğimi düşünmezdim diyenler oldu. Doğumdan 74 ile eve geldim. İki senede yavaş yavaş kilolarımı verdim. Bana söyleyenler hala aynı kiloda.
Sen kendin için, sağlığın için bu kilolari veriyorsun. Lütfen negatif konuşmalara kendini kapat.Kendini hep istediğin kiloda hayal et. Zaten gerisi geliyor.
Cok sagol canımAma sana masallahhhhhh
Supersin canm walla bende cocuk oldugundan
1 saatimi bile zor ayiriyorum bacagima yapisyolar agliyolar keske bende spor salonuna gidebilsem
Oda doğruHangimiz normaliz.Enerjin sıcak hissediliyor. Bende sizi sevdim.
Çok iyisin dahada artacak inşallah zamanla ♥Bugün 400 ip atladım. 100 bacak hareketi yapabildim. Yarın daha iyi olacak.
Maşallah canım ne azimKizlar bugun jullian level 1 yerine 2 yi yaptım merak ediyordum ama cok zormuş 1 ile 2 arasında daglar fark var 5 kati terledim su içinde kaldım ve yoruldum birdaha yaparmiyim düşünmem lazımpazar günleri spor salonu kapalı olduğu için ozaman yaparım kesin ama diğer günler emin değilim yorgunluk durumuma bağlı yani
Sağol canım azim olmasa yapamazsinki biyerden sonra pes edersin inşallah hepimize bol bol azim gelsin spor konusunda istikrarlı olalımMaşallah canım ne azim
Bir zamanlar Jillian 1 yapmıştım. Birinci ile kondisyonun arttırsın. Sen bu gidişle ikinciyi de rahat rahat yaparsın canım.Kizlar bugun jullian level 1 yerine 2 yi yaptım merak ediyordum ama cok zormuş 1 ile 2 arasında daglar fark var 5 kati terledim su içinde kaldım ve yoruldum birdaha yaparmiyim düşünmem lazımpazar günleri spor salonu kapalı olduğu için ozaman yaparım kesin ama diğer günler emin değilim yorgunluk durumuma bağlı yani
Insallah canimBir zamanlar Jillian 1 yapmıştım. Birinci ile kondisyonun arttırsın. Sen bu gidişle ikinciyi de rahat rahat yaparsın canım.
Maşallah.Spor 11.30
28 dakika jullian level 2 (bu neydi ya bitirene kadar ter içinde yüzdüm)
1600 ip atlama
300 bacak karın egzersizi
60 mekik
10 sınav
40 dambilli squat
2 dakika plank
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Spor salonunda 18.00
25 dakika eliptik bisiklet
20 dakika koşu bandı
5 dakika yatay bisiklet
25 dakika dikey bisiklet
25 dakika ağırlık çalışması
Akşam yemeginden sonra 21.40
500 ip atlama
300 karin bacak egzersizi
50 mekik
10 sinav
8200 adim
Napiyorsunuz kızlar
Çok sağol canım ablamMaşallah.Bir zamanlar senden daha büyük bir bayan vardı. Oda spor ile beslenmesine dikkat ederek çok kısa sürede kilo vermişti ve incelmisti.
Harikasınnnnnn5 km eliptik
400 ip atlama
200 bacak hareketi
40 yanlar
Çok tatlısın.Harikasınnnnnn ♥