Valla canım hc bılgım yok benımkıler oldum olası büyük oyuzden hiç düşünmedim ben kuculsun 85 taksam yeter dıe dusunuorum hepMerhaba Kızlar ip atlıyorsunuz belliki .belki bir bilginiz vardir diye yaziyorum . Ben 81 ile diyete basladim (boy.166 )
suan67 .4 um. Kilo verdikten sonra cok afedersiniz goguslerimde de sanki cok az bir kuculme oldu zaten cok buyuk degildi idealdi yani. Ama kilo verince boyle olmasi hosuma gitmedi. Halen daha da yavasda olsa kilo vermeye devam ediyorum 55 kilo olana kadar devam .spor da yapmam lazim ip atlamayi seviyorum ama goguslerim sertligini daha da kaybeder ve sarkmaya baslar diye tedirgin oluyorum sizce ne yapmaliyim
Saol canımValla canım hc bılgım yok benımkıler oldum olası büyük oyuzden hiç düşünmedim ben kuculsun 85 taksam yeter dıe dusunuorum hep
Ricaederim ama abim sporcu ona sorup ogrenebılırım istersenSaol canım
Sorarsan sevinirim canim. Evet kisa bir sure gogus egzersizleri yaptim ama pek bir ise yaramadi belki de duzenli olmadigi icindir .devam edeyim bakalim insallah iyi gelir . Zaten ideal ama kilo vermeden once daha iyiydi .halen daha kilo verme surecim devam ediyo o yuzden daha da yumusama sarkma olursa diye korkuyorum. Yoks aip atlamak eglenceli geliyo banaRicaederim ama abim sporcu ona sorup ogrenebılırım istersen
Birde göğüs çalışması yapabilirsin aslında youtubeden izleyerek
Canım sordum dambıl çalışsın göğüs egzersizi yapan dedi düzenli ip de atla harika olur süper sıkılasırsınSorarsan sevinirim canim. Evet kisa bir sure gogus egzersizleri yaptim ama pek bir ise yaramadi belki de duzenli olmadigi icindir .devam edeyim bakalim insallah iyi gelir . Zaten ideal ama kilo vermeden once daha iyiydi .halen daha kilo verme surecim devam ediyo o yuzden daha da yumusama sarkma olursa diye korkuyorum. Yoks aip atlamak eglenceli geliyo bana
Insalalh canımCanım sordum dambıl çalışsın göğüs egzersizi yapan dedi düzenli ip de atla harika olur süper sıkılasırsın
Amin ♡Insalalh canım