Sağlıklı Beslen, İp atla, Hızlı kilo ver; Deneyimlerimiz

Vee şükür ki bugün başlayabildim nihayet evde ip atlama imkanım ve eliptik bisikletim olmasına rağmen şimdiye kadar hep tembellik yapmıştım bugün bismillah deyip başladım telefonuma 30 günde göbek eritme programını indirdim onunla başladım akşam da parktaki spor aletleriyle çalıştım kendime güvenim geldi şükür inşallah pes etmem ☺ sizin motiveleriniz bana çok katkı sağladı hepinizi seviyorum kızlar
Başladın mı devamı geliyor. Bravo. 👏

Teşekkür ediyorum. 🥰Mutlu oldum. Sen benim yaşıma gelincede böyle devam edersin inanıyorum. Boyum 1.54 o yüzden 50 kg olmak istiyorum. Çok zayıflığı sevmiyorum. Giyindiğim zaman fazlalıkları da istemiyorum.
Inşallah ♥️
Ozaman orantılı olur 50 iyi inşallah hedefine ulaşırsın ablam :KK68:

Çok güzel ilk kilolar zaten hızlı gider yolun çokta uzun değil bence istikrarlı gidersen Hoppa
o istikrar çok da fazla yok canım bir heves heyecan başlıyorum gitmeye başlıyor kilolar en küçük şeyde nefsim kayıyo sonra yine olmucak diye umutsuzluğa kapılıp al ver oluyo birkere yapmıştım 78 den 59 a düşmüştüm ama boğazımı tutamadım :skandal:

o istikrar çok da fazla yok canım bir heves heyecan başlıyorum gitmeye başlıyor kilolar en küçük şeyde nefsim kayıyo sonra yine olmucak diye umutsuzluğa kapılıp al ver oluyo birkere yapmıştım 78 den 59 a düşmüştüm ama boğazımı tutamadım :skandal:
Kendine 1 motivasyon kaynağı edin mesela eskiden sana olan ama şuan olmayan bir kıyafeti gözünün önünden ayırma onun içine tekrar gireceğin günü düşün pes etme
Umutsuz olma kilo vermek çok zor değil sadece sağlıklı beslenme ile ac kalmadan şekerden uzak durarak biraz haraket spor ile cabukcak verebilirsin
1 kere yapmışsın bak tekrar yapabilirsin yeterki iste :KK73: :spor::KK68::KK5:

Merhaba guzel hatunlar 😌
Bende zayiflamakkk istiyorum artik guncel kilom 75 birlikte zayiflamak motiwe olmak istiyorum.iki cocuktan sonra iyce kontrol edilmez oldum agzim bos durmadikca yiyildi kilolar tabiki gitmiycek gibi kendimi hic sewmez oldum bu halimle. 78.400 dum aksam yemegimi kestim 6 dan sonra simdi baska neler yapabilirim diye dusunuyorum istedigim kilo 58.ila 60 olsa artik azmetcem ve kurtulcammm

Kendine 1 motivasyon kaynağı edin mesela eskiden sana olan ama şuan olmayan bir kıyafeti gözünün önünden ayırma onun içine tekrar gireceğin günü düşün pes etme
Umutsuz olma kilo vermek çok zor değil sadece sağlıklı beslenme ile ac kalmadan şekerden uzak durarak biraz haraket spor ile cabukcak verebilirsin
1 kere yapmışsın bak tekrar yapabilirsin yeterki iste :spor::KK68::KK5:
senin enerjin güzel iyide motive ediyorsun :KK68:sizinle silkinip kendime gelicem inşallah :KK73:

Inşallah ♥
Ozaman orantılı olur 50 iyi inşallah hedefine ulaşırsın ablam :KK68:
46 kilo olduğum günleri biliyorum. İlk oğlumdan sonra iskelet gibiydim. 😂
Kizlar güncel kilom 56.2 oldu :KK71:
Siz naptınız :KK5:
Çok iyi gidiyorsun. Hedefin 53 ve 3.200 gram kalmış. İncelme nasıl ölçüyor musun? Bu arada gerçekten enerjinde güzel. Pozitif bir insansın sanırım. 🥰

Merhaba guzel hatunlar 😌
Bende zayiflamakkk istiyorum artik guncel kilom 75 birlikte zayiflamak motiwe olmak istiyorum.iki cocuktan sonra iyce kontrol edilmez oldum agzim bos durmadikca yiyildi kilolar tabiki gitmiycek gibi kendimi hic sewmez oldum bu halimle. 78.400 dum aksam yemegimi kestim 6 dan sonra simdi baska neler yapabilirim diye dusunuyorum istedigim kilo 58.ila 60 olsa artik azmetcem ve kurtulcammm
Merhabalar hoşgeldin
Akşam yemek kesmek yetmez canım akşam 8 e kadar ye ama yediğin şey önemli şekerli yağlı hamur işi yemedikce bisi olmaz meyveyide ölçülü ye tabiki sporunu yap haraket et zatennkendiliginden gidicek canım
46 kilo olduğum günleri biliyorum. İlk oğlumdan sonra iskelet gibiydim. 😂

Çok iyi gidiyorsun. Hedefin 53 ve 3.200 gram kalmış. İncelme nasıl ölçüyor musun? Bu arada gerçekten enerjinde güzel. Pozitif bir insansın sanırım. 🥰
Oh yine olursun ama 46 olma çok az oda :KK70:

Evet çok şükür az kaldı inşallah başaracağım
incelmem super şuan 34 36 beden giyiyorum 34 bazı kıyafetler özellikle elbise belden oturmalılar güzel oluyor belim basenlerime gore daha ince
Aydan aya alacağım ölçüleri sizinle paylaşacağım her ay
Cok tesekkurederim öyleyim diyebilirim sürekli gülerim :KK70: deliyim biraz
Sizde çok iyisiniz hepinizi cok sevdim iyiki varsınız

Merhabalar hoşgeldin
Akşam yemek kesmek yetmez canım akşam 8 e kadar ye ama yediğin şey önemli şekerli yağlı hamur işi yemedikce bisi olmaz meyveyide ölçülü ye tabiki sporunu yap haraket et zatennkendiliginden gidicek canım

Oh yine olursun ama 46 olma çok az oda :KK70:

Evet çok şükür az kaldı inşallah başaracağım
incelmem super şuan 34 36 beden giyiyorum 34 bazı kıyafetler özellikle elbise belden oturmalılar güzel oluyor belim basenlerime gore daha ince
Aydan aya alacağım ölçüleri sizinle paylaşacağım her ay
Cok tesekkurederim öyleyim diyebilirim sürekli gülerim :KK70: deliyim biraz
Sizde çok iyisiniz hepinizi cok sevdim iyiki varsınız
Hosbuldum 😄😄
Tatliyi yani sekeri cikardim canim ekmegide keza oyle arada cavdarli ekmek yiyorum bi dilim ogune gore zeytin yagi tercih ediyorum yemeklerimi genelde simdide spor yapcaktim artik kilolu sifatiyla soz edilmekten gina geldi yasimdan buyuk gosteryomusum hep oyle demeler cikti bu ikinci cocuktan sonra buda ister istemez beni uzuyor.

Hosbuldum 😄😄
Tatliyi yani sekeri cikardim canim ekmegide keza oyle arada cavdarli ekmek yiyorum bi dilim ogune gore zeytin yagi tercih ediyorum yemeklerimi genelde simdide spor yapcaktim artik kilolu sifatiyla soz edilmekten gina geldi yasimdan buyuk gosteryomusum hep oyle demeler cikti bu ikinci cocuktan sonra buda ister istemez beni uzuyor.
Süpersin zor olanı yapmışsın geriye basit işler kalmış spor yapmak ve istikrar sonu çok güzel olacak
Herkez kendine baksın kimse için degil kendin için zayıfla onlar catlasın ama kazanan sen oluyorsun pes etme canım herkez konuşur bosver önce sağlık sen sağlığın için ver
Maşallah buarada Allah bağışlasın ♥🤗
Ben suan spor salonundayım 8de çıkacagi eliptik koşu bandı bitti oturmalı bisikletteyim ağırlığa geçiyorum şimdi çıkınca yazarım yine

Süpersin zor olanı yapmışsın geriye basit işler kalmış spor yapmak ve istikrar sonu çok güzel olacak
Herkez kendine baksın kimse için degil kendin için zayıfla onlar catlasın ama kazanan sen oluyorsun pes etme canım herkez konuşur bosver önce sağlık sen sağlığın için ver
Maşallah buarada Allah bağışlasın ♥🤗
Ben suan spor salonundayım 8de çıkacagi eliptik koşu bandı bitti oturmalı bisikletteyim ağırlığa geçiyorum şimdi çıkınca yazarım yine
Allah razi olsun teyzesi iki pasam war onlarla birlikte aldim bu kilolari 50 kiloydum evlendigimde .
Bol eksiler olsun insallah tatlim 😚
Oh mis bende simdi tv den pilates actim onla birlikte yapcam gorusuruz

Allah razi olsun teyzesi iki pasam war onlarla birlikte aldim bu kilolari 50 kiloydum evlendigimde .
Bol eksiler olsun insallah tatlim 😚
Oh mis bende simdi tv den pilates actim onla birlikte yapcam gorusuruz
Amin canım cümlemizden maşallah 2 paşaya değer o kilolar verilir sıkıntı değil canım çok şanslısın annesin :KK200: :KK68:
Amin canım
Kolay gelsin sanada canım ben geldim

X